Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-24@06:41:40 GMT

این مواد غذایی شما را گرسنه‌تر می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۷۲۱۳

این مواد غذایی شما را گرسنه‌تر می‌کنند

گرسنه هستید. یک پاکت چیپس برمی‌دارید و شروع به خوردن می‌کنید. ۱۰ دقیقه بعد، چیپس‌ها تمام شده‌اند، اما احساس گرسنگی شما از بین نرفته است.

جام جم آنلاین به نقل از ahchealthenews نوشت: به گفته کارشناسان تغذیه، برخی از مواد غذایی باعث گرسنگی بیشتر شما می‌شوند که از این جمله هستند:

آبمیوه: آبمیوه‌ها مملو از قند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی هم باشند، اما بخش زیادی از فیبر‌ها در فرآیند تهیه آن از بین می‌روند.

هیچ چربی یا پروتئینی در آبمیوه وجود ندارد که به کاهش جذب قند در خون کمک کند. به همین دلیل، آبمیوه می‌تواند باعث افزایش سریع قند خون و افت سریع آن شود. این کاهش قند خون باعث می‌شود به فاصله کمی از خوردن آن‌ها دوباره احساس گرسنگی کنیم.

ماست کم‌چرب: ماست‌های کم‌چرب معمولا قند بالایی دارند. افزون بر این، ماست نیازی به جویدن ندارد. عمل جویدن به افزایش سیری ما کمک می‌کند. برای دوستداران ماست‌ها، ماست یونانی انتخاب خوبی است، زیرا دو تا سه برابر ماست معمولی پروتئین دارد و احساس سیری طولانی‌تری در ما ایجاد می‌کند. همچنین با مصرف ماست‌های پرچرب می‌توانید سطح انرژی خود را یکنواخت نگه دارید.

پاستای سفید: پاستای سفید از آرد غنی‌شده که فاقد بسیاری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است تهیه می‌شود. این کمبود فیبر باعث کاهش احساس سیری می‌شود. ماکارونی منبع غنی کربوهیدرات است که می‌تواند قند خون را بالا ببرد و پس از مدت کوتاهی آن را کاهش دهد. افزودن سس قرمز به پاستا، قند آن را افزایش می‌دهد.

تنقلات: تنقلاتی مانند چیپس یا چوب شور به دلیل داشتن سدیم بالا می‌توانند به کم‌آبی بدن منجر شوند. ما معمولا این حالت تشنگی را با گرسنگی اشتباه می‌گیریم. افزون بر این، این نوع تنقلات بیشتر حاوی کالری خالی هستند و ویتامین‌ها و مواد معدنی، پروتئین و فیبر بسیار کمی دارند؛ بنابراین ما صرفا هنگام خوردن آن‌ها می‌توانیم احساس خوبی داشته باشیم.

مواد غذایی حاوی ام‌اس‌جی: مونوسدیم گلوتامات به ام‌اس‌جی (MSG) نیز معروف است، طعم‌دهنده‌ای است که در غذا‌های چینی، گوشت‌های فرآوری‌شده، سوپ‌ها و... یافت می‌شود. تحقیقات نشان داده است ام‌اس‌جی باعث افزایش اشتها می‌شود؛ بنابراین هنگام خرید از تهیه مواد غذایی که حاوی این افزودنی هستند پرهیز کنید.

مواد غذایی حاوی قند بالا مانند دونات، کلوچه، پای: این مواد غذایی مملو از قند به سرعت در بدن به گلوکز تجزیه می‌شوند. در این حالت، انسولین بیشتری در بدن ترشح می‌شود. وارد شدن میزان زیادی انسولین به سلول‌ها، کاهش قند خون آن‌ها را در پی دارد. این قند خون پایین تا مدت زیادی در ما گرسنگی ایجاد می‌کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه تغذیه سالم مواد غذایی مواد غذایی قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۷۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد غذایی مضر برای سلامت قلب

برخی از مواد غذایی برای سلامت قلب مضر هستند و می‌توانند آن را ضعیف کنند. یک متخصص طب سنتی برخی از مواد غذایی مضر برای قلب را نام برد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • ۹ دلیل پنهان «احساس خستگی دائمی» که از آن‌ها بی خبر بودید
  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • ۷ دلیل برای استفاده از سرکه سیب
  • مصرف روزانه شکلات چه تاثیری بر روده دارد؟
  • خطرات از دست دادن آب بدن؛ چگونگی تأمین
  • ۷ دلیل استفاده از سرکه سیب | با این نوشیدنی موثر در کاهش وزن بیشتر آشنا شوید
  • ریزپلاستیک‌ها احتمالا به مغز انسان‌ها هم راه پیدا کرده‌اند
  • مواد غذایی مضر برای سلامت قلب