Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل از آماده باش کامل دامپزشکی برای کنترل و مهار بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سطح استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از دامپزشکی استان، بهلول تکلوی از آماده باش کامل دامپزشکی و تجهیز تیم‌های واکنش سریع، پیشگیری، کنترل و مهار بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در راستای رصد و پایش شبانه روزی این بیماری در استان خبر داد و اظهار داشت: با توجه به شروع فصول سرد سال و کاهش دمای هوا و آغاز مهاجرت و جابه‌جایی پرندگان مهاجر احتمال شیوع این بیماری و ورود ویروس‌های جدید تحت تیپ‌های نا متعارف و ایجاد بیماریزایی در استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکیپ‌های بیماری یاب دامپزشکی با اتخاذ تدابیر ویژه مراقبتی به طور شبانه روزی عملیات رصد و پایش بیماری در مزارع مختلف پرورش طیور را انجام می‌دهند که در این راستا از ابتدای سالجاری طی 159 مورد بازدید از فارم‌های صنعتی پرورش طیور 16 هزارو 141 مورد نمونه برداری صرفا برای انجام بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان اخذ و به آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی استان تحویل شده است و در حال حاضر در حوزه حیات وحش نیز رصد و پایش وضعیت پرندگان مهاجر در زیستگاه‌های آبی و تالابها، سدها، دریاچه ها، رود خانه‌ها و مناطق زمستان گذرانی این پرندگان با همکاری محیط زیست و در قالب گشت‌های تیمی مشترک انجام می‌شود.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در عین حال رصد و پایش شبانه روزی این بیماری، ابلاغ ضوابط بهداشتی، قرنطینه ای، به صاحبان مزارع پرورش طیور، الزام فعالان صنعت طیور به بیمه نمودن مزارع و نیز واکسینه کردن گله طیور بر علیه بیماری، نظارت کارشناسان دامپزشکی مستقر در واحد‌های پرورش، برگزاری جلسات متعدد با صاحبان مزارع پرورش و اتحادیه مرغداران، انجام مکاتبات لازم با دستگاه‌های مرتبط در راستای تعامل و همکاری بین بخشی و نیز همکاری مستمر با دهیاران و مراکز بهداشتی را از اهم اقدامات مجموعه دامپزشکی در راستای پیشگیری از این بیماری عنوان کرد.

زنگ خطر شیوع آنفلوانزای پرندگان در مازندران/ مردم نگران نباشندبیماری آنفلوانزای پرندگان در استان بوشهر وجود نداردتکرار| از شایعه تا واقعیت تلفات آنفلوانزای پرندگان در میانکاله؛ مازندران عاری از بیماری است

تکلوی با هشدار جدی به تمامی فعالان صنعت طیور و پرورش دهندگان طیور سنتی و روستایی از آن‌ها خواست با تقویت و تشدید اقدامات بهداشتی و قرنطینه‌ای و افزایش لایه‌های حفاظتی و امنیت زیستی از سهل انگاری و عادی انگاری بیماری اجتناب کرده و از هرگونه تردد غیر ضروری خودداری نمایند و در صورت مشاهده کوچکترین علایم مشکوک به آنفلوانزای پرندگان و به محض رویت تلفات غیر متعارف و یا افت معنی دار آب و دان و یا کاهش تولید مراتب را سریعا به نزدیکترین مرکز دامپزشکی در استان گزارش نمایند تا عملیات کنترل، مهار و مختومه کردن کانون بیماری در کمترین زمان ممکن انجام و از سرایت آن به دیگر واحد‌های پرورش جلوگیری بعمل آید.

وی بر ضرورت تعامل و همکاری بین بخشی دستگاه‌ها در حمایت از دامپزشکی و بر تقویت اطلاع رسانی در خصوص شیوع احتمالی این بیماری تاکید کرد و گفت امکانات دامپزشکی بسیار کم و محدود است، ولی تعصب خدمت به مردم داریم و با همین امکانات برای کنترل بیماری در حال خدمت هستیم.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر 573 واحد پرورش صنعتی طیور در استان اردبیل وجود دارد از توزیع 100 میلیون 354 هزارو 64 دز واکسن طیور از ابتدای سالجاری در استان خبر داد و افزود: این میزان واکسن برای پیشگیری از بیماری‌های مختلف و واگیردار طیور در بین فارم‌های پرورش طیور استان توزیع و مصرف شده است.

انتهای‌پیام/131/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان آنفلوانزای پرندگان بیماری آنفلوانزای دامپزشکی استان استان اردبیل پرورش طیور رصد و پایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۶۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،به گفته رئیس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه، درراستای فعالیت‌های حیاتی و پیشگیرانه دامپزشکی علیه بیماری‌های خطرناک مشترک بین انسان و دام تمامی دام‌های حساس شهرستان برابر برنامه پیش بینی در خصوص بیماری سل و بروسلوز مورد تست و آزمایش قرار میگیرند.

دکتر سید ابوالحسن سیدین افزود: دامپزشکی شهرستان با انجام این فعالیت‌ها علاوه بر حفظ سلامت دام‌ها باعث جلوگیری از بروز بیماری‌های فوق در جمعیت انسانی می‌شود.

وی گفت: تمامی اقدامات بهداشتی، کنترل و مبارزه دامپزشکی در جهت ریشه کنی بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام بوده که این اقدامات باعث جلوگیری از خسارات اقتصادی فراوان به جمعیت دامی منطقه شده و حافظ سلامت و بهداشت عمومی جامعه است.

دیگر خبرها

  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • ایمن سازی ۲۲۰ هزار راس دام در تربت حیدریه علیه بیماری شاربن
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه
  • توصیه دامپزشکی گناباد در خصوص واکسیناسیون آنتروتوکسمی دام سبک
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • دامداران از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند
  • تهیه و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل خطرآفرین است
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)
  • واکسیناسیون رایگان حدود ۵۰۰ هزار نوبت سر دام