Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-03-28@21:36:55 GMT

این گروه خونی در برابر عفونت مقاوم است

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۶۷۹۹

این گروه خونی در برابر عفونت مقاوم است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بهداشت نیوز، یک تیم بین‌المللی از دانشمندان پزشکی مقاله‌ای را در مجله Nature Immunology منتشر کرده‌اند که تحقیقات مداوم در مورد علت مقاومت برخی افراد در برابر عفونت‌های سارس-کوو-۲ را بیان کرده است. آن‌ها در مقاله خود تاکید می‌کنند که در حال حاضر اطلاعات کمی در مورد دلیل ایمن بودن برخی افراد از کووید-۱۹ وجود دارد، اما آن‌ها پیشنهاد می‌کنند که تلاش قوی‌تر برای یافتن راه‌های جدیدی برای درمان یا جلوگیری از این بیماری منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسندگان یادآور می‌شوند که این همه گیری باعث یادآوری تنوع چشمگیر در واکنش‌های ویروسی به جامعه جهانی شده است، برخی از افراد بدون علامت هستند در حالی که برخی دیگر آنقدر بیمار می‌شوند که می‌میرند. آن‌ها همچنین به تفاوت‌های واضحی که محققان مشاهده کرده‌اند اشاره می‌کنند. به عنوان مثال مواردی که یک فرد در یک خانواده بدون عفونت باقی می‌ماند در حالی که همه اطرافیانشان بیمار می‌شوند، یا افرادی که در محیط‌های پرخطر کار می‌کنند، اما بیمار نمی‌شوند.

نویسندگان همچنین تاکید می‌کنند که در حال حاضر، هیچ کس واقعا نمی‌داند چرا چنین تنوعی در پاسخ به عفونت‌های سارس-کوو-۲ وجود دارد، هرچند سرنخ‌هایی وجود دارد. برخی گزارش‌ها وجود داشته است که به عنوان مثال افرادی که دارای گروه خونی O هستند در هنگام عفونت کمتر رنج می‌برند؛ و مطالعات دیگری نیز انجام شده است که نشان می‌دهد پروتئین‌های خاصی که توسط بدن تولید می‌شوند در مواجهه با ویروس سارس-کوو-۲ کم و بیش فعال هستند. همچنین مشخص شده است که ویروس به پروتئین‌هایی نیاز دارد که گیرنده‌هایی مانند ACE۲ یا TMEM۴۱B داشته باشند. اگر افراد فاقد گیرنده باشند، ویروس قادر به تکثیر نیست.

نویسندگان نیاز به یک مطالعه بزرگ در مورد تنوع پاسخ به عفونت‌های سارس-کوو-۲ را نشان می‌دهند. چنین مطالعه‌ای شامل افرادی خواهد بود که معتقدند باید به این بیماری آلوده شده باشند. به ویژه چنین تلاشی باید به طور فعال اعضای خانواده‌ای را استخدام کند که یک نفر در آن آلوده نباشد. آن‌ها همچنین اظهار می‌دارند که مراحل اولیه چنین مطالعه‌ای در حال حاضر در حال انجام است. ۴۰۰ داوطلب که معیار‌های مورد نیاز را برآورده کرده‌اند قبلا امضا کرده‌اند. نویسندگان در پایان تاکید کردند که ماهیت همه گیری نشان داده است که ویروس سارس-کوو-۲ به این زودی‌ها از بین نمی‌رود؛ بنابراین اگر جامعه علمی به طور کامل بفهمد چرا مردم وقتی در معرض آن قرار می‌گیرند، متفاوت واکنش نشان می‌دهند، مفید خواهد بود.

پربیننده ترین چرا کالین پاول با وجود دو دوز واکسن در گذشت؟ بهترین راه کنترل فشار خون با این روش خشکی پوست دست را از بین ببریم موج ششم کرونا در آبان قطعی است نوشیدن این مایعات از کرونا جلوگیری می کنند!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عفونت سارس کوو ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۶۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام پل حافظ تهران | این پل جمع می شود یا همچنان باقی می ماند؟

به گزارش همشهری آنلاین، در حالی طی یکسال گذشته شهرداری تهران اعلام کرده بود که بنا دارد پل حافظ را جمع آوری کند؛ در نهایت تصمیم گرفته شد که این پل جمع آوری نشود.

مسعود حق لطفی؛ سرپرست سازمان عمران شهرداری تهران اعلام کرد: با بررسی‌های صورت گرفته پل حافظ جمع‌آوری نخواهد شد.

او توضیح داد: طبق تصمیم گرفته شده این پل مقاوم‌سازی می‌شود و تا حدود ۴۰ سال دیگر هم در برابر لرزه مقاوم خواهد بود.

موضوع جمع آوری پل حافظ از مدت ها پیش مطرح شده بود و در دی ماه ۱۴۰۲ نیز یکی از اعضای شورای شهر اعلام کرد که باید درباره زمان اجرای این عملیات تصمیم‌گیری شود زیرا باعث ایجاد بار ترافیکی خواهد شد. جمع آوری پل گیشا در سال ۱۳۹۸ باعث شد که ایده برچیدن دیگر پل‌های فلزی تهران نیز مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: پل حافظ پیر شده و خرجش زیاد است

کد خبر 840849 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهردارى تهران تهران شهر مدیریت شهری حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت رضا داوودنژاد در بیمارستان
  • فیلسوف چگونه موجودی است؟
  • صعود چهار تیم قطعی شد / شگفتی تیم ملی تاجیکستان برابر عربستان
  • صعود چهار تیم قطعی شد/ شگفتی تیم ملی تاجیکستان برابر عربستان
  • آمریکا هیچ راهی جز تسلیم در برابر خواسته‌های حماس و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطینی ندارد
  • سرانجام پل حافظ تهران | این پل جمع می شود یا همچنان باقی می ماند؟
  • پل حافظ تهران ماندگار شد
  • تصمیم درباره پل حافظ در تهران تغییر کرد!
  • معمای تعداد برابر سکه های شیر و خط در دو گروه
  • آسیب کووید به اندام ها می تواند به قلب نیز آسیب برساند