Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – همزمان با رونمایی از کارگزار جدید استقلال توسط تیم مدیریتی این باشگاه،  مصطفی آجورلو با ارسال نامه به شکل رسمی از حیدر بهاروند خواست امتیاز بهره برداری از تبلیغات محیطی بازی‌های استقلال در لیگ برتر و جام حذفی به این باشگاه واگذار شود تا فرایند درآمدزایی از طریق کارگزار به شکل کامل انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند هنوز سازمان لیگ به صورت رسمی به این موضوع واکنش نشان نداده ، اما از آنجا که در قرارداد جدید باشگاه استقلال و مجموعه کارگزار قید شده است چنانچه این امتیاز در اختیار این شرکت قرار گیرد، استقلال درآمدی حدود ۱۵۰ میلیارد تومان دریافت خواهد کرد و در صورت افزایش میزان قرارداد مبلغ اختصاص گرفته به باشگاه افزایش پیدا می‌کند بعید است مدیران باشگاه استقلال به راحتی قید این ماجرا را بزنند.

البته گویا مدیران باشگاه استقلال اعلام کرده اند در صورتی که سازمان لیگ تعهد دهد همین مبلغ را با ارائه ضمانت نامه بانکی به استقلال پرداخت کنند حاضرند همچنان این امتیاز در اختیار سازمان لیگ باشد در غیر این صورت به هیچ عنوان حاضر به پذیرش پیش شرط دیگری نیستند.

انتشار خبر توافق با کارگزار جدید استقلال با رقمی شگفت انگیز ۵۰۰ میلیارد تومان به قدری در شبکه‌های اجتماعی بازخورد مثبتی داشته که بعید است هواداران استقلال به سادگی از کنار این موضوع عبور کنند که با مخالفت سازمان لیگ حدود ۱۵۰ میلیارد تومان از این رقم کسر شود.

این قرارداد در شرایط به مرحله نهایی رسید که کارگزار فصل گذشته استقلال با رقم ۸۰ میلیارد تومان به امضا رسید و در نهایت استقلال در ادامه کار به واسطه اختلافاتی که میان مدیران این مجموعه با سرمربی فعلی تیم شکل گرفت حاضر به ادامه همکاری با استقلال نشد و در نهایت این قرارداد ۴۸ ساعت قبل توسط شورای داوری در وزارت ورزش و جوانان فسخ شد تا شرایط برای حضور کارگزار جدید مهیا شود.

با این شرایط در برهه کنونی بزرگترین سوال این است آیا سازمان لیگ برای دستیابی استقلال به این رقم خیره کننده حق امتیاز بهره برداری از تبلیغات محیطی را به استقلالی‌ها واگذار خواهد کرد یا اینکه جدالی سخت میان مدیران این باشگاه و فدراسیون عزیزی خادم شکل خواهد گرفت.   بیشتر بخوانید: مذاکرات مدیران استقلال برای عقد قرارداد با کارگزار ۳۰۰ میلیاردی؛ کابوس مالی آبی‌پوشان تمام می‌شود؟     انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال سازمان لیگ میلیارد تومان سازمان لیگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۷۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری

فرماندار شوش در نشست پنج ساعته شورای تامین شوش با مدیران شرکت کاغذ پارس، تعدیل ۱۰۰ کارگر شرکت کاغذپارس را غیرقابل قبول دانست و گفت: تصمیم نادرست مدیران هلدینگ کاغذ پارس امنیت معیشتی خانواده‌ها را زیر سوال برد و موجب دغدغه مردم در این شهرستان شد.

محسن حویزه با تاکید بر حمایت تمام قامت مسوولان این شهرستان برای کمک به افزایش ظرفیت تولید و گره گشایی از مسایل مبتلا به شرکت‌های فعال در شوش افزود: مدیریت شهرستان شوش تا کنون نهایت همکاری را با واحد‌های تولیدی فعال در این شهرستان برای گره گشایی از مسایل و افزایش ظرفیت تولید آنها داشته است و این همکاری با قدرت بیشتر ادامه دارد.

وی با بیان اینکه تعدیل کارگران در سال جهش تولید غیرقابل پذیرش است بیان کرد: تمام کارگران تعدیل شده شرکت کاغذ پارس باید از فردا به سر کار خود بازگردند و مشغول تولید و فعالیت شوند.

قرارداد‌های یک ماهه با کارگران خلاف صریح قانون است

فرماندار شوش با انتقاد از قرارداد‌های یک ماهه شرکت کاغذ پارس با کارگران این شرکت تاکید کرد: بساط قرارداد‌های یک ماهه که خلاف صریح قانون است باید در شرکت کاغذ پارس جمع شود و قرارداد با کارگران باید به طور مستقیم و بدون شرکت واسطه و بر اساس ضوابط قانونی باشد.

فرماندار شوش با تاکید بر اینکه شرکت کاغذ پارس سه ماه فرصت دارد تا قرارداد با کارگران خود را اصلاح کند افزود: به عنوان رییس شورای تامین شوش به مدیران شرکت کاغذ دستور می‌دهم بر اساس قانون کار طی سه ماه مکلف هستند، با اصلاح قرارداد‌ها حداقل مدت زمان قرارداد کارگران را به ۸۹ روز افزایش دهند.

شرکت کاغذپارس نسبت به ایجاد اشتغال در شوش باید پاسخگو باشد

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با انتقاد از تصمیم مدیران هلدینگ کاغذ پارس برای اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران این شرکت افزود: تصمیم نادرست مدیران این شرکت تبعات سیاسی، اجتماعی و امنیتی فراوانی برای شهرستان داشته و حتی شیرینی پاسخ قاطع سپاه به جنایات اسراییل را تحت الشعاع قرار داد.

محمد کعب عمیر نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسوولان شرکت کاغذ پارس که بر اساس سیاست‌های اصل ۴۴ مدیریت این شرکت را به عهده گرفته اند باید نسبت به ایجاد اشتغال در این شهرستان پاسخگو باشند.

وی با بیان اینکه خصوصی سازی شرکت‌های بزرگ دولتی شوش در دوران دولت قبل را خیانت به این شهرستان گفت: شرکت هفت تپه به ثمن بخث به برخی افراد نور چشمی واگذار شد و این واگذاری غیرکارشناسی، تولید و اشتغال را به نقطه‌ای رساند که تجمعات کارگری هفت تپه به سرخط اخبار بین المللی تبدیل شد و متاسفانه این رویه در شرکت کاغذپارس نیز در حال تکرار شدن است.

کعب عمیر افزود: نحوه واگذاری شرکت‌های بزرگ شوش در قالب اصل ۴۴ خیانتی بزرگ به این شهرستان بود که در دولت روحانی و با ضعف مدیران وقت استانی رقم خورد.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تمام کارگران اخراج شده کاغذ پارس باید امروز به کار خود بازگردند گفت: مسایل مبتلا به شرکت کاغذ پارس را در سطح ملی و با استفاده از ظرفیت‌های مجلس شورای اسلامی دنبال می‌کنم.

وی ادامه داد: انتظار از مدیران شرکت کاغذپارس این بود که قبل از تصمیم به اخراج کارگران مسایل مبتلا به خود را مطرح تا موضوع در سطح ملی و با نشست با مسوولان و وزرای مرتبط را پیگیری کنیم.

کعبر عمیر گفت: بسیاری از شرکت‌های فعال در شوش که در روند تولید آنها اختلال ایجاد شده بود، پیش از گسترش مشکل، با طرح موضوع با مسوولان شهرستان و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در سطح شهرستانی، استانی و ملی، مسایل گره گشایی شد.

اخراج کارگران را تحمل نمی‌کنیم

کعب عمیر تصمیم مدیران هلدینگ در اخراج کارگران را تنش زا و مغایر با رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب برای تحقق جهش سال دانست و گفت: بسیاری از قوانین کارگری از جمله طبقه بندی مشاغل و مزایای کارگری به کارگران کاغذ پارس داده نشده است که این روند باید به سرعت اصلاح شود.

نماینده مردم شوش در مجلس با انتقاد از نحوه قرارداد شرکت کاغذپارس با کارگران این شرکت افزود: قرارداد کارگران فعال در کاغذ پارس، با شرکت واسطه‌ای به نام ملایار و آن هم یک ماهه تنظیم می‌شود که هر ۲ اقدام خلاف قانون است.

شرکت پارس طبیعت سلولز به عنوان یکی از شرکت‌های ذیل هلدینگ کاغذ پارس شوش برای تولید ظروف یکبار مصرف کاغذی در سال ۱۴۰۰ افتتاح شد.

صاحبان سهام شرکت گروه صنایع کاغذ پارس در مجمع عمومی سالیانه این شرکت در اواخر اسفندماه سال گذشته، تعدیل و تعیین تکلیف نیرو‌های مازاد در شرکت پارس طبیعت سلولز به منظور حفظ حیات و بقای این شرکت را به تصویب رساندند.

در راستای اجرای این مصوبه، مسوولان شرکت پارس طبیعت سلولز در ۲۶ فروردین ماه امسال فهرست نیرو‌های مازاد را اعلام کردند که از ابتدای اردیبهشت ماه قرارداد حدود ۱۰۰ نفر از کارگران این شرکت تمدید نشده است.

گروه صنایع کاغذ پارس در سال ۱۳۴۶ در شمال خوزستان با هدف استفاده از باگاسِ استخراج شده از کارخانه نیشکر هفت تپه تأسیس شد و در سال ۱۳۴۹ به بهره برداری رسید. این شرکت تا سال‌ها تأمین کننده کاغذ چاپ و تحریر داخل کشور بود، اما به دلیل صدمات وارده در دوران جنگ تحمیلی و نوسازی و بازسازی نشدن در زمان تصدی بخش دولتی، در معرض تعطیلی همیشگی قرار گرفت که در نهایت سهام این شرکت در مهر ماه سال ۱۳۹۲ به بخش خصوصی واگذار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • امیدواری جانشین کلوپ: 48 ساعت دیگر در لیورپول!
  • سپاهانی‌ها در انتظار نامه خوزستانی‌ها به سازمان لیگ
  • کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس شش ساله است
  • فوری؛ تراکتور-استقلال بدون تماشاگران خانم!
  • قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال
  • قرارداد طارمی و اینتر نهایی شد
  • فوری: قرارداد طارمی و اینتر نهایی شد
  • بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت/ آمریکا در قبال فلسطین بر خلاف منافع ملی خود عمل کرد
  • پیشنهاد تمدید به ستاره رئال مادرید در ال‌کلاسیکو