Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@03:59:10 GMT

خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۵۸۵۸

خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت

حسین امینی خواه رئیس هیئت مدیره کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت در نشستی خبری که امروز چهارشنبه (۲۸ مهرماه) برگزار شد، در خصوص جاماندگان سهام عدالت گفت: در حال حاضر ۲ میلیون نفر مشمول قطعی دریافت سهام عدالت، وجود دارند که اطلاعات آن‌ها در سرور شرکت‌های تعاونی سهام عدالت استانی به ثبت رسیده و برگه سهام عدالت در دست دارند اما در سامانه نهایی بانک اطلاعات سازمان خصوصی سازی، مشخصات آن‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل آن نیز، خطاهای نرم افزاری سرور مرکزی دبیرخانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی اعلام شده که طبق آن، اطلاعات این افراد به دلیل نقض فنی از بین رفته است.

وی ادامه داد: لذا این گروه چون از قبل مشمول شناخته شده بودند، در اولویت جاماندگان قرار دارند. مراحلی که این دسته از افراد باید طی کنند ابتدا شناسایی، صدور برگه خام سهام عدالت، دعوت نامه دریافت سهام عدالت و ثبت در نرم افزار ثبت نام سهام عدالت در شرکت‌های سهام عدالت شهرستانی است. در نهایت پس از طی این مراحل، کارت سهام عدالت صادر و اطلاعات ثبت شده آن‌ها از سرور شرکت‌های شهرستانی سهام عدالت به سرور مرکزی سهام عدالت منتقل خواهد شد.

وی افزود: نکته حائز توجه این است که به دلیل شیطنت‌های رئیس وقت سازمان خصوصی سازی، قصد داشتند نقش تعاونی‌های سهام عدالت در این موضوع را کمرنگ کنند؛ لذا با طراحی یک سامانه، اطلاعات سالمی که از مشمولین داشتند، وارد آن سامانه کردند و جلوی فرصت تصحیح نقص اطلاعات این افراد را گرفتند.

امینی خواه بیان کرد: مادامی که سهام عدالت با تشکل مردمی خود که شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت است و همچنین با تجمیع آرا، نتواند در مجامع شرکت‌های سرمایه پذیر شرکت کند، پراکندگی آرا موجب خواهد شد که مدیرانی از جانب مردم روی کار نباشند. پیشنهاد ما این است که افراد روش مستقیم که هنوز عضو شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت هستند، رأی آن‌ها نیز در قالب این شرکت‌ها تجمیع شود تا پس از تشکیل کرسی، یک نماینده واقعی بتواند از حقوق آن‌ها دفاع کند. چرا که ۱۹ میلیون سهامدار روش مستقیم، قطعاً نمی‌توانند اراء خود را تجمیع و تبدیل به کرسی مدیریتی کنند.

اعطای ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار به صندوق توسعه بازار

رئیس هیئت عامل کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت در ادامه اعلام کرد: مبلغی بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان از دارایی‌های شرکت‌های سرمایه گذاری استانی جهت بازار گردانی پرتفوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی با مصوبه شورای عالی بورس، در اختیار صندوق توسعه و تثبیت بازار قرار گرفت تا بتواند تعادل بازار را در پرتفوی سهام عدالت کنترل کند. اما متأسفانه تا به امروز این صندوق به تکلیف قانونی خود عمل نکرده و موجب ریزش شدید ارزش روز پرتفوی شرکت‌های استانی شده است. علاوه بر اینکه عوامل این موضوع نسبت به این جریان باید پاسخگو باشند، مسئولین دولت جدید هم باید نظارت و پیگیری لازم را اعمال کنند.

امینی خواه با اشاره به نقش سهام عدالت در اقتصاد کشور اظهار کرد: طرح سهام عدالت بزرگترین فرصت برای مشارکت مردم و تحقق بخش تعاون در اقتصاد کشور است که اگر در دولت جدید به آن توجه شود، قطعاً موجب رشد پتانسیل تعاونی‌ها و نقش آن در اقتصاد خواهد شد. در حال حاضر ۳۵۲ شرکت تعاونی شهرستانی سهام عدالت، به صورت بالقوه پایگاه‌های مردمی توانمندی در نقاط مختلف کشور هستند که از این ظرفیت جهت استفاده در سهم تعاونی در اقتصاد کشور نباید غافل شد. لذا اگر سهام عدالت بخواهد به ریل اصلی خود برگردد، لازمه اش ایفای نقش تعاونی‌های شهرستانی است.

بلاتکلیفی سهام فوت شدگان

وی در پایان در خصوص سهام فوت شدگان اظهار کرد: متأسفانه هنوز پس از گذشت یک سال و نیم از آزادسازی، سهام فوت شدگان که تا کنون به ۳ میلیون نفر رسیده‌اند، جهت انتقال به وراث بلاتکلیف باقی‌مانده است. این در حالی است که از سال ۹۵ تا اردیبهشت ۹۹، سهام فوتی‌ها توسط نرم افزاری که با پول سهام عدالت توسط سازمان خصوصی سازی تهیه شده بود، به وراث انتقال پیدا می‌کرد. اما اکنون این سرمایه راکد مانده و وراث به سهام عدالت و حتی سود سالانه آن، دسترسی ندارند و مشخص نیست چه کسانی از خواب این سرمایه بهره مند می‌شوند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: ثبت نام سهام عدالت جاماندگان سهام عدالت سهام عدالت فوت شدگان شرکت های سرمایه گذاری سازمان خصوصی سازی سهام عدالت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی شرکت تعاونی برفره برای ساخت واگن های باری با استاندارد اروپا

تین نیوز

مدیرعامل شرکت تعاونی برفره از آمادگی این شرکت برای تولید واگن های باری با استاندارد اروپا و تحت لیسانس شرکت های معتبر خارجی خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، مجتبی عباسی مدیرعامل شرکت تعاونی برفره، با بیان اینکه این شرکت هم اکنون ظرفیت تولید ۳۰۰ دستگاه واگن باری در طول سال را دارد، اظهار کرد: تمامی واگن ها بر اساس نیاز سفارش دهنده ساخته و تحویل داده می شوند.

عباسی ضمن تاکید بر ضرورت رعایت اصول استاندارد اروپا در تولید واگن از سوی شرکت های ایرانی، عنوان کرد: اکنون این امکان برای تولیدکننده های داخلی فراهم نیست؛ چون استانداردسازی واگن ها باعث افزایش هزینه تولید می شود.

مدیرعامل شرکت تعاونی برفره تاکید کرد: باتوجه به ظرفیت محدود برخی از خطوط ریلی کشورمان در تحمل بار سنگین، به ناچار، برخی قطارها مجبورند که سرعت خود را کاهش دهند که این موضوع باعث نارضایتی  کارفرماها می شود.

عباسی از آمادگی این شرکت برای تولید واگن های باری تحت لیسانس شرکت های معتبر خارجی خبر داد و گفت: ما می توانیم این دانش را به کشور بیاوریم و مطابق استانداردهای جهانی، به تولید واگن بپردازیم.

مدیرعامل شرکت تعاونی برفره خاطرنشان کرد: با تولید این نوع از واگن ها، هم می توانیم ظرفیت تولید را در کشور بالا ببریم و هم امکان صادرات واگن به سایر کشورها از جمله حوزه CIS فراهم می شود.

وی با اشاره به گلوگاه هایی که در حوزه تولید واگن با مشارکت شرکت های خارجی وجود دارد، عنوان کرد: در صورت موافقت وزارت صمت و راه آهن، ما امکان تولید واگن با استاندارد اروپا را در دو فاز داریم.

عباسی با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۹۰ نفر نیروی متخصص در این شرکت مشغول به فعالیت هستند، تاکید کرد: در حال حاضر به دلیل نبود سفارش، خط تولید واگن کارخانه ما خالی است و تنها سایر خطوط کارخانه، از جمله خط تعمیرات و اورهال واگن های باری فعال است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد
  • حمله ایران به اسرائیل هنوز در کانون توجه کاربران مجازی/ آیا اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کند؟ / سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ / سیل دوبی و واقعیت‌هایی که سانسور شد/ داغ شدن عنوان جدول لیگ برتر در فضای مجازی
  • آشنایی با مالکان تمامی باشگاه‌های لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها
  • اطلس سرمایه‌گذاری زمینه جذب سرمایه گذاران در ایلام را تسهیل می‌کند
  • مجمع شرکت سرمایه گذاری استان هرمزگان (سهام عدالت) برگزار خواهد شد
  • آمادگی شرکت تعاونی برفره برای ساخت واگن های باری با استاندارد اروپا
  • پشت پرده فروش سهام دیجیکالا؛ خستگی استارت‌آپی!
  • بورس از خریداران استقلال و پرسپولیس توضیح و برنامه خواست