Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور صنایع وزارت صمت گفت: بیشترین مزیت‌ها در حوزه تامین مواد اولیه مورد نیاز صنعت دارو در کشور وجود دارد که با اصلاح ساختار اقتصادی این صنعت می‌توان از این مزیت‌ها بهره‌مند شد.  خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، مهدی صادقی نیارکی در مراسم آغاز به کار جشنواره فارمکس گفت: در این صنعت ۹۷ درصد نیاز در داخل تولید می‌شود و این مهم با همکاری خبرگان، دانشمندان، صنعتگران و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. محقق شده و اگر این میزان توسعه ساخت داخل صورت نگرفته بود، باید ارز زیادی صرف واردات دارو می‌شد.
صادقی نیارکی در ادامه با تشریح وضعیت صنعت دارو تصریح کرد: برای اینکه سه درصد باقی مانده تبدیل به ساخت داخل بشود، اقتصاد صنعت دارو باید در مسیر سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه حرکت کند.
معاون امور صنایع وزارت صمت خاطر نشان کرد: بیشترین مزیت‌ها در حوزه تامین مواد اولیه مورد نیاز این صنعت و تولید مواد موثره صنعت دارو در کشور وجود دارد که با اصلاح ساختار اقتصادی این صنعت می‌توان از این مزیت‌ها بهره‌مند شد.

  بیشتر بخوانید: رشد ۸.۱ درصدی بخش صنعت در سال ۹/ افزایش واردات کالا‌های اساسی، مواد اولیه و واسطه‌ای

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی صنعت دارو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت دارو صنعت دارو مزیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، رسول سواری ظهر چهارشنبه در اختتامیه رویداد استارتاپی روش‌های مدیریت مصرف آب در صنایع نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی آماده دریافت ایده‌های خلاقانه در حوزه‌های مختلف است و آنهایی که قابلیت پرورش و ارتقا دارد را حمایت می‌کند و در اختیار صنعت قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشجویان در بسیاری از موارد با ایده‌های خلاقانه خود، مسائل صنایع را حل کرده‌اند، تصریح کرد: در بخش ارتقای تکنولوژی صنایع از حضور دانشگاهیان استقبال می‌کنیم و هم‌اکنون نیز در بخش مدیریت بهینه و همچنین تکنولوژی و صادرات پذیرای دانشگاه و افراد فعال در حوزه نوآوری و فناوری هستیم چراکه ارتقای فناوری یکی از اولویت‌های صنایع به‌شمار می‌رود و باید در جهت رشد و توسعه بازار صنایع قدم برداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان با تاکید بر اهمیت بهینه‌سازی و مدیریت مصرف منابع گفت: امکانات زیرساختی شهرک‌های صنعتی ایجاد شده نیاز به توسعه دارد و به همین علت در بخش تأمین زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه آب و برق مشکل داریم. یکی از راهکارهای حل این مشکل، افزایش تأمین منابع و راهکار مهم دیگر، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف است.

وی کمک‌های بخش دانش‌بنیان به صنعت را ضروری دانست و ادامه داد: اگر ارتباط بین دانشگاه و صنعت تقویت شود، قطعاً در حوزه صنعت نیز مثل قدرت موشکی، حرف برای گفتن خواهیم داشت و در حوزه اقتصاد هم با همین رویکرد می‌توان مسائل و مشکلات را حل کرد.

سواری معتقد است که نفوذ علم در همه زمینه‌ها کارآمدی و اثربخشی دارد و هرچه به سمت جلو پیش می‌رویم، نیازها بیشتر می‌شود، امید است به واسطه حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان در دانشگاه، مشکلات صنعت حل بشوند.

وی ادامه داد: در دوران پیش از انقلاب اسلامی، حتی یک شهرک صنعتی منسجم در استان اصفهان وجود نداشت و اگر کسی قصد ایجاد واحد صنعتی را داشت و به دولت و حاکمیت وصل نبود، باید مشکلات و سختی‌های فراوان را تحمل می‌کرد اما امروز به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فقط در استان اصفهان بیش از ۱۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی استقرار دارد که بیش از ۲۰ هزار واحد صنعتی را تحت پوشش خود قرار دادند.

کد خبر 6087794

دیگر خبرها

  • ضرورت جهادتبیین در موضوعات اقتصادی/تعیین مشوق‌های ویژه برای استان
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل