Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا روز چهارشنبه به نقل از سرهنگ «علی عباسی کسانی» توضیح داد: به‌تازگی شاهد رشد چشمگیر هک شدن شبکه‌های اجتماعی مخصوصاً اینستاگرام کاربران در استان هستیم.

وی ادامه داد: مجرمین پس از هک شبکه اجتماعی فرد اقدام به ارسال پیام‌هایی مبنی بر درخواست کمک مالی به دلایل مختلف همچون سانحه رانندگی، بستری شدن در بیمارستان و سایر موارد با ذکر مبلغ و شماره‌حساب به‌تمامی دوستان و دنبال کننده‌های قربانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی افزود: دوستان و آشنایان فرد هک شده پس از دریافت پیام با این تصور که دوستشان دچار مشکل شده است اقدام به واریز وجه درخواستی به شماره‌حساب اعلامی می‌کنند.

سرهنگ کسانی بیان داشت: در بررسی این‌گونه پرونده‌ها مشخص می‌گردد قربانیان کلمات عبور قابل حدس مانند کد ملی، شماره شناسنامه و شماره همراه را به‌عنوان رمز شبکه‌های اجتماعی خود انتخاب و ایمیل پشتیبان نیز در نظر نگرفته‌اند که این موضوع به مهم‌ترین عامل هک حساب کاربران تبدیل‌شده است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: در روش دیگر مجرمین به بهانه‌های مختلف همچون برنده شدن در جایزه، افزایش تعداد دنبال کننده و دیگر موارد اقدام به دریافت رمز عبور کاربران می‌کنند.

وی در ادامه ضمن اشاره به افزایش امنیت رمز عبور به کاربران توصیه کرد: با چند اقدام کوچک می‌شود امنیت حساب‌های کاربری خود را افزایش دهید، به یاد داشته باشید از رمزهای پیچیده استفاده کنید و این رمز را هم در اختیار دیگران قرار ندهید همچنین با فعال‌سازی رمز ۲ مرحله‌ای امنیت حساب کاربری خود را تا حد ممکن بالابرده و با قرار دادن ایمیل پشتیبان می‌توانید در صورت هک شدن به بازگشت حساب کاربری خود امیدوار باشید.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در صورت دریافت پیام کمک مالی از سمت دوستان خود حتماً با وی تماس گرفته و از صحت درخواست وی مطمئن شوید و سپس اقدام به کمک کنید.

وی همچنین افزود: در پایان سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایند. همچنین در صورت نیاز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی به فوریت‌های سایبری با همکاران ما در میان بگذارند.

برچسب‌ها پلیس فتا علی عباسی امنیت کرمانشاه اینستاگرام شبکه های اجتماعی فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس فتا علی عباسی امنیت پلیس فتا علی عباسی امنیت کرمانشاه اینستاگرام شبکه های اجتماعی فضای مجازی شبکه های اجتماعی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «محفل» و «سال‌نو» شبکه سه در صدر توجه مردم/ افزایش ۲۵-۲۰ درصدی کاربران تلوبیون در ایام نوروز و ماه رمضان + فیلم

در نشست خبری گزارش برنامه‌های نوروز و رمضان رسانه ملی سال ۱۴۰۳، ضمن اشاره به اینکه برنامه «محفل» با ۲۷.۹ درصد و «زندگی پس از زندگی» ۲۷.۱ درصد توجه مخاطبین سازمان صداوسیما بودند، بیان شد که میزان کاربران اپلیکیشن تلوبیون با رشد ۲۵-۲۰ درصدی روبرو شده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، نشست خبری گزارش برنامه‌های نوروز و رمضان رسانه ملی سال ۱۴۰۳ در روز سه شنبه ۲۸ فروردین‌ماه در سالن کوثر سازمان صداو سیما با حضور سلیم غفوری قائم مقام معاونت سیما، محسن شاکری نژاد رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما، علی بخشی‌زاده معاون صدا، مجتبی کشوری مدیرکل اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی سازمان صداوسیما و احمد خورشیدی مدیرعامل تلوبیون برگزار شد.

در این نشست، سلیم غفوری پیرامون تعداد هر نوع از برنامه‌های ماه مبارک رمضان اشاره کرد: ما در این ماه ۱۰ برنامه ویژه افطار، ۹ برنامه سحر، ۱۵ برنامه ترتیل خوانی در شبکه‌های مختلف، ۱۵ برنامه مناجات‌خوانی و حدود ۵۰ ویژه برنامه مرتبط با ماه مبارک رمضان داشتیم.

وی افزود: براساس تفکیک ساختار، ۵۰ درصد برنامه‌های ماه رمضان، گفتگو محور، ۱۴ درصد مسابقه، ۲۴ درصد نماوا و کلیپ، ۷ درصد برنامه‌های گزارشی و حدود ۵/۳ درصد هم پویانمایی بوده است.

غفوری ضمن بیان اینکه برای نوروز نیز برنامه‌های متنوعی تدارک دیده شده بود، اظهار کرد: شبکه یک برنامه «ایران دوست داشتنی» را داشت. شبکه دو برنامه «هموطن» و «شصتادیا» را داشت. شبکه سه برنامه‌های «معرکه»، «پانتولیگ» و «مردان آهنین» را داشت. شبکه نسیم نیز برنامه «مهمانی» را داشت.

قائم مقام معاونت سیما خاطرنشان کرد: شبکه نسیم برنامه «برمودا» و «بگو بخند» را نیز پخش کرد. از سویی امسال شبکه چهار سیما برنامه تازه‌ای به نام «سرزمین شعر» داشت که مورد استقبال هم قرار گرفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در ادامه، محسن شاکری‌نژاد رئیس مرکز تحقیقات صدا و سیما، طی سخنانی گفت: طبق اعلام سازمان صداوسیما، «محفل» با ۲۷.۹ درصد و «زندگی پس از زندگی» ۲۷.۱ درصد توجه مخاطبین سازمان صداوسیما بودند. سال گذشته زندگی پس از زندگی پرمخاطب‌ترین برنامه افطار با ۲۶ درصد مخاطب بود و محفل نسبت به سال قبل رشد داشته است.

احمد خورشیدی مدیرعامل تلوبیون نیز در این نشست، به سه شبکه پر بیننده در مقطع ۲۴ ساعت پایان سال اشاره کرد: طبق آمار تلوبیون در ۲۴ ساعت منتهی به سال، ۱۱۲ هزار و ۵۴۶ آی پی منحصر بفرد در لحظه سال تحویل شبکه سه را تماشا می‌کردند. بیش از ۴۰ هزار آی‌پی مخاطب شبکه یک بودند و بیش از ۳۰ هزار آی‌پی شبکه دو را تماشا می‌کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی همچنین اظهار داشت: کاربران تلوبیون در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز با اینترنت رایگان خانگی مخابرات، تلوبیون را تماشا می‌کردند.

مدیرعامل تلوبیون ادامه داد: همچنین رشد بسیار خوبی در میزان استفاده از تلوبیون در «بیگ اسکیرین» یا صفحه بزرگ در این ایام به دلیل امکان اینترنت رایگان، ایجاد شد.

خورشیدی خاطرنشان کرد: پیش از این نیز تلوبیون بیشترین نصب اندروید تی وی را در میان تمام اپلیکیشن‌ها داشت. این میزان مصرف حدود ۲۵-۲۰ درصد افزایش داشته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بررسی واکنش کاربران فضای مجازی به اقدام اسرائیل
  • بررسی واکنش کاربران فضای مجازی به اقدام امروز اسرائیل
  • دستگیری "عامل توهین به مقدسات دینی اهل‌سنت" در گنبدکاووس
  • دستگیری عامل ایجاد مزاحمت در بوکان
  • حساسیت کاربران اینترنتی به موضوع حجاب و گشت ارشاد بیش از تنش میان ایران و اسرائیل! + نمودار
  • خبر ناراحت‌کننده ایلان ماسک برای کاربران ایکس
  • هشتگ داغ میان کاربران عرب زبان ؛ شکراً ایران
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • برنامه «محفل» و «سال‌نو» شبکه سه در صدر توجه مردم/ افزایش ۲۵-۲۰ درصدی کاربران تلوبیون در ایام نوروز و ماه رمضان + فیلم
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی