Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سرپرست وزارت آموزش و پرورش در نشست با امام جمعه یاسوج اظهار کرد: مشکلات زیادی در بحران کرونا برای مدارس ایجاد شده که نه قابل برآورد و نه قابل جبران است.

کاظمی گفت:  117 کشور دنیا مدارس آنها اکنون کاملاً باز است و حدود ۳۰ کشور به صورت ترکیبی آموزش را انجام می دهند تعداد 30 کشور هم به صورت مجازی کار را دنبال می‌کنند؛ کشورهای پیشرفته دنیا آخرین جایی را که در بحران کرونا بستند آموزش و پرورش و اولین جایی را که باز کردند مدارس بود، کرونا تا ۵۰ سال آینده اقتصاد کشورها را تحت شعاع قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: با تاکید ریاست جمهوری که از روز اول به دنبال بازگشایی مدارس بودند و با تفاهمی که با وزارت بهداشت انجام دادیم مقدمات بازگشایی مدارس را داشتیم و تمرکز خود را ابتدا روی مدارس مناطق محروم قرار دادیم که تحت پوشش فضای مجازی نیستند.

وی گفت: وقتی ۱۱۰ هزار مدرسه را در کشور بازگشایی می‌کنیم قطعاً در تعداد جاهایی آسیب‌های وارد است در ستاد کرونا راحت ترین کار برای ما رفتن به سمت فضای مجازی بود اما به عنوان یک معلم نمی‌توان شاهد چنین آسیبهای باشیم.

کاظمی افزود: برخی خانواده‌ها به خاطر مشکلاتی که کرونا ایجاد کرده در حال متلاشی شدن هستند، آسیب‌ها و خسارت‌های کرونا را شاید بتوان در حوزه آموزشی جبران کرد اما در زمینه پرورشی جبران این خسارت ها بسیار سخت و سنگین است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: باید در همین بحران کرونا مهارت دانش‌آموزان را در مواجهه با بحران بالا ببریم و آن‌ها را برای بحرانهای سنگین‌تر آماده کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیسی دانش آموزان آموزش و پرورش فضای مجازی کاظمی خبرگزاری فارس یاسوج آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۲۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران سیل سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، محبی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: عمده خسارات وارده به بخش کشاورزی در شهرستان‌های زرآباد، دشتیاری، چابهار، قصرقند، نیک‌شهر، کنارک، راسک، فنوج، سرباز، سیب و سوران و مهرستان است.
وی افزود: در تلاش هستیم تا خانه‌های خسارت‌دیده از سیل، تا پایان فروردین مشمول بیمه حوادث شوند و به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.
وی ادامه داد: تلاش ما بر این است تا در کمترین زمان ممکن خسارت‌ها جبران شود و از این به بعد تکرار حوادث طبیعی باعث این حجم عظیم از خسارات نشود و از ظرفیت این آب‌ها برای بحران خشکسالی استفاده شود.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران سیل سیستان و بلوچستان
  • ۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت
  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود
  • اعلام نتایج «پویش مهر» از اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود/ ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • سازمان دانش آموزی یک مجموعه منظم، برنامه محور و منسجم در بُعد تربیتی و پرورشی است
  • ساده‌زیستی در میان دانش‌آموزان استان قزوین ترویج شود
  • سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس تحویل آموزش‌وپرورش قم داده شد
  • افزایش ۲۲۰ درصدی رتبه‌های برتر کنکور توسط دانش‌آموزان مناطق محروم