Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-19@19:51:39 GMT

برندهای تازه بازار خودرو را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۸۴۵۵

برندهای تازه بازار خودرو را بشناسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از برندهای خودروسازی به نسبت جدید که در اواخر سال ۱۳۹۸ به بازار ایران پا گذاشته است، برند اس دبلیو ام است؛ شرکت اس دبلیو ام (SWM) در اصل یک شرکت موتورسیکلت‌سازی ایتالیایی با نام دقیق svvm است با این وجود شرکت اس وی وی ام به دلیل مشکلات مالی به یکی از زیرمجموعه‌های کمپانی خودروسازی برلیانس چین فروخته شد و پس از این قضیه شرکت چینی نام «اس وی وی ام» را به swm تغییر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در بازار خودرو داخلی ۲ مدل از این خودرو با نام های ‏‏G۰۱ و G۰۱F‏ به فروش می رسد؛ خودرو G۰۱‏ مدل ۱۴۰۰ در حال حاضر در بازار خودرو ۸۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است و مدل ۱۳۹۹ این خودرو نیز در حال حاضر در بازار به قیمت ۷۹۰ میلیون تومان خرید و فروش می شود و مدل G۰۱F سال ۱۴۰۰ این خودرو نیز در حال حاضر یک میلیارد و ۱۰ میلیون تومان قیمت خورده است و مدل ۱۳۹۹ این خودرو نیز در حال حاضر ۹۳۵ میلیون تومان قیمت دارد.

خودرو بایک یکی دیگر از خودروهای به نسبت تازه در بازار خودرو داخلی است، گروه بایک شرکت هلدینگ خودروسازی دولتی چینی است، که در زمینه مونتاژ محصولات شرکت‌های هیوندای موتور و مرسدس بنز نیز فعالیت می‌کند؛ خودرو مونتاژ شده این گروه با نام سابرینا هاچ بک مدل ۱۳۹۸ در حال حاضر در بازار ایران به قیمت ۳۳۰ میلیون تومان خرید و فروش می شود.

خودرو بسترن بی ۳۰ یکی دیگر از خودروهای تازه بازار خودرو کشور است و محصول شرکت فاو است؛ فاو بسترن بی۳۰ را از سال ۲۰۱۶ وارد بازار چین کرده است. شرکت خودروسازی FAW اولین و بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده خودرو در چین است که با همکاری فولکس واگن، آئودی، مزدا و جنرال موتورز به تولید سالانه بیشتر از ۳ میلیون دستگاه رسید.

در حال حاضر این خودرو در دو مدل سال های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ در بازار به قیمت های به ترتیب ۵۱۰ و ۵۴۰ میلیون تومان خرید و فروش می شود.

خودرو بورگوارد یکی دیگر از تازه های بازار خودرو است؛ بورگوارد یک برند خودروسازی آلمانی است که مدل های BX۵‏، آلتیمیت و BX۷‏، آلتیمیت آن در حال حاضر در بازار خودرو ایران به ترتیب یک میلیارد و ۳۲۰ و یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت خورده اند.

خودرو بی وای دی یکی دیگر از تازه های بازار خودرو داخلی است؛ بی‌وای‌دی یک شرکت خودروسازی چینی واقع در شهر شنژن است که در زمینه تولید و مونتاژ خودرو، اتوبوس، خودروهای برقی و لیفتراک فعالیت می‌کند؛ مدل S۶‏ سال ۱۳۹۸ این خودرو در حال حاضر در بازار ایران ۶۷۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

دی اس یکی از برندهای تازه بازار خودرو است که مدل های ۳، ۶ و ۷ کراس بک‏، اپرا آن در بازار ایران به ترتیب با قیمت های یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان، یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان و ۳ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می شود؛ دی‌اس اتومبیلز برند برتر استلانتیس است. مارک دی‌اس نخست در اوایل سال ۲۰۰۹ به عنوان زیرمجموعه برتر سیتروئن به مدل‌های دیگر اضافه شد تا در کنار دیگر خودروهای سیتروئن به تولید برسد.

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1564756

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازان بازار خودرو واردات خودرو میلیون تومان خرید و فروش می شود میلیون تومان قیمت خورده حال حاضر در بازار بازار خودرو یک میلیارد بازار ایران یکی دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۸۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولکس‌واگن‌های ارزان‌قیمت آماده ورود به بازار

فولکس‌واگن قصد دارد از سال ۲۰۲۶ از معماری الکتریکی چین در خودرو‌های برقی با برند فولکس‌واگن استفاده کند. این شرکت افزود که معماری الکتریکی چین به آن کمک می‌کند تا به هدف کاهش هزینه ۴۰ درصدی برای پلت فرم چینی در مقایسه با پلت فرم MEB خود در آلمان دست یابد. خودروساز آمریکایی تسلا رهبر بازار در این نوع معماری بوده است و برای تولید خودرو‌های کارآمدتر و ارزان‌تر استفاده می‌کند.

رالف براندشتاتر، رئیس و مدیرعامل گروه فولکس چین، به خبرنگاران گفت رقابت بسیار شدید است و ما باید ساختار هزینه خود را برای رقابت در این محیط تطبیق دهیم. این اعلامیه به دنبال شراکتی بود که سال گذشته ایجاد شد که فولکس واگن ۴.۹۹ درصد از اکسپنگ را به قیمت حدود ۷۰۰ میلیون دلار خریداری کرد و قصد داشت تا سال ۲۰۲۶ به طور مشترک دو مدل خودروی الکتریکی با برند فولکس واگن را عرضه کند.

فولکس‌واگن در تلاش است تا سهم بازار چین را که به رقبای محلی از دست داده است، پس بگیرد و در ماه فوریه اعلام کرد که اولین خودرو از دو خودرویی که قصد دارد با اکسپنگ توسعه دهد، یک شاسی‌بلند خواهد بود. خودروسازان گفتند که صرفه جویی در مقیاس و پلت فرم و همکاری نرم افزاری آنها باعث کاهش هزینه‌ها و کاهش ۳۰ درصدی زمان توسعه می‌شود.

فولکس‌واگن عنوان پرفروش‌ترین برند خودروی خود در چین را در اواخر سال ۲۰۲۲ به بی‌وای‌دی واگذار کرد. سهم بازار آن در چین در سال گذشته از ۱۸ درصد در سال ۲۰۱۸ در بحبوحه کاهش فروش موتور احتراقی به ۱۴ درصد کاهش یافت.

طبق گزارش رویترز، این خودروساز آلمانی در تلاش است تا محدوده محصولات خود را در چین گسترش دهد تا مشتریانی را جذب کند، زیرا قیمت فعلی آن بالاتر از قیمت بسیاری از رقبای چینی است. فولکس‌واگن هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد ۲.۵ میلیارد یورو (۲.۶۶ میلیارد دلار) در چین سرمایه‌گذاری کند.

منبع: ایسنا

tags # خودرو لوکس سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • آشنایی کامل با موتور گیرلس + نکات تکمیلی
  • پژوپارس LX امروز در بازار چقدر قیمت خورد؟
  • جدیدترین قیمت شاهین کارکرده در بازار
  • قیمت جدید رنو ساندرو در بازار
  • جنجال‌ها بر سر افزایش قیمت پژو پارس؛ حق با چه کسی است؟
  • قیمت خودرو امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
  • بازار داغ فروش حواله خودرو؛ پژو پارس ۲۹۰ میلیون تومان!
  • این خودروی پرطرفدار ۵۵ میلیون تومان گران شد !
  • پژو پارس ۹۰۰ میلیون تومانی در راه است؟
  • فولکس‌واگن‌های ارزان‌قیمت آماده ورود به بازار