Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف مالزی موضع گیری اخیر مبنی بر اینکه امکان دارد این کشور نیز به روند "توافق ابراهیم" بپیوندد ، رد می کند.

بر اساس بیانیه‌ای که امروز با امضای سیف الدین عبدالله(وزیر خارجه دولت مالزی) منتشر شد دولت مالزی به طور قاطع موضع گیریِ اخیر یک مسوول اسرائیلی در جریان مصاحبه با پایگاه خبری Erem News مبنی بر اینکه دولت مالزی احتمالا به روند "توافق ابراهیم" خواهد پیوست و روابط دیپلماتیکش را با این این رژیم عادی سازی خواهد کرد، رد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این بیانیه آمده است : دولت مالزی بر موضع و تعهدِ تزلزل ناپذیر خود جهت حمایت از آرمان ملت فلسطین و نبرد آن ها(فلسطینی‌ها)علیه اشغالگریِ ادامه دارِ اسرائیل و ستمگریِ سیستماتیک آن علیه ملت فلسطین خواهد ایستاد. 

برای دهه ها، مردم فلسطین از سیاست های تبعیض آمیز اسرائیل، نقض ابتدایی ترین حقوق انسانی خود، و تحمیل شرایط سخت زندگی به خود، رنج برده اند. اضافه بر این، آن ها همواره از مصادره زمین و دارایی ها خود نیز از سوی اسرائیل رنج برده اند. این مسائل و همچنین دیگر اقدامات غیرانسانی که توسط اسرائیل به عنوان یک قدرت اشغالگر انجام شده اند نمودی از تعقیب رویه های آپارتایدگونه از سوی اسرائیل علیه ملت فلسطین هستند و با ایده یِ پیگیری صلح و همزیستی مسالمت آمیز در منطقه نیز کاملا ناسازگار هستند. 

به هر روشی به مردم فلسطین کمک میکنیم 

مالزی همچنان به صورت فعالانه دستورکارهای مرتبط با فلسطین را هم به صورت دوجانبه(در چهارچوب مناسبات مالزی با فلسطین) و هم در قالب مجامع منطقه ای و بین المللی دنبال خواهد کرد تا از این طریق بتواند در محقق شدن آرزو و آرمان ملت فلسطین در دستیابی به آزادی و داشتنِ دولتی مستقل به نام دولت فلسطین، کمک کند. حمایت های متداوم مالزی از نبرد و مبارزات ملت فلسطین، آرزوها و آرمان های نسل های جدید مبارزان و فعالان فلسطینی را نیز به رسمیت می شناسد. 

مالزی همچنین به حمایت های سیاسی و اخلاقی خود از ملت فلسطین و ارائه کمک های انسان دوستانه به مردم فلسطین، چه به صورت دوجانبه و چه از طریق سازمان ها و نهادهای بین المللی نظیر "آژانسِ امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک(اونروا)" و چه از طریقِ تسهیل کردن فعالیت های سازمان های جامعه مدنی مالزی در مسائل مرتبط با فلسطین ادامه خواهد داد. 

منبع: الف

کلیدواژه: مردم فلسطین دولت مالزی ملت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۹۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود

تلگراف در مطلبی با اشاره به زمان باقیمانده تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، نوشت: سیاست دولت «جو بایدن» در قبال مساله فلسطین و حمایت او از اسرائیل می‌تواند به احتمال پیروزی وی لطمه وارد کرده و به شکست او منجر شود.

کمتر از هفت ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، احتمال می‌رود که سیاست‌های بایدن در قبال مساله فلسطین و مردم غزه، باعث شکست وی در انتخابات شود.

به نوشته تلگراف، هنگامی که بایدن کارزار انتخاباتی خود را در ایالت کلیدی پنسیلوانیا راه اندازی کرد، با برخی اعتراض‌ها روبرو شد.

در خارج از سخنرانی روز پنجشنبه او در فیلادلفیا، عده‌ای از حاضران با در دست داشتن پلاکارد‌هایی که روی آن نوشته شده بود: «قتل عام فلسطین را متوقف کنید» و «از نهر تا بحر، فلسطین آزاد خواهد شد» اعتراض خود را به سیاست بایدن در قبال اسرائیل اعلام کردند.

در این میان، گروهی دیگر از معترضان نیز هر روز در خارج از کاخ سفید حاضر می‌شوند و خواهان توقف فوری جنگ در غزه هستند.

گفته می‌شود در حال حاضر جنبش هواخواه فلسطین بسیاری از جوانان لیبرال آمریکایی را جذب خود کرده، ضمن آنکه جامعه آمریکایی‌های عرب تبار که در انتخابات ۲۰۲۰ به بایدن رای داده بودند، اکنون از وی ناراضی هستند.

نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که محبوبیت بایدن در میان طرفداران قبلی کاهش یافته است. در انتخابات مقدماتی ماه گذشته دموکرات‌ها در ایالت میشیگان، بیش از ۱۳ درصد دموکرات‌ها از رای دادن به رئیس‌جمهوری آمریکا خودداری کردند و بر روی برگه رای واژه "بی تعهد" را نوشتند.

رایا عبدالعال یکی از معترضان عرب-آمریکایی و فعال سیاسی ساکن پنسیوانیا به عنوان یکی از ایالت‌های میدان نبرد، در گفتگو با تلگراف ضمن تاکید بر آتش بس فوری در غزه، گفت: بسیاری از ما دموکرات‌هایی هستیم که در انتخابات قبلی به بایدن رای دادیم. ما فکر می‌کردیم که موضع او مترقی و با ارزش‌های ما همسو است. اما به تازگی دریافتیم که او از آنچه در فلسطین اتفاق می‌افتد، کاملا حمایت نمی‌کند.

وی در ادامه با اعلام اینکه اسرائیل یک «پروژه استعماری» است که برای کمک آمریکا در برقراری روابط با خاورمیانه ایجاد شد، تاکید کرد: حمایت ایالات متحده از ایجاد یک دولت یهود اساسا «یک اقدام یهود ستیزانه» است، زیرا آنها نمی‌خواهند یهودیان به آمریکا بیایند.

این فعال سیاست در ادامه خاطرنشان کرد: بایدن برای حمایت از اسرائیل «شستشوی مغزی» داده شده و آمریکا امیدوار است از ذخایر نفت در شرق مدیترانه بهره برداری کند.

مت دوس معاون اجرایی مرکز سیاست بین‌الملل در واشنگتن نیز در همین زمینه به تلگراف گفت: بی‌تردید وضعیت جاری در خاورمیانه و حمایت دولت بایدن از اسرائیل به او در انتخابات پیش رو لطمه می‌زند.

وی افزود: موضوع فلسطین فقط در حوزه سیاست خارجی نیست، بلکه مساله عدالت اجتماعی و نژادی است.

وی سپس خاطرنشان کرد: من فکر می‌کنم که این یک واقعیت است و تنها به عرب-آمریکایی‌ها و فلسطینی‌های ساکن آمریکا مربوط نمی‌شود، بلکه برای دموکرات‌های مترقی جوان هم مساله مهمی به حساب می‌آید.

تلگراف در ادامه یادآوری کرده است که آرای جامعه عرب‌های آمریکایی در ایالت پنسیلوانیا در سال ۲۰۲۰، به گونه‌ای بود که بایدن با اختلاف جزئی ۸۰ هزار رای و در مجموع ۱.۲ درصد از کل آرا، برنده این ایالت میدان نبرد شود.

انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا در ماه نوامبر (آبان) در حالی برگزار می‌شود که جنگ در غزه در نتیجه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی که در تلافی حمله ۷ اکتبر حماس آغاز شد، به اعتراضات و تظاهرات بسیاری از حامیان فلسطین در آمریکا دامن زده‌ است. معترضان سیاست‌های دولت بایدن را در حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل زیر سوال برده و خواهان آتش‌بس فوری در باریکه غزه هستند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • علت حمایت مردم ایران از ملت مظلوم فلسطین
  • حمایت مردم اردن از فلسطین
  • جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
  • چرایی اعتراض به اسرائیل در دانشگاه‌های آمریکا؛ ظلم را ببین!
  • اهدای قرآن ویژه فلسطین به هیئت آستان قدس رضوی در مالزی
  • هنیه: یمن اقتصاد اسرائیل را فروپاشید/حمایت قدرتمندانه ایران
  • درخواست انصارالله برای اقدام جهانی در برابر جنایات اسرائیل
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • حمایت فرانسویان از فلسطین