Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در ۶ ماهه اول سال جاری، حجم صادرات استان ۱۳۳۷ هزارتن و به ارزش ۶۴۶ میلیــون دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبــل در وزن ۱۴ درصد رشد داشته است

علی غفوری مقدم در این خصوص اظهار کرد: براساس نتایج حاصل از آمار مقدماتی گمرکات خراسان رضوی میزان صادرات کالای استان در وزن طی شش ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰، معادل ۱۳۳۷ هزارتن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبــل ۱۴ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر همین اساس ارزش کالاهای صادراتی استان خراسان رضوی در این مدت حدود ۶۴۶ میلیــون دلار است که در مقایسه با ارزش کالاهای صادراتی سال قبل چیزی در حدود ۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

معاون سازمان صمت استان تصریح کرد: از عمده‌ترین کالاهای صادراتی خراسان رضوی در طول شش ماهه گذشته می‌توان به: میله های آهنی یا فولادی، پسته، زعفران بسته بندی، سیب زمینی، کف پوش آماده مصرف، پلی استیرن غیر قابل انبساط معمولی، سیب تازه، نان ، نان به طور خمیر، خمیرهای خشک کرده آرد ، تخته ازخرده ریز چوب، سیمان سفید پرتلند، شیرینی بدون کاکائو، فروکروم، محصولات از آهن یا فولادغیر ممزوج تخت نوردشده، کیسه کوچک ا زپلی اتیلن، کیسه ا سپتیک ۵ لایه مقاوم درمقابل نفوذ هوا و ا کسیژن، رنگ و ورنی، مخمرهای فعال (زنده)، بیسکویت اشاره کرد.

غفوری مقدم ادامه داد: کالاهای صادراتی استان عمدتا به کشورهای افغانستان، ازبکستان، ترکمنستان، عراق، پاکستان، قرقیزستان، قزاقستان، چین، امارات متحده عربی، اسپانیا، تاجیکستان، هلند، فدراسیون روسیه، هند، ترکیه، هنگ کنگ، ماکائو، بلغارستان و عمان صادر شده است.

میـزان واردات کالا به خراسان رضوی  ۹۰ هزار تن و بـه ارزش بالغ بر ۲۵۸ میلیون دلار بوده است

وی بیان کرد: در شش ماهه ۱۴۰۰، میـزان واردات استان ۹۰ هزار تن و بـه ارزش بالغ بر ۲۵۸ میلیون دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۱۷ درصد و از لحاظ ارزش ۴۲ درصد رشد داشته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان صمت خراسان رضوی،معاون سازمان صمت استان تاکید کرد: با توجه به مقایسه ارقام صادرات و واردات تراز بازرگانی خارجی گمرکات خراسان رضوی طی شش ماهه ۱۴۰۰ مثبت و معادل بر ۳۸۸ میلیون دلار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تراز بازرگانی سازمان صمت صادرات کالاهای صادراتی خراسان رضوی شش ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۳ درصدی واردات قطعات و اجزای خودرو و موتور سیکلت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس کل گمرک در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه تجارت خارجی، درباره میزان واردات و صادرات اجزا و قطعات مربوط به وسایل نقلیه گفت: از تعداد ۲۶۱ کد تعرفه گمرکی واردات قطعات و اجزای مربوط به وسایل نقلیه در سال گذشته، از نظر وزنی ۸۶۰ هزار تن و به ارزش ۸/۴ دهم میلیارد دلار بودند، که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۳۳ درصدی در ارزش و ۲۴ درصدی در وزن داشته است.

رضوانی فر در ادامه افزود: در سال ۱۴۰۲ صادرات قطعات و تجهیزات خودرو و موتورسیکلت ۱۴۱ میلیون دلار بود، که بیش از ۲۵ درصد نسبت به ساله ۱۴۰۱ افزایش را نشان می‌دهد.

وی با تفکیک دو وسیله نقلیه خودرو و موتورسیکلت از هم، اظهار داشت: در بخش خودرو که حدود ۲۱۷ کد تعرفه گمرکی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته، پارسال صادرات کشورمان حدود ۱۳۳ میلیون دلار بوده، که افزایش بیش از ۲۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است. بزرگترین صادرکنندگان اجزا و قطعات خودرو شرکت‌های ایران خودرو، سپاهان خودرو و ایساکو بودند. مهمترین بازار‌های صادراتی این محصولات هم عراق، تاجیکستان، ونزوئلا و روسیه بودند.

رئیس کل گمرک درباره میزان واردات قطعات و اجزای خودرو هم بیان داشت: ۷۶۹ هزار تن قطعات و اجزای خودرو به ارزش ۷.۶ میلیارد دلار در سال گذشته وارد کشور شد، که از نظر ارزش ۳۲ درصد و از لحاظ وزنی ۲۴ نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشت. کرمان موتور، مدیران خودرو و کوروش موتور آریا بالاترین آمار واردات قطعات و اجزای خودرو را به خود اختصاص دادند. چین با ۷۱ درصد، بزرگترین مبدا وارداتی این محصولات به کشورمان بود، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

وی درباره صادرات قطعات موتور سیکلت هم گفت: میزان صادرات قطعات موتور سیکلت در سال گذشته حدود ۱۴ درصد از نظر وزنی و ۱۲.۵ درصد از لحاظ ارزشی نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته، که این میزان حدود ۸.۶ میلیون دلار بوده است. بازار‌های اصلی این محصولات کشور‌های عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان بودند.

رئیس کل گمرک در ادامه افزود: واردات قطعات و اجزای موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۸۲ میلیون دلار بود، که در مقایسه با سال قبلش افزایش ۴۱ درصدی داشته است. شرکت‌های کویر موتور، نیرو موتور سامان و نیرو موتور سهند بزرگترین واردکنندگان این محصولات بودند. مبادی اصلی واردات قطعات و اجزای موتور سیکلت چین، امارات و تایلند بودند. چین ۶۲ درصد، امارات متحده عربی ۳۳ درصد و تایلند ۳ درصد از واردات این اقلام را به خود اختصاص دادند.

دیگر خبرها

  • صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲
  • پیش‌بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات گاز ایران به عراق
  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد
  • متهم به عرضه برنج تقلبی در مشهد به بیش از ۴۹ میلیارد ریال محکوم شد
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • جریمه قاچاقچی لوازم جانبی موبایل در مشهد
  • افزایش ۳۳ درصدی واردات قطعات و اجزای خودرو و موتور سیکلت
  • ضبط برنج های تقلبی و جریمه متخلف در مشهد
  • افزایش ۷.۶ درصدی تولید تخم مرغ در خراسان رضوی