Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-03-28@11:42:41 GMT

واکنش یک نماینده مجلس به ارسال سوخت به لبنان

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۶۹۸۰

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: فروش و ارسال سوخت به لبنان فارغ از اینکه توسط حزب الله خریداری شود یا دولت لبنان به سود مردم آن است و در کل یک معامله برد- برد برای هر دو کشور است.

حجت الاسلام حسین میرزایی درباره ارسال سوخت از ایران به لبنان، اظهار کرد: ارسال سوخت از سوی ایران مجانی نبوده و به لبنان فروخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که ما در تحریم‌های نفتی و فراورده‌های مربوط به آن هستیم هر بازاری که بتوانیم برای فروش سوخت پیدا کنیم و در قبال آن پول دریافت کنیم باید از این فرصت استفاده ببریم.

وی افزود: ارسال سوخت یک معامله برد- برد برای هر دو طرف است. برای ایران از جهت اقتصادی فروش چنین محصولاتی به صرفه است و می‌تواند بخشی از کسری بودجه را جبران کند. از نظر سیاسی هم یک تو دهنی برای تحرم کنندگان کشورمان که در راس آنان آمریکا قرار دارد، است. برای لبنان هم چنین معامله‌ای سود آور است و می‌تواند بخشی از مشکل کمبود سوخت این کشور را مرتفع کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس، تصریح کرد: البته مشکل سوخت لبنان باید به شکل ریشه‌ای حل شود و سوخت هم، چون یک کالای مصرفی است به طور طبیعی بعد از مدتی به پایان می‌رسد و یک کالای سرمایه‌ای دائمی به حساب نمی‌آید.

میرزایی ادامه داد: البته کشمکش‌های داخلی لبنان به خود آنان مربوط است و ایران در امور داخلی هیچ کشوری دخالت نمی‌کند، اما فروش و ارسال سوخت به این کشور فارغ از اینکه توسط حزب الله خریداری شود یا دولت لبنان به سود مردم آن است.

وی خاطرنشان کرد: به هر حال تحریم دشمن در کاهش صادرات کشور تاثیر داشته است منتها رویکرد دولت قبل با دولت کنونی در برخورد و مقابله با تحریم‌ها کاملا متفاوت است. دولت کنونی هم اکنون در راستای شکستن و دور زدن تحریم‌ها حرکت می‌‎کند، در حالی که دولت قبل چنین رویه‌ای نداشت و این تفاوت رویکرد در اقتصاد ایران و بودجه کشور تاثیر مثبت خواهد داشت.

برچسب ها: مجلس ، سوخت ، لبنان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PRW

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مجلس سوخت لبنان ارسال سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۶۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس:دولت رئیسی کاری کرده که حتی شرکتهایی که کار دانش بنیان نمی کنند، خودشان را دانش بنیان جا می زنند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا سلیمی مردمی‌سازی‌ اقتصاد را نیازمند راهکارهایی برای اجرا دانست و اظهار کرد: برای مشارکت مردم در جهش تولید باید اقتصاد را به مردم واگذار کرد و اقتصاد را مردمی‌سازی کرد. به این منظور باید قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به صورت دقیق اجرایی شود. متاسفانه امروزه معمولا واگذاری‌ها به مجموعه‌های شبهه دولتی یا خصولتی صورت می‌گیرد در حال که باید به معنای واقعی به مردم واگذار شده و دولت تنها سیاست‌گذاری و نظارت کند.

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر لزوم کاهش هزینه‌های تولید در کشور، ادامه داد: تجربه نشان داده که تولید دولتی گران‌تر بوده و زمان بیشتری نیاز دارد و باعث می‌شود فضای تولید رقابتی نباشد.

وی با بیان اینکه جهش تولید از طریق کاهش هزینه‌های تولید محقق می‌شود، تصریح کرد: بانک‌ها باید تسهیلات خود را از کانال بورس بازی و دلالی به سمت سرمایه در گردش سوق دهند و ماهیت بانک‌ها باید تغییر کند. عمده بانک‌های ما تجاری هستند و باید با تغییر ریل، به سمت بانک‌های توسعه‌ای حرکت کنند. اگر بانک‌ها مسیر خود را تغییر ندهند، با مشکلاتی مواجه می شوند و به سمتی سوق پیدا خواهیم کرد که مردم نمی‌توانند پایه‌های مالی خود در حوزه تولید را تقویت کنند.

سلیمی تامین مالی را یکی دیگر از لازمه‌های مشارکت مردم در جهش تولید دانست و افزود: اخیرا در این زمینه، قانونی در مجلس تصویب شده که باید مو به مو اجرایی شود. اگرچه ممکن است نواقصی وجود داشته باشد، اما این قانون تا حد زیادی می‌تواند مشکلات موجود را مرتفع کند.

وی تصریح کرد: به منظور مردمی‌سازی اقتصاد، دولت نباید به دنبال درآمدزایی از اقدامات این حوزه داشته باشد. به عنوان نمونه زمین‌های شهرک‌های صنعتی باید به قیمت تمام‌شده به مردم واگذار شود اما گزارش‌هایی وجود دارد که در برخی موارد شهرک‌های صنعتی در بازه‌های زمانی به دنبال افزایش قیمت زمین هستند. این موضوع موجب می‌شود که سرمایه‌گذاران از سرمایه گذاری منصرف شده و مردم نتوانند در این حوزه‌ها گام بردارند.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی دیگر از ابزارهای جهش تولید دانست و گفت: مجلس در این زمینه قوانین خوبی تصویب کرده و دولت نیز گام‌های بلندی در این حوزه برداشته است، اما هنوز جای کار بسیاری وجود دارد و باید جهت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تقویت آنها در کشور گام برداریم.

وی با تاکید بر لزوم توجه به منحرف نشدن حمایت های دولتی از دانش بنیان ها، اظهار کرد: اخیرا حمایت‌های دولت از شرکت‌های دانش‌بنیان، باعث شده است که برخی مجموعه‌ها علیرغم اینکه دانش‌بنیان نیستند، به اسم شرکت دانش‌بنیان فعالیت کنند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بر لزوم برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه نیز تاکید کرد و ادامه داد: فاصله معناداری بین تحقیقات دانشگاهی و صنعت وجود دارد که این فاصله باید حذف شود. دانشگاه باید پشتیبان صنعت و کشاورزی بوده و حضور فعالی در میدان داشته باشد. امروزه به دلایلی، تحقیقات دانشگاهی راه خود را طی کرده و صنعت و کشاورزی نیز در مسیر خود حرکت می‌کند. همین موضوع باعث شده است که در بسیاری از این حوزه‌ها پشتوانه علمی وجود نداشته باشد.

وی افزود: باید با جدیت به دنبال رفع موانع تولید و صادرات باشیم. امروزه صادرات کشور با پیچ و خم‌های بسیاری مواجه است. اگر به دنبال جهش تولید هستیم، باید مسیر صادرات به ویژه در حوزه‌هایی که مزیت‌های صادراتی و تولید مازاد وجود دارد، هموارتر شود. از طرفی باید مردم را به مصرف کالاهای داخلی تشویق کرد. متاسفانه به دلیل اینکه در پاره‌ای از موارد، کیفیت کالاهای داخلی پایین است، مردم به سمت کالاهای خارجی سوق پیدا کرده‌اند. باید در حوزه نظارت بر کیفیت تولید داخلی و مصرف کالای داخلی، اقدام جدی و نگاه متفاوتی وجود داشته باشد.

۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888314

دیگر خبرها

  • واکنش شورای نگهبان به ادعای یک نماینده درباره جریمه بی حجابی
  • متکی: نظارت مجلس در کشور ما قوی نیست
  • منوچهر متکی: دولت باید اقتصاد را رها کند
  • نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند ۲۰۳۰ را در کشور بومی کنیم!
  • جلالی، نماینده مجلس: باید FATF، برجام و سند 2030 را در کشور بومی کنیم!
  • انتخابات دور دوم مجلس ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود/ برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه
  • نماینده مجلس: دولت کاری کرده که شرکت‌هایی که کار دانش‌بنیان نمی‌کنند، خودشان را دانش‌بنیان جا می‌زنند
  • نماینده مجلس:دولت رئیسی کاری کرده که حتی شرکتهایی که کار دانش بنیان نمی کنند، خودشان را دانش بنیان جا می زنند
  • ضرورت واردات خودرو
  • واکنش مخبر به انتقادها از «وعده ناممکن دولت» / تولید ۴ میلیون مسکن، مصوبه مجلس بود / کاهش تورم زمان بر است