Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دفاع آمریکا اعتراف کرده موشک‌های جدید یمنی‌ها قابلیت گریز از سامانه‌های دفاعی آمریکایی و همچنین ساقط کردن بالگرد‌های ساخت این کشور را دارد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع آمریکا می‌گوید موشک‌های جدید حوثی‌های یمن (انصارالله) قابلیت ساقط کردن هواگرد‌های آمریکایی از جمله بالگرد‌های نظامی این کشور را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق گزارش روزنامه «نیویورک‌تایمز»، مقام‌های پنتاگون مدعی شده‌اند ایران این موشک‌های جدید را ساخته و در اختیار انصارالله یمن قرار داده است. جمهوری اسلامی ایران بار‌ها ادعا‌های کشور‌های غربی درباره تسلیح انصارالله را رد کرده است.

«بیل اربن»، سخنگوی سازمان تروریستی سنت‌کام در نشست خبری روز چهارشنبه از توضیح درباره اینکه این موشک‌ها چطور کار می‌کنند خودداری کرد.

با وجود این، یک مقام نظامی آشنا به این سلاح‌ها که به موشک‌های ۳۵۸ معروفند به نیویورک‌تایمز گفت این‌ها موشک‌های کروزی هستند که به گونه‌ای طراحی شده‌اند که توان گریز از تدابیر دفاعی آمریکا را داشته باشند ضمن آنکه توان ساقط کردن بالگرد‌های آمریکایی را نیز دارند.

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته این موشک‌ها از سه قسمت تشکیل شده‌اند: دو موتور و یک کلاهک انفجاری. این سلاح از یک پرتاب‌کننده در روی زمین شلیک می‌شود.

برخی از کارشناسان می‌گویند که سلاح ۳۵۸ بیشتر از آنکه موشک باشد نوعی پهپاد انتحاری است که در دسته «مهمات سرگردان» قرار می‌گیرند. نیویورک‌تامز نوشته که مهمات سرگردان، مانند موشک ۳۵۸ سلاح‌هایی غیرمتداول هستند.

مقام نظامی آمریکا گفته موشک ۳۵۸ به هنگام پرواز ۹ فوت طول دارد و می‌تواند با نفت سفید یا سوخت دیزلی موجود در محفظه‌های متحرک کار کند.

۱۲ لنز مادون قرمزی که در حلقه‌ای در اطراف موشک کارگذاشته شده قادرند تدابیر جستجوی حرارتی مورد استفاده در بالگرد‌های ائتلاف را مغلوب کنند.

یک مقام نظامی دیگر آمریکا مدعی شد این موشک‌ها علیه پهپاد‌های آمریکایی که در حریم هوایی یمن (دولت مستعفی یمن) فعالیت می‌کنند شلیک شده است.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در نشست خبری روز چهارشنبه مدعی شد پنتاگون معتقد است که ایران این سلاح‌ها را در اختیار حوثی‌های یمن قرار داده است. وی مدعی شد ارسال این تجهیزات جنگ در یمن را طولانی کرده است.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

آمریکا از زمان آغاز این جنگ از ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی حمایت‌های مالی، لوجستیکی و تسلیحاتی کرده است.

پیشتر گزارش شده بود اعضای شورای امنیت بامداد امروز پنجشنبه برای جلوگیری از مسلط شدن نیرو‌های مقاومت یمن بر شهر مأرب، در بیانیه‌ای خواستار برقراری فوری آتش‌بس در سراسر یمن مطابق با قطعنامه ۲۵۶۵ این شورا شدند.

«محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله و رئیس هیأت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن در واکنش به این بیانیه گفت، اتخاذ موضع ائتلاف متجاوز توسط شورای امنیت چیز جدیدی نیست، این نهاد از ابتدا با جانبداری کورکورانه خود، در طولانی‌تر شدن جنگ یمن سهیم شد همانگونه که خود باعث شده بیانیه‌هایش هیچ تأثیر مثبتی نداشته باشند.

روزنامه نیویورک‌تایمز با بیان اینکه حوثی‌ها در میدان جنگ مقاومت شدیدی علیه سعودی‌ها و نیرو‌های ائتلاف نشان داده‌اند مدعی شده کارشناسان، یکی از دلایل موفقیت‌های این گروه را به ارسال سلاح‌های پیشرفته از سوی ایران می‌دانند.

انصارالله یمن چند ماه پیش تأسیسات نفتی عربستان سعودی در بقیق را هدف حمله قرار داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت دفاع آمریکا انصارالله یمن تروریست های ارتش آمریکا نیویورک تایمز موشک ها شده اند سلاح ها مدعی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۸۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....

به گزارش همشهری‌آنلاین، روزنامه کیهان نوشت:
مئیر جاودانفر استاد دانشگاه رایخمن به رادیو فرانسه گفت: حملۀ بی‌سابقه ایران به اسرائیل با استفاده بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد انتحاری در سیزدهم ‌آوریل گذشته، در اصل نشان داد که برنامۀ هسته‌ای ایران تا چه حد می‌تواند خطرناک باشد(!) اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی در دفاع از خود استفاده می‌کند که خود هدف حمله یا تهدید جدی اتمی قرار گرفته باشد.»
با حملۀ سیزدهم ‌آوریل ایران به اسرائیل، روابط دو طرف وارد مرحله و فصل تازه‌ای شد. چنین حملاتی برای کشورهای عرب قابل قبول و قابل تحمل نیست. به‌رغم همۀ اختلافاتشان با اسرائیل بر سر مسئلۀ غزه، همکاری کشورهای عرب به ویژه اردن برای مقابله با حملۀ اخیر بسیار مهم بود. زیرا ایران ثبات کل منطقه و کلیه کشورهای منطقه را به چالش کشید(!؟)

وی می‌افزاید: حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل، از هر لحاظ بی سابقه بود. حتی روس‌ها نیز در حملات‌شان به اوکراین، چنین حمله‌ای با چنین شدت و دامنه‌ای انجام ندادند. من نمی‌دانم که آیا جمهوری اسلامی ایران توان پرتاب همزمان ۳ هزار یا ۳۰هزار موشک و پهپاد علیه اسرائیل را داشته باشد و اگر داشته باشد، آیا سامانۀ دفاعی اسرائیل، توان خنثی کردن این سطح از حمله را خواهد داشت یا نه، ولی اگر جمهوری اسلامی چنین توانی را داشته باشد و آن را نیز به اجرا بگذارد، شکی نیست که ما وارد جنگی تمام عیار و بی‌سابقه و پرهزینه برای دو طرف خواهیم شد.

وحشت‌زدگی و فرافکنی تحلیلگر صهیونیست در حالی است که وی به ‌هنگام اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در دمشق هیجان زده شده و گفته بود: مهم‌ترین نکته در حملۀ منسوب به اسرائیل در اول ‌آوریل گذشته این است که در نتیجۀ آن عالیترین مقام نیروی قدس سپاه پاسداران آن‌هم در کشور حسّاسی نظیر سوریه کشته شد. این حمله بیش از همه نشان داد که تا کجا اطلاعات اسرائیل دربارۀ محل حمله و حاضران در آن دقیق بوده است. محافل اسرائیلی صریحاً اعلام می‌کنند که باید دیر یا زود با اربابان نیروهای نیابتی ایران، درگیر بشویم. بسیاری معتقدند که اگر اسرائیل زودتر با ایران درافتاده بود،‌ ای‌بسا ایران از حملۀ هفتم اکتبر پشتیبانی نمی‌کرد.

کد خبر 847103 منبع: کیهان برچسب‌ها ایران و اسرائیل اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • سفیر روسیه کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین را مضحک خواند
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....
  • جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳
  • پولیتیکو : آمریکا ماه گذشته موشک‌ های دوربرد به اوکراین ارسال کرده
  • پولیتیکو: آمریکا ماه گذشته موشک‌های دوربرد به اوکراین ارسال کرده است
  • ببینید | موشک‌ ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق
  • رابطه با روسیه، به کره‌شمالی برای اقدامات خصمانه جرات می‌دهد
  • گروسی: اهداف برنامه هسته‌ای ایران ابهام دارد
  • گروسی: حمله به تاسیسات هسته‌ای قدغن است/به‌زودی راهی تهران می‌شوم