Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد محمدی زاده  پنجشنبه شب در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان بوشهر با حضور جمعی از نمایندگان کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: راه آهن شیراز- بوشهر- عسلویه ۱۴ سال پیش شروع شده است اما در این مدت تنها ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته یعنی سالانه ۱.۵ درصد که با توجه به روند میزان تخصیص اعتبار برای ۸۰ درصد مابقی مانده  طی ۶۰ سال  زمان نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در زمان حاضر سه خط راه آهن مرکز و شمال کشور را به راه آهن وصل می کند شامل راه آهن تهران - بندرعباس، تهران به بندر امام و تهران به بوشهر که این راه آهن در شیراز متوقف شده است و اگر راه آهن به بوشهر نرسد این پروژه ابتر می ماند .

استاندار بوشهر اظهارداشت:  با وجود کارهای بزرگی که در بعد از انقلاب تاکنون در کشور انجام شده و توسعه ای که صورت گرفته اما همچنان کشور با مشکلات اقتصادی روبرو است.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی ملی در پارس جنوبی به غیر از پتروشیمی‌ها اضافه کرد: با این میزان سرمایه گذاری توسعه صورت گرفته اما عدالت اجرا نشده است.

استاندار بوشهر گفت: با توجه به سرمایه گذاری‌های قابل توجهی که در پالایشگاه‌ها انجام شده حداقل منافع این پروژه‌ها باید کمک به اشتغال استان بوشهر باشد این درحالی است که در دوره های گذشته هیچ ضابطه ای وجود نداشت که این تاسیسات را ملزم به استفاده از نیروهای بومی کند.

وی ادامه داد: امروز نیروی انسانی مورد نیاز در تاسیسات مختلف صنایع موجود در استان به صورت پروازی تامین می شود.

استاندار بوشهر گفت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد تنها ۳۰درصد از نیروهای شاغل در پارس جنوبی از نیروهای بومی استان تامین می شود و مصوبه ۵۰ درصدی اشتغال نیروهای بومی دولت کنار گذاشته شده است.

وی تاکید کرد: باید با استفاده بیشتر از نیروهای بومی این مسائل که نمونه ای از بی عدالتی است را برطرف کرد.

استاندار بوشهر با اشاره به تامین گاز و زمین رایگان برای پتروشیمی‌ها گفت: برآورد اولیه از درآمد این تاسیسات در سال گذشته  ۲ میلیارد دلار سود است که اگر تنها سه درصد این میزان سود خالص را به مسائل اجتماعی مناطق پیرامونی خود اختصاص دهند بسیاری از مشکلات استان برطرف می‌شود.

وی یادآور شد: سه درصد سود پتروشیمی‌ها میزان ۶۰ میلیون دلار معادل هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان که اگر در اختیار استان قرار گیرد قول میدهم در سال اول اشتغال بخش عمده ای از افراد زیر پوشش کمیته امداد استان برطرف شود.

استاندار بوشهر اضافه کرد: بیش از ۸۰ هزار نفر از جمعیت این استان زیر پوشش کمیته امداد است.

وی  گفت: صنایع امنیت می‌خواهد و امنیت تنها در سایه عدالت به وجود می آید این درحالی است که امروز در عسلویه هر روز گرفتار مسائل کارگری و اعتراض‌ها و مشکلات مردم هستیم که نتیجه آن هزار مساله است.

استاندار بوشهر با اشاره به فعالیت ۳۰ واحد پتروشیمی در عسلویه افزود: پتروشیمی‌های مستقر در عسلویه جواب مسوولان استان بوشهر را نمی‌دهند و روش ارتباط مدیریت این استان با منطقه پارس جنوبی روش تکدی گری است و که بابت اجرای برخی پروژه‌ها پولی پرداخت می کنند و این کار به صورت نظامند و قانونمند نیست.

وی با اشاره به مشکلات کمبود آب در استان بوشهر ادامه داد: بوشهر تنها مرکز استانی است که آب در آن به صورت جیره بندی تامین می‌شود این درحالی است که با اجرای آب شیرین کن امکان برطرف کردن این مشکل وجود دارد.

استاندار بوشهر گفت: مطابق برنامه ششم توسعه باید ۳۰ درصد آب آشامیدنی در این استان از محل آب شیرین کن تامین شود این درحالی است که امروز تنها ۹ درصد این رقم  محقق شده و انتظار است کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی برای تحقق این برنامه در استان همکاری لازم را داشته باشد.

محمدی زاده گفت: در زمان حاضر پنج سد در استان بوشهر در حال اجرا است که اگر بهره برداری شوند می توانند علاوه بر تامین آب کشاورزی در خصوص تامین آب آشامیدنی مردم نیز اقدام کنند.

وی ادامه داد: این سدها مصوب هستند و پیشرفت فیزیکی خوبی دارند که با تامین منابع بیشتر امکان دستیابی به آب پایدار وجود دارد.

اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی چهارشنبه شب با هدف سفر سه روزه و بازدید از پروژه‌های توسعه ای میدان گازی پارس جنوبی، بازدید از گلخانه های شهرستان دشتی، شرکت در شورای برنامه ریزی استان بوشهر، بازدید از بنادر و نیروگاه اتمی بوشهر وارد فرودگاه بین المللی خلیج فارس عسلویه شدند.

برچسب‌ها بوشهر آب شیرین کن شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر آب شیرین کن شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران بوشهر آب شیرین کن شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی استاندار بوشهر نیروهای بومی پتروشیمی ها استان بوشهر پارس جنوبی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۸۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، معاون فنی و امور زیر بنایی سازمان منطقه آزاد ماکو  در  جلسه بررسی مصوبات سفر استاندار آذربایجان غربی در شهرستان های منطقه آزاد ماکو با حضور رهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، گفت :  در جریان سفر استاندار آذربایجان غربی درسال گذشته به سه شهرستان ماکو شوط و پلدشت، مصوبات مهمی در حوزه زیرساخت ها، تامین آب شرب شهری و روستایی، جاده روستایی،  اجرای طرح هادی، تامین چمن مصنوعی استادیوم، تامین اراضی موردنیاز برای توسعه روستاها و شهرها و طرح های مورد نیاز ادارات تصویب شده بود.

داداش زاده افزود : در این راستا در شهرستان ماکو با مشارکت منطقه آزاد ۷۵ درصد از ۳۶ طرح عملیاتی و در شهرستان شوط با مشارکت سازمان منطقه آزاد ۳۶ درصد از ۱۱ طرح و در شهرستان پلدشت ۴۲ درصد از ۱۲ طرح  مصوب، عملیاتی و اجرایی شده و با حمایت ها و پیگیری های استاندار  و مدیرعامل منطقه آزاد در سال جاری بقیه مصوبات نیز با طی مراحل قانونی به سرانجام خواهند رسید.

داداش زاده با بیان  اهم این طرح ها گفت:‌ برای تامین اراضی مورد نیاز برای توسعه روستاها، درشهرستان ماکو ۱۰۰ هکتار،‌ در شهرستان شوط ۵۰ هکتار و در شهرستان پلدشت ۱۱۲ هکتار در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: ۱۸۲ هزار و ۶۷۶ متر مربع زمین نیز  برای طرح اقدام ملی مسکن محرومین و جوانی جمعیت در سه شهرستان که توسط سازمان منطقه آزاد ماکو تامین شده و در رابطه با تامین اراضی مورد نیاز ادارات و و ارگان های نظامی و انتظامی نزدیک ۲۰۰ هکتار زمین در خارج از محدوده شهرها نیز توسط منطقه آزاد تامین شده  است.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد : از جمله دیگر مصوبات مهم حفر چندین چاه استراتژیک در شهر ماکو با هزینه ۶ میلیارد تومان برای کمک به آب شرب شهری که ۵۰ درصد تعهد سازمان بود پرداخت شده و تعداد چند حلقه از این چاه ها توسط امور آب فاضلاب حفر شده است که به محض تکمیل و تجهیز این چاه ها و تامین ۵۰ درصد بقیه اعتبارات این موضوع توسط سازمان منطقه آزاد تا هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

این مسئول از مشارکت سازمان منطقه آزاد در احداث مدرسه، جمع آوری مدارس کانکسی، تعمیر و بازسازی و هوشمندسازی مدارس و اماکن مذهبی و فرهنگی خبر داد و گفت : برای آسفالت راه های روستایی از جمله آغبلاغ، چمنلو و تیکمه ۱۰ میلیارد تومان  هزینه شده و برای احداث ۱۱ کیلومتر بزرگراه  ۱۰۰ میلیارد تومان و برای تکمیل بزرگراه محدوده روستای کشمش تپه ۳۱ میلیارد تومان از سوی سازمان منطقه آزاد ماکو هزینه شده است

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • جاده ریز به دژگاه و دوراهک در جنوب استان تکمیل می‌شود
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو