Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام عبدالرسول بینازاده پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به نظر می رسد امروزه یکی از موانع جدی در مسیر وحدت قرار گرفتن انسان در دام خود برتربینی و هوا و هوس است؛شرایط پذیرش و تعهد به موضوع وحدت و الزامات آن که همان عدالت، دوری از هوا و هوس و پرهیز از خودبرتربینی و تکبر و غرور است ابتدا باید در فردیت یک انسان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: هرگاه توانستیم این مهم را در جامعه و برای افرادی که داعیه دار ایجاد وحدت هستند نهادینه کنیم که وحدت ممکن نیست مگر در پرتو التزام عملی به حق، عبودیت محض و دوری از هواهای نفسانی، آنگاه می توان به تحقق عینی و ایجاد وحدت به معنای واقعی کلمه نیز امیدوار بود.

بینازاده ادامه داد: باید به همان میزان که دنبال تحقق وحدت و همگرایی و انسجام میان امت اسلامی از همه فرقه های مختلف هستیم که لازمه آن تهذیب نفس است از سوی دیگر نیز باید ریشه‌های اختلافات، عناد و کینه‌توزی ها را با دقت شناخت و بررسی عمیق کرد.

این مدرس حوز و دانشگاه در شیراز اظهار داشت: بدون شک بهترین ضامن حفظ، تقویت و بقای وحدت، داشتن ضمیری خدایی است و تفرقه همواره از جایی نشات می گیرد که با خدا فاصله باشد و هرگاه  خودخواهی، تکبر و نفاق در دلها رخنه کند، آنجا نیز وحدت آسیب می بیند.

وی با بیان اینکه پیامبر  اعظم (ص) نمونه اعلای بندگی و عبودیت صادقانه است، افزود: یکی از مهمترین الزامات وحدت در میان امت اسلامی اعم از شیعه و سنی در حقیقت حرکت در مسیر زندگی نورانی  و نزدیک شدن با سیره و مشی و رفتار و اخلاق حسنه و زندگی ایشان است.

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه همواره اختلافات فکری، عقیدتی و فقهی و اندیشه ای میان صاحبنظران و عالمان دینی در همه فرقه ها وجود داشته و این یک امر مسلم است، گفت: نکته حائز اهمیت آنجاست که نباید این اختلافات به تنازع کشیده شود.

او ادامه داد: حتی می توان با طرح مسایل اختلافی ، فقهی و اندیشه ای اقدام به روشنگری و مطالعه عمیق نسبت به امور مختلف مسلمانان و فرقه های مختلف مذهبی داشت اما باید این مهم به اهلش سپرده شود.

برچسب‌ها شیعه اهل سنت وحدت اسلامی هفته وحدت لارستان فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیعه اهل سنت وحدت اسلامی شیعه اهل سنت وحدت اسلامی هفته وحدت لارستان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هم فکری به منظور ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی و ارایه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی شریف در حوزه انرژی و بررسی پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی، با حضور برخی از مسؤولین دانشگاه، رییس سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، نفت و نیرو، سازمان‌های بین‌المللی یونسکو، اکو و هلدینگ‌های انرژی گستر سینا و گسترش انرژی پاسارگاد در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این جلسه خاطر نشان شد که انرژی همواره یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های پیشرفت جوامع بوده است. گسترش ضریب دسترسی به انرژی، کاهش قیمت تمام شده انرژی، رفع ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، افزایش امنیت انرژی، بهبود پایداری و تاب آوری بخش‌های انرژی، تنوع بخشی به سبد انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌ها و افزایش سهم استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود.

بر اساس این گزارش، منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان انرژی جهانی به شمار می‌رود و ایران نیز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز یکی از مهم‌ترین بازیگران این حوزه است. بر این اساس، با توجه به ظرفیت‌های منابع انرژی در سطح ملی و منطقه‌ای و نیز ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات در منطقه غرب آسیا، دانشگاه صنعتی شریف به دنبال توسعه همکاری‌ها و ایجاد شبکه بین‌المللی برای انجام تحقیقات در حوزه انرژی است. استقرار موسسه دانشگاه سازمان ملل در حوزه انرژی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست بیان شد.

نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی، صنایع مرتبط با حوزه انرژی و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز، ضمن اعلام حمایت خود از برنامه دانشگاه صنعتی شریف در این خصوص، نقطه نظرات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر این هدف بیان کردند. رئیس سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه علاوه بر ارائه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های جزیره کیش، آمادگی و حمایت این سازمان برای ایجاد شبکه همکاری‌های بین المللی انرژی در این جزیره را اعلام کرد.

در ادامه این برنامه پروفسور یانوش بوگاردی، رییس سابق دانشگاه سازمان ملل در اروپا نیز به عنوان مهمان ویژه این جلسه، ضمن تایید رویکرد دانشگاه صنعتی شریف برای گسترش تحقیقات در حوزه انرژی، تجربیات و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری با سازمان‌های بین‌الملل مطرح کرد.

کد خبر 6085484

دیگر خبرها

  • تقدیر از مقام شامخ معلم و استاد به مناسبت دهه سرآمدی آموزش
  • دانشگاه آزاد با ارائه راهکارهای تحول‌آفرین به حل مسائل استان کمک کند
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • بررسی مقتضای اصل در مجراهای مختلف شک در مسائل اعتقادی
  • تحلیل جایگاه دانشگاه تهران در حوزه‌های علوم‌ مختلف
  • بررسی علل وقوع سیل های اخیر در جنوب ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس
  • هدف صهیونیسم از بین بردن اسلام است/ تقویت اتحاد اسلامی؛ وظیفه اصلی امت اسلامی