Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@08:01:08 GMT

تکذیب وجود نوعی انگل در منابع آب

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۸۶۷۷

تکذیب وجود نوعی انگل در منابع آب

شرکت آب و فاضلاب کشور انتشار خبری با عنوان «وجود نوعی انگل در منابع آب آشامیدنی کشور»، را کذب خواند.

به گزارش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، شرکت آب و فاضلاب کشور با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تکذیب خبر وجود نوعی انگل در منابع آب آشامیدنی اعلام کرد: پس از پیگیری‌ها مشخص شد که موضوع پیش گفته، تنها در یک مقاله‌ای در دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان شده و توسط مقام‌های رسمی بهداشتی استان خراسان رضوی و دیگر استان‌های شمال و شمال شرق کشور نیز تأیید نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در مقاله ذکر شده به مشاهده عوامل انگلی فقط در منابع آب خام مثل آب ورودی به سدها و آب رودخانه‌ها اشاره شده است و نه آب آشامیدنی که در شبکه‌های توزیع شهری و روستایی است.

پس از پیگیری موضوع به صورت تلفنی از رئیس گروه آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نامبرده نیز موضوع را تأیید نکرد و اظهار داشت صحت و سقم آن نیاز به بررسی‌های تخصصی دارد.

با توجه به کنترل‌ها و آزمایش‌های روزانه‌ای که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شرکت‌های آب و فاضلاب در خصوص آب آشامیدنی انجام می‌شود، در صورت وجود هر گونه آلودگی، مورد تأیید وزارت مذکور به صورت مکتوب موضوع را به شرکت‌های آب و فاضلاب جهت پیگیری اعلام می‌کند که در مورد خبر ذکرشده تاکنون هیچ گونه مکاتبه رسمی با شرکت‌های آب و فاضلاب انجام نشده است.

با توجه به توضیح بالا و با عنایت به اهمیت کیفیت آب آشامیدنی که جز خط قرمزهای وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب است، ضمن تکذیب خبر منتشر شده انتظار می‌رود جهت جلوگیری از تشویش اذهان عمومی بدون منبع موثق علمی و تأیید شده‌ای توسط مراجع ذی‌صلاح از انتشار اینگونه مطالب خودداری شده و قبل از هر گونه خبر مرتبط با حوزه سلامت جامعه هماهنگی لازم با شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور انجام شود.

کد خبر 530270

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا محمد مخبر وزارت آموزش و پرورش وجود انگل در منابع آب شرکت آب و فاضلاب کشور شرکت آبفا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت های آب و فاضلاب آب آشامیدنی منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۸۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه

موسی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به معضلات و مشکلاتی که کشور در زمینه آب با آن مواجه است، عنوان کرد: می‌توان از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای ایجاد بهره‌وری در تولید و مصرف منابع انرژی از جمله برق و باد استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: کشور ما بحرانی مانند کمبود آب مواجه است که بخشی از آن ناشی از تغییرات اقلیمی است و لازم است که اقدامات زیربنایی برای افزایش بهره‌وری ایجاد شود.

احمدی تاکید کرد: اکنون مباحثی درباره استفاده از ظرفیت دریا‌ها مطرح است و در بخش مصرف نیز باید با استفاده از دانش‌بنیان‌ها مصرف آب را به کمترین میزان ممکن رساند. این درحالی است که در کشاورزی سنتی متداول‌ترین روش آبیاری غرق‌آبی بوده است در حالی که روش‌هایی متعددی برای بهره‌وری آب با استفاده از مکانیزاسیون و کشاورزی صنعتی آن هم با روش‌هایی که دانش‌بنیان‌ها در اختیار قرار می‌دهند وجود دارد.

وی عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه شود آن است که منابع انرژی فسیلی بخش عمده منابع انرژی را به خود اختصاص می‌دهد و در کشور ما تنها ۱۵ درصد از این انرژی به عنوان خوراک واحد‌های پتروشیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ضرورت ایجاد ارزش‌افزوده بالاتر در منابع فسیلی با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان

وی افزود: نفت خام، گاز طبیعی و ذغال سنگ منابع انرژی فسیلی در جهان هستند که باید بتوان با استفاده از دانش دانش‌بنیان‌ها و سرمایه بخش خصوصی، سرمایه‌گذاری دولتی و یا جذب سرمایه خارجی ارزش افزوده بیشتری در تولیدات آنها ایجاد کرد.

احمدی با اشاره به تجربه مدیریتی‌اش در سازمان ثبت اسناد و سابقه همکاری با بنیاد ملی نخبگان، بیان کرد: اکنون شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده و توسعه یافته‌اند و امروز وجود دانش‌بنیان‌هایی که در بسیاری از بخش‌های اقتصادی کشور ورود کرده‌اند از افتخارات ایران است.

فروش تجاری ایده‌های دانش‌بنیانی به دلیل فقدان حامیان مالی

عضو کمیسیون انرژی تصریح کرد: از گذشته جوانانی وجود داشتند که طرح، ایده و برنامه داشته، اما حامی مالی نداشته و به همین دلیل ایده‌های خود را تجاری‌سازی می‌کردند و به خارج از ایران می‌بردند، اما امروز تلاش زیادی در حال انجام است تا دانش‌بنیان‌های بیشتری به صنعت نفت وگاز و پتروشیمی جذب شوند.

وی گفت: مدیران باید به این باور برسند که با داخلی‌سازی می‌توان بسیاری از نیاز‌های صنایع را برطرف کرد و تجربه نیز نشان داده که در برخی از بخش‌ها صفر تا ۱۰۰ امور اجرایی توسط شرکت‌های داخلی انجام شده است و در مورد دانش‌بنیان‌ها نیز این ظرفیت وجود دارد که آنها را در بسیاری از بخش‌ها به کار گرفت.

تجهیز برخی صنایع بزرگ به کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیانی

احمدی عنوان کرد: ایده‌ها و طرح‌ها و دانشی که جوانان خلاق و نخبه کشور دارند را باید در ارتقای بهره‌وری و بهبود شرایط تولید به کار گرفت. برخی شرکت‌های داخلی مانند مپنا کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیان دارند و یکی از ارکانی که می‌تواند شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است را محقق کند استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی افزود: در مجلس در سال ۱۴۰۲ نگاه ویژه‌ای را به دانش‌بنیان‌ها در قالب قانون بودجه ۱۴۰۳ و برنامه هفتم توسعه داشته است و در آینده نیز نگاه حمایتی به این شرکت‌ها ادامه خواهد داشت.

ادامه نگاه حمایتی مجلس به دانش‌بنیان‌ها

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه نگاه حمایتی مجلس به دانش‌بنیان‌ها ادامه دارد، تاکید کرد:‌یکی از مجموعه‌هایی که می‌تواند شعار امسال را در عمل محقق کند شرکت‌های دانش‌بنیانی هستند که از نیرو‌های جوان، نخبه و با استعداد کشور شکل گرفته‌اند.

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها بسیاری از پیشرفت‌های صنعتی را با مهندسی معکوس در کشور اجرایی کرده‌اند و در صنعت، کشاورزی و سایر بخش‌های اقتصادی ایده‌های خلاقانه خود را تبدیل به دانش یا محصول کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • سخنگوی وزارت خارجه: مقامات ذی‌ربط احضار سفیر سوئیس به سپاه را تکذیب کردند | تبادل پیام با آمریکا
  • تامین آب آشامیدنی برای روستای آزاد ده تاکستان
  • حماس اخبار منتشر شده در خصوص خروج از قطر را تکذیب کرد
  • آب آشامیدنی کنارک پایدار شد
  • بهره‌برداری از عمیق‌ترین چاه آب شرب غرب کشور
  • زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه
  • طراحی بهتر سلول‌های خورشیدی با نوعی ماده معدنی
  • واکنش فرماندار ازنا به ادعای اخراج ۱۶۰کارگر یک کارخانه