Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید با تاکید براینکه دانشجون مشکلات صنفی و رفاهی خود را انعکاس بدهند، گفت: برخی مسائل و مشکلات صرفا از طریق وزارتخانه قابل حل نیست و مستلزم رایزنی در مجلس است که در این مسیر باید با نمایندگانی که بیشتر مرتبط با فعالیت شما هستند، تعامل و رایزنی صورت بگیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس شیراوژن در نشست مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی وزارت بهداشت، گفت: روحیه کنش‌گری، مطالبه‌گری و دغدغه‌مند شما دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان مقطع PHD در مسیر تحقق اهداف و رفع مشکلات و مطالبات صنفی جامعه رزیدنت‌ها و دانشجویان دکتری تخصصی ستودنی است و این خصوصیات از جمله ویژگی‌هایی است که یک دانشجوی فعال و کنش‌گر باید همواره داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی اظهار کرد: شما دانشجویان به نمایندگی از جمعیت دستیاران و دانشجویان مقطع PHD کل کشور و به عنوان دبیر شوراهای صنفی دانشگاه‌های خود، با پیمودن مسافت‌های دور و نزدیک خود را به این محل رسانده‌اید تا در قالب این نشست تخصصی دو روزه، مشکلات، مطالبات،خواسته‌ها ونیازهای صنفی، رفاهی، معیشتی،آموزشی و پژوهشی را به گوش مسؤولان برسانید.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افزود: خیلی از دانشجویان علی رغم مشغله کاری و کشیک‌های بیمارستانی، به استان مازندران سفر کرده‌اید تا در این نشست حضور یابید و از دغدغه‌ها و مشکلات رزیدنت‌ها و دانشجویان مقطع PHD سخن بگویید و این روحیه مطالبه‌گری را باید به فال نیک گرفت. آنها مسؤولیت خطیری را پذیرفته‌اید تا در مسیر پیگیری مطالبات صنفی جامعه دستیاری و دانشجویان دکتری تخصصی گام بردارید. از این رو شما دبیران شوراهای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی با حداکثر بازدهی و تلاش خود در مسیر رفع نیازها، کمبودها و مشکلات باید پاسخ اعتماد آنها را بدهید.

معاون فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مشکلات، چالش‌ها و تنگناها در حوزه رفاهی، صنفی و معیشتی زیاد است و ما خود به عنوان دانشجو، طی سال‌های گذشته که در دانشگاه تحصیل می‌کردیم، شاهد این گونه مشکلات و نارسایی‌ها بوده‌ایم و از این فضاها دور نیستیم و کاملا این فضا را درک می‌کنیم و به عنوان یک ناظر، مشاهده‌گر این اتفاقات در سال‌های گذشته در دوران دانشجویی بوده‌ایم. امیدوارم به لطف خداوند متعال و با حمایت و تعامل شما عزیزان بتوانیم با برگزاری این‌گونه نشست‌ها و تبادل نظر  و بارش افکار، شاهد کاهش این مسائل باشیم.

شیراوژن افزود: شما دانشجویان به عنوان دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی باید هدفی را که برای خود در نظرگرفته‌اید، با جدیت دنبال کنید و یکی از برنامه‌ها و اهداف ما باید این باشد که تلاش کنیم دانشجوی ما، درد و رنجی جز تحصیل در دوران دانشجویی نداشته باشد. هر چند این نگاه، آرمانی و بلند است و به راحتی نمی‌توان به آن رسید اما بیانگر آن است که باید افق و چشم‌اندازی متعالی برای حل مشکلات داشته باشیم.  قطعا رنج‌ها و دغدغه‌های دانشجویان و دستیاران به صفر نمی‌رسد اما باید کوشش کنیم همین دغدغه‌ و رنج‌ها را به حداقل ممکن برسانیم.

این مقام مسؤول گفت: مسائل و مشکلاتی که اعضای شوراهای صنفی مطرح کردند را شنیده و همه آن‌ها را یادداشت کردم. این نیازها و مشکلات دارای سطوح مختلفی است اما مسائل و مشکلاتی که قابل رفع در معاونت فرهنگی و دانشجویی است با کمک شما عزیزان محقق می‌شود چرا که راحت‌تر می‌توان درخصوص آن تصمیمات لازم را اتخاذ کرد اما موارد و مشکلات دیگری نیز وجود دارد که باید برای حل آن با معاونت‌های مختلف وزارتخانه از جمله معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری، معاونت درمان و... رایزنی کنیم یا اگر نیاز به قانون‌گذاری دارد باید در فضای مجلس آن را مطرح کنیم و رایزنی‌های لازم را انجام دهیم. به هرحال شما عزیزان باید در این مسیر به ما کمک کنید.

به گفته وی، برخی مسائل و مشکلات صرفا از طریق وزارتخانه قابل حل نیست و مستلزم رایزنی در مجلس است که در این مسیر باید با نمایندگانی که بیشتر مرتبط با فعالیت شما هستند از جمله اعضای کمیسیون بهداشت و درمان ارتباط و تعامل برقرار کرد و همچنین فکر و ذهن این نمایندگان را با مسائل و مشکلات بیشتر درگیر و آشنا کرد تا آنها نیازها، خواسته‌ها و مشکلات شما را درک کنند و در تصمیم‌گیری‌ها و رفع کمبودها به ما کمک کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: از صحبت‌های دانشجویان به خوبی مشهود است که برخی اتفاقات و تحولات مثبت و رفع چالش‌ها، در برخی از دانشگاه‌ها رخ می‌دهد و در برخی دانشگاه‌ها متأسفانه محقق نمی‌شود که این مساله برای ما که می‌خواهیم مسائل شما را پیگیری کنیم اذیت‌کننده است و این واضح نبودن و دقیق نبودن مشکلات در دانشگاه‌ها ما را دچار مشکل می‌کند، از این رو از شما دانشجویان خواهش می‌کنم فهرست مطالبی که در قالب مطالبات، مشکلات و نیازهای صنفی، رفاهی، معیشتی، آموزشی و پژوهشی مطرح کردید را مکتوب و به تفکیک دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی بنویسید و در اختیار ما قرار دهید.

وی اظهار کرد: لزوم به‌سازی پایون‌های آموزشی، پوشش بیمه‌های مسؤولیت، بیمه تأمین اجتماعی و تکمیلی، افزایش حق‌الزحمه دستیاران، رفع مشکل اسکان و خوابگاه دانشجویان متأهل و...از جمله مواردی است که شما عزیزان در این نشست به آن اشاره کردید که امیدوارم با تعامل با یکدیگر آنها را حل کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: همه مسائل و مطالبات شما دانشجویان را نوشته و با دقت گوش دادم، امیدوارم خداوند کمک کند که این مسائل را به نحو احسن پیگیری کنیم.خوشبختانه دغدغه‌ها، مطالبات و نیازهای شما در حوزه‌های صنفی، معیشتی، رفاهی، آموزشی و پژوهشی به یک گفتمان اصلی تبدیل شده و مسؤولان از مشکلات شما بی‌اطلاع نیستند. هرچند باید مطالبات و مشکلات شما در حوزه‌های مختلف در جلسه شورای معاونین وزارت‌خانه مطرح شود.

شیراوژن افزود: در جلسه‌ای که با دانشجویان رتبه‌های یک تا ۱۰ کنکور سراسری در مشهد مقدس داشتیم، این دانشجویان نیز از مشکلات، نیازها و مطالبات صنفی و معیشتی خود می‌گفتند و در برخی مواقع از کمبودها و نارسایی‌ها، ناراحت و گله‌مند بودند. آنها می‌گفتند وقتی شرایط و امکانات مناسب تحصیلی برای یک دانشجو و یا یک دستیار وجودنداشته باشد، چرا باید در کشور بمانیم که این نگران‌کننده است. امیدوارم بتوانیم با دعاهای شما عزیزان و تعامل با یکدیگر مسائل را با جدیت پیگیری کنیم و به راه‌حل‌های خوبی در مسیر رفع مشکلات، برسیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مبلغ وام دستیاری مشکلات دانشجویان علوم پزشکی کرونا در ایران معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت دانشجویان دکتری تخصصی مسائل و مشکلات شما دانشجویان دانشگاه ها شما عزیزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود مدیریت شهری به مسائل زیست‌محیطی برای جلوگیری از ایجاد بحران‌ها

مشاور و دستیار شهردار اصفهان در امور شهرسازی و معماری گفت: با توجه به مشکلات متعدد زیست‌محیطی که کلان‌شهرهایی همچون اصفهان را تهدید می‌کند ورود مدیریت شهری برای جلوگیری از ایجاد بحران‌هایی که زندگی مردمان را تهدید می‌کند، امری ضروری و حائز اهمیت است.

وحید مهدویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از سال ۱۹۶۹ میلادی و به‌دنبال جنبش‌های دانش‌آموزی ضد جنگ و با این باور که انرژی زمین به دلیل آلودگی آب و هوا در معرض خطر است، روز دوم اردیبهشت هر سال (۲۲ آوریل)، روز جهانی زمین پاک نام‌گذاری شده است.

وی افزود: از جمله اهداف روز جهانی زمین پاک، افزایش آگاهی در مورد محیط زیست، انجام فعالیت‌های مثبت و اعتراضات در کمال آرامش و صلح است؛ این روز به مردم آموزش می‌دهد که نتیجه رفتار آن‌ها می‌تواند تأثیراتی بر اکوسیستم و زندگی خودشان روی زمین داشته باشد.

مشاور و دستیار شهردار اصفهان در امور شهرسازی و معماری ادامه داد: با توجه به مشکلات متعدد زیست‌محیطی که کلان‌شهرهایی همچون اصفهان را تهدید می‌کند، ورود مدیریت شهری برای جلوگیری از ایجاد بحران‌هایی که زندگی شهروندان را تهدید می‌کند، امری ضروری و حائز اهمیت است.

مهدویان با اشاره به اقدامات شهرداری اصفهان با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط طی سال‌های اخیر گفت: عقد تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری اصفهان و بنیاد جهانی انرژی با حضور وانگانگ نویمن رئیس بنیاد و کریستین مویر دبیرکل شهرهای پایدار جهان در اردیبهشت ۱۴۰۱، تدوین بسته تشویقی از ساختمان‌ها و فضاهای شهری سازگار با محیط زیست با همکاری معاونت محیط زیست و خدمات شهری در سال ۱۴۰۱ و دریافت مصوبه از شورای اسلامی شهر، برگزاری نشست تخصصی با عنوان «الگوی پیشنهادی ارزیابی ساختمان‌های پایدار در ایران» در مرداد ۱۴۰۱ با ارائه بهروز محمدکاری و برگزاری نشست تخصصی با عنوان (خانه هوشمند انسان طبیعت و شهرسازی)، با ارائه جمشید پرویزیان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و حامد ترکش، عضو اسبق هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در آذر ۱۴۰۱، از جمله این اقدامات است.

وی ادامه داد: برگزاری نشست تخصصی با عنوان اثر نو پدیدها و کلان‌روندها بر کلان‌شهرهای هوشمند پایدار در مرداد ۱۴۰۲ با سخنرانی ساسان پور دانشیار دانشگاه خوارزمی، تشکیل دبیرخانه ساختمان پایدار در معاونت شهرسازی و معماری و با همکاری معاونت خدمات شهری و محیط زیست، سازمان نظام مهندسی ساختمان، دانشگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌ربط از تیر ۱۴۰۱، برگزاری نشست تخصصی با عنوان «اعلان فراخوان ارزیابی و شناسایی ساختمان پایدار در شهر اصفهان» در مهر ۱۴۰۲ با سخنرانی محمد بهاروند رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان و بهروز محمدکاری رئیس بخش انرژی و نور مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و طاهری اصل عضو هیئت رئیسه نظام مهندسی کشور، فراخوان ارزیابی و شناسایی ساختمان پایدار در شهر اصفهان توسط دبیرخانه ساختمان پایدار معاونت شهرسازی و معماری و ارزیابی ساختمان‌های شرکت‌کننده در فراخوان توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی، همکاری در برگزاری اولین همایش ملی پایداری در محیط‌های انسان‌ساخت در پانزدهم و شانزدهم آذرماه ۱۴۰۲ و تقدیر از سه ساختمان برتر که شاخص‌های ساختمان پایدار و سبز را رعایت کرده‌اند، دریافت مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان در رابطه با آئین‌نامه اجرایی حمایت از ساختمان‌ها و فضاهای شهری سازگار با محیط زیست در بیست‌وششم اسفند ۱۴۰۲، اضافه کردن شاخص تعداد پروانه‌های صادره سازگار با محیط زیست در شاخص‌های ارزیابی برنامه راهبردی شهرداری اصفهان و ابلاغ آئین‌نامه و دستورالعمل اجرایی ساختمان‌های پایدار به مناطق شهرداری و سایر مراجع ذی‌ربط از جمله سایر اقدامات است.

مشاور و دستیار شهردار اصفهان در امور شهرسازی و معماری تصریح کرد: امیدوارم با توجه به ایجاد بسترهای مورد نیاز به‌ویژه بسته تشویقی حمایت مالی از ساختمان‌های سازگار با محیط زیست یا همان ساختمان سبز در شهر اصفهان، سال جاری شاهد اتفاقات اجرایی قابل توجه در حوزه ساخت‌وساز شهری، ارتقای فرهنگ شهروندی در این زمینه و کاهش مخاطرات زیست‌محیطی در شهر باشیم.

کد خبر 746497

دیگر خبرها

  • لزوم مدیریت مسائل فرهنگی در تفرجگا‌ها و سواحل مازندران
  • تاکید رئیس مجلس بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی
  • تاکید قالیباف بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی
  • لزوم ورود مدیریت شهری به مسائل زیست‌محیطی برای جلوگیری از ایجاد بحران‌ها
  • انتقاد شهاب الدین صدر از نمایندگان؛ چرا صدای مجلس بلند نمی‌شود
  • باهنر: اغلب نمایندگان مجلس و دولتمردان می‌خواهند مشکلات را با مسائل عاطفی حل کنند
  • انتقاد صریح شهاب الدین صدر از نمایندگان؛ این همه قیمت دلار و سکه بالا رفته اما صدای از مجلس بلند نمی‌شود /مجلس بعدی لایحه حجاب را یکبار دیگر مرور کند
  • لزوم بازنگری برخی مسائل پیش روی رشد اقتصاد در استان تهران
  • هشدار زودهنگام باهنر به نمایندگان مجلس دوازدهم 
  • افراط و تفریط در حوزه حجاب باعث فاصله گرفتن مردم از تصمیم‌گیران می‌شود