Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-24@14:30:07 GMT

در جلسه امروز رئیس جمهور با صادرکنندگان چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۶۳۴۸

در جلسه امروز رئیس جمهور با صادرکنندگان چه گذشت؟

محمد لاهوتی در مورد جزئیات جلسه امروز صادرکنندگان با رئیس جمهور، گفت: نشست امروز صادرکنندگان با رئیس جمهور کشورمان علاوه بر محتوای بسیار خوب دارای این پیام بسیار مهم است که چقدر موضوع تولید و صادرات برای شخص اول اجرایی کشور دارای اهمیت ویژه است که در روز ملی صادرات 2 ساعت وقت را به صادرکنندگان برای شنیدن و بررسی مشکلات صادرکنندگان اختصاص می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه رئیس جمهور در این جلسه به تمامی مسائل و مشکلات صادرکنندگان پاسخ دادند، افزود: صحبت های ایشان در این جلسه مبتنی بر حمایت عمومی از بحث صادرات بود. 

وی بیان داشت: رئیس جمهور کشورمان معتقدند که حجم صادرات در کشور بسیار ناچیز است و باید افزایش یابد که این کار با حمایت دولت خواهد بود. 

لاهوتی با بیان اینکه موضوع افزایش توسعه تجارت خارجی با اولویت همسایگان مورد تاکید رئیس جمهور است، افزود: در این جلسه همچنین رئیس جمهور به موضوع دیپلماسی اقتصادی اشاره کردند و گفتند که عضویت دائم ایران در پیمان شانگهای موقعیت بسیار خوبی را برای صادرکنندگان فراهم می کنند و لذا باید صادرکنندگان از این فرصت استفاده کنند. 

* تاکید رئیس جمهور بر ثبات در قوانین و عدم تغییر آنها

رئیس کنفدراسیون صادرات با اشاره به اینکه در این جلسه از سوی رئیس جمهور به موضوع ثبات در مقررات و قوانین بصورت جدی تاکید شد، گفت: رئیس جمهور بیان داشتند که یکی از ضعف های گذشته تغییر پی در پی مقررات بوده و لذا سیاست دولت سیزدهم هماهنگی در جهت افزایش ثبات در قوانین و عدم تغییر آنها است. 

وی بیان داشت: رئیس جمهور همچنین بر توسعه تجارت ایران با نگاه به ظرفیت بخش خصوصی تاکید کردند و اشاره کردند که در نشست هایی که با سران کشورها  از جمله نشست شانگهای داشته اند دائما بر موضوع صادرات و افزایش ظرفیت بخش خصوصی تاکید کرده  اند. 

لاهوتی افزود: موضوع جلوگیری از خام فروشی و حمایت از صنایع پایین دستی نیز از موضوعات مهمی بود که به آن اشاره داشتند.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران بیان داشت: رئیس جمهور به ایجاد زیرساخت های حمل و نقل و رفع مشکلات و سرمایه گذاری در این بخش نیز تاکید جدی داشتند. 

* لزوم جلوگیری از  برخورد قهری با صادرکنندگان

وی با بیان اینکه یکی از تاکیدات رئیس جمهور موضوع برگشت ارز حاصل از صادرات بود، گفت: رئیس جمهور در این خصوص اظهار داشت که سیاست دولت قطعا جذب ارز صادراتی به چرخه اقتصاد کشور برای تامین کالاهای اساس است اما در مورد زمان بازگشت ارز حاصل از صادرات معتقدند بودند که نباید بصورت قهری برخورد شود. 

لاهوتی گفت:  رئیس جمهور در این جلسه نسبت به بعضی برخوردهای نامناسب با صادرکنندگان در سال های گذشته ابراز نارضایتی کردند و لذا در این جلسه گفتند که در دولت سیزدهم این اتفاقات در مورد صادرکنندگان تکرار نمی شود و ما این مشکلات را حل خواهیم کرد اما صادرکنندگان نیز باید متعهد شوند که ارز حاصل از صادرات را به موقع به کشور بازگردانند. 

* تاکید رئیس جمهور برای جلوگیری از سوء استفاده از کارت های بازرگانی 

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: در بحث کارت های بازرگانی نیز اعتقاد رئیس جمهور بر این است اتاق های بازرگانی و تشکل ها باید کمک کنند که حضور افراد غیرمتعهد، ناصالح، غیرحرفه ای در بحث تجارت خارجی کمرنگ شود و تجار واقعی به رسمیت شناخته شوند و کارت های بازرگانی پالایش و پایش شود تا افراد نااهل دسترسی برای سوء استفاده از این کارت ها نداشته باشند. 

وی افزود: همچنین آقای رئیسی در مورد ممنوعیت ها اعتقاد داشتند تا علیرغم اینکه اولویت اول ما در تولید و صادرات استفاده از مواد اولیه داخلی و تامین نیاز کشور است اما این ممنوعیت ها نباید باعث شود تا صادرکنندگان با مشکل مواجه شوند. 

لاهوتی با بیان اینکه رئیس جمهور همچنین به موضوع صادرات خدمات فنی و مهندسی تاکید داشتند، گفت: لذا در این جلسه از معاونت اقتصادی وزیر امورخارجه خواستند که مشکلات مرتبط با این موضوع را حل کنند و وزیر صمت و بانک مرکزی نیز مباحث مربوط به ضمانت ها را حل کنند. 

* امیدواری نسبت به صادرات با توجه به تصمیمات خوب دولت سیزدهم

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به رویکرد دولت قبلی آیا صادرات کشور از این پس شرایط بهتری را خواهد داشت، گفت: با توجه به عملکرد سه ماهه دولت سیزدهم و همچنین ابلاغیه خوب معاون اقتصادی رئیس جمهور در مورد سیاست های تجاری و ارزی شخصا نسبت به صادرات در آینده نسبت به قبل خوشبین تر شدم و امیدوارم این روش کماکان ادامه یابد. 

وی با اشاره به موضوع استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرات گفت: اتاق بازرگانی از سه سال گذشته خواستار تسریع در برگشت مالیات بر ارزش افزوده  صادرکنندگان بود  اما علیرغم همه تلاش ها بی نتیجه ماند که خوشبختانه در شروع کار دولت سیزدهم با یک همت انقلابی این مشکل را در کوتاه ترین زمان حل نمود.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران گفت با پیشنهاد اینجانب مبنی بر بازنگری در حوزه قوانین وضع شده طی سه سال گذشته و رفع موانع ایجاد شده  به وزیر صمت ماموریت داند  تا پایش قوانین در اسرع وقت اجرایی شود./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیس جمهور صادرکنندگان رئیس کنفدراسیون صادرات ایران رئیس جمهور دولت سیزدهم کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بشار اسد: آمریکا از هر درگیری در جهان استفاده می‌کند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما از پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی آر تی عربی، بشار اسد در مصاحبه تلویزیونی اظهار داشت آمریکا در رأس غرب از درگیری بین فلسطین و اسرائیل بهره می‌برد و هرج و مرج روزافزون را زیر نظر دارد. 

رئیس جمهور سوریه گفت «وقتی که می‌گوییم آمریکا‏، مقصودمان کل غرب است، زیرا غرب کاملا تحت تسلط آمریکا است. آمریکا از هر درگیری استفاده می‌کند، سپس کنار می‌ایستد و هرج و مرج روزافزون را مشاهده می‌کند و در انتظار لحظه‌ای است که بتواند ضربه قاطعانه را وارد کند.»

رئیس جمهور سوریه تاکید کرد آمریکایی‌ها از هر درگیری استفاده می‌کنند. به گفته وی، سیاست آمریکا مبتنی بر اصل «تفرقه بینداز و حکومت کن» است.

بشار اسد همچنین گفت «این روش آنها برای همینه و البته نوعی باج خواهی است. چنین رفتاری غیر اخلاقی است. آمریکا هر نوع درگیری را به بیماری مزمن خطرناک مانند دیابت یا سرطان تبدیل می‌کند و معمولا طرف‌هایی که درگیر هستند، بهای درگیری را پرداخت می‌کنند.»

رئیس جمهور سوریه تاکید کرد واشنگتن در قبال منافع کسانی که شرکای آن محسوب می‌شوند، اهمال کاری می‌کند و از دلار به عنوان ابزاری برای اعمال فشار بهره می‌گیرد، زیرا همه کشور‌های جهان اکنون نگاهشان به سمت چین است. 

بشار اسد افزود «اکنون همه کشور‌های جهان از جمله غرب و آمریکای لاتین، شروع به توسعه روابط با چین کرده اند و این طبیعی است، زیرا آمریکا در قبال کسانی که فرض بر این است که شرکای آن باشند، نیز اهمال کاری می‌کند و به شکل گسترده از دلار به عنوان سلاحی برای اعمال فشار سیاسی بهره می‌گیرد.»

وی ادامه داد برای مثال، آمریکا به این موضوع اهتمامی ندارد که بالا رفتن نرخ بهره به افزایش تورم و در نتیجه افزایش سطح بیکاری در کشور‌های شریک آن منجر می‌شود. 

رئیس جمهور سوریه تاکید کرد بسیاری از کشور‌ها اکنون به این نتیجه رسیده اند که آمریکا دوست آنها نیست و آن کشور‌هایی که خود را شریکی برای آمریکا می‌دانستند، به این نتیجه رسیده اند که واشنگتن حتی در غرب هم شرکایی ندارد. 
وی در ادامه گفت دوستی یا شراکت به معنای وجود منافع مشترک است، اما آمریکا فقط به منافع خاص خود اهتمام می‌ورزد. در نتیجه، امکان ندارد که روابط با این کشور باثبات یا امن باشد. 

بشار اسد تاکید کرد در غرب هیچ سیاستمداری باقی نمانده است که وی بخواهد با او گفتگو کند و نمی‌توان هیچ یک از آنها را مردان حکومت نامید. 

وی افزود «دیگر سیاستمداران معاصر به شکل راهبردی تفکر نمی‌کنند؛ بلکه مشکلات کنونی فراروی خود را حل می‌کنند و دیگر مسئول سخنان خود نیستند. اکنون اوضاع به گونه‌ای است که امکان دارد هر توافقنامه‌ای لغو شود و روز بعد، از زیر آن شانه خالی کنند. با توجه به مسائلی که بیان شد، قاطعانه می‌گویم در حال حاضر هیچ سیاستمداری در غرب وجود ندارد که بخواهم با وی گفتگو کنم. اکنون در غرب حتی یک سیاستمدار وجود ندارد که بتوان وی را مرد حکومت نامید. آنها از زمان رونالد ریگان رئیس جمهور اسبق آمریکا و مارگارت تاچر نخست وزیر اسبق انگلیس ناپدید شده اند.»

رئیس جمهور سوریه تاکید کرد «سرمایه داری به تدریج شروط خود را تحمیل می‌کند و کشور‌ها به شرکت‌ها و رؤسای کشور‌ها به رؤسای شرکت‌ها تبدیل شده اند. آنها بر اساس اقتصاد رفتار می‌کنند. امکان ادغام شرکت‌ها و به اسم سود، اجرای عملیات برای تسلط و ورشکسته کردن دیگران وجود دارد.»

دیگر خبرها

  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات
  • ۵۰۰میلیون دلار پروژه توسط متخصصان ایرانی در سریلانکا اجرا شده است
  • استقبال گرم از رئیس‌جمهور در پاکستان چه معنایی دارد؟!
  • رئیس جمهور روز ملی جمهوری عربی سوریه را تبریک گفت
  • گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت هفته آینده در صحن قرائت می‌شود
  • قالیباف: گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت هفته آینده در صحن ارائه می‌شود
  • بشار اسد: آمریکا از هر درگیری در جهان استفاده می‌کند
  • قیمت دلار؛ محور جلسه امروز دولت و مجلس /قالیباف: از دو قوه باید یک حرف شنیده شود