Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر مژگان قاسمی با اشاره به برگزاری هفته ملی سلامت بانوان ایران در خصوص تاثیر فعالیت بدنی در سلامت، اظهار کرد: همه‌گیری کووید - ۱۹ موجب در خانه ماندن بسیاری از افراد و افزایش فعالیت‌های نشستنی شده و انجام فعالیت‌های ورزشی مانند آنچه در شرایط قبل از بیماری بود، دشوار شده است؛ این دشواری برای افرادی که به طور معمول فعالیت بدنی کافی نداشته‌اند، بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این در حالی است که در این شرایط، انجام هر اندازه فعالیت بدنی برای تمام گروه‌های سنی بسیار ضروری است. انجام سه تا چهار دقیقه حرکات ورزشی سبک مانند راه رفتن یا حرکات کششی، بهبود گردش خون و فعالیت عضلانی را به همراه دارد.

مدیرگروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به تاثیر فعالیت بدنی منظم برای بدن و روان، گفت: فعالیت بدنی منظم موجب کاهش فشار خون بالا شده و به کنترل وزن کمک می‌کند و خطر بیماری‌های قلبی عروقی، سکته مغزی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌های مختلف را نیز کاهش می‌دهد؛ همه این بیماری‌ها، می‌توانند آسیب‌پذیری بیشتری در برابر کووید - ۱۹ ایجاد کنند.

افزایش مرگ‌ زنان ایرانی بر اثر کرونا | آمار افسردگی و چاقی زنان بالا رفت

قاسمی بیان کرد: میزان فعالیت بدنی توصیه شده در این شرایط مانند وضعیت قبل از بیماری است. انجام حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی هوازی با شدت متوسط در سه تا پنج روز در هفته یا ۷۵ دقیقه فعالیت بدنی شدید در سه تا پنج روز در هفته یا ترکیبی از این دو، در افراد بزرگسال توصیه می‌شود.

وی افزود: همچنین حرکات قدرتی برای حفظ و ارتقای سلامت اسکلتی عضلانی در دو روز هفته و بیشتر باید انجام شوند.

مدیرگروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس مرکز بهداشت خوزستان گفت: فعالیت جسمانی با شدت متوسط در افزایش سطح ایمنی و افزایش ظرفیت قلبی - ریوی بیماری کووید - ۱۹ تاثیر دارد. بر اساس نتایج مطالعه انجام‌شده بر بیماران مبتلا به کووید – ۱۹، خطر بستری، بستری در ICU و مرگ بیمارانی که قبل از ابتلا بی تحرک بوده‌اند (صفر تا ۱۰ دقیقه فعالیت جسمانی در هفته)، در مقایسه با بیمارانی که قبل از ابتلا به میزان توصیه‌شده (۱۵۰ دقیقه و بیشتر) یا کمتر (۱۱ تا ۱۴۹ دقیقه در هفته) فعالیت جسمانی داشته‌اند، بیشتر است.

وی با بیان اینکه انجام فعالیت بدنی هر چند ناچیز بسیار بهتر از بی تحرکی است، عنوان کرد: افرادی که تنها کمی تحرک دارند، به وضوح نسبت به سایرین وضعیت سلامت بهتری دارند. حتی تنها ۵ دقیقه فعالیت در ساعت می‌تواند اثرات مخرب نشستن طولانی مدت را خنثی کند.

قاسمی بیان کرد: فعالیت ورزشی مناسب برای بهبود ظرفیت قلبی و تنفسی و تقویت عضلات، نیازمند برنامه کامل‌تری از جمله ورزش هوازی، تمرینات کششی و تمرینات قدرتی است.

وی گفت: در صورتی که زندگی افراد در دوره خانه‌نشینی کرونا، بی تحرک نیست و آمادگی و امکان انجام برنامه ورزشی کامل‌تری دارند، بهتر است همه موارد از جمله فعالیت هوازی و تمرینات کششی و انعطاف‌پذیری  در نظر گرفته شود.

مدیرگروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس مرکز بهداشت خوزستان افزود: فعالیت هوازی با شدت متوسط، عموما معادل راه رفتن سریع است به گونه‌ای که به ‌نحو چشمگیری ضربان قلب تسریع یابد. در شرایط خانه‌نشینی ناشی از شیوع کرونا می‌توان راه رفتن در حیاط یا پارکینگ منزل یا تردمیل را در نظر گرفت. همچنین می‌توان با جمع دوره‌هایی که حداقل ۱۰ دقیقه یا بیشتر طول می‌کشند، تا حداقل ۳۰ دقیقه روزانه فعالیت هوازی داشت. 

وی با تاکید بر انجام تمرینات کششی و انعطاف‌پذیری، بیان کرد: این تمرینات سبب افزایش دامنه حرکتی، افزایش گردش خون و گرم کردن عضلات می‌شود. 

قاسمی در خصوص چگونگی انجام تمرینات قدرتی، گفت: با کمک وزن بدن فرد یا انواع وزنه‌ها یا کش‌های ورزشی باید برای تقویت قدرت و استقامت عضلات اقدام شود. می‌توان از ابزارهای کمک آموزشی نظیر فیلم‌های فعالیت بدنی، نرم‌افزارهای ورزشی تلفن همراه و سایر موارد برای انجام فعالیت بدنی استفاده کرد.

کد خبر 633212 برچسب‌ها کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کرونا دقیقه فعالیت فعالیت بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر میعادفر، در همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی که با حضور وزیر بهداشت، معاونین و مدیران وزارت بهداشت و جمعی از تلاشگران سازمان اورژانس و حوزه‌های بهداشت و درمان در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: در طرح سلامت نوروزی ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور فعالیت داشت.

وی از فعالیت دو پایگاه بال ثابت و پایگاه دریایی در ایام نوروز خبر داد و گفت: در این ایام حدودا یک میلیون تماس از سوی مردم دریافت و ۲۹۶ هزار ماموریت انجام شد.

میعادفر با اشاره به حوادث ترافیکی در ایام نوروز، خاطرنشان کرد: در این ایام ۵۰ هزار و ۸۰۰ ماموریت ترافیکی انجام و حدودا ۴۳ هزار مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.

رئیس سازمان اورژانس کشور از کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در ایام نوروز ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: همچنین اورژانس هوایی نیز ۱۹۳ سوت پرواز داشت که نسبت به سال گذشته افرایش چشمگیری دارد.

وی گفت: در طرح سلامت نوروزی ۲۶ هزار نیروی انسانی در حوزه اورژانس و فوریت‌های پزشکی خدمت کردند و از خود کارنامه درخشان و درخور تقدیری برجای گذاشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • با این ورزش‌ها از مرگ زودرس نجات پیدا می‌کنید
  • تاثیر شگفت انگیز شکلات تلخ برای بیماری‌های روده‌ای
  • تسهیل صادرات فرآورده‌های سلامت محور در سال ۱۴۰۲ با سیستمی شدن تاییدیه‌های سازمان غذا و دارو
  • آیا به نسبت سن خود تناسب اندام دارید؟