Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد زیویار گفت: تکمیل سد معشوره بعنوان یک مطالبه عمومی و حق قانونی کوهدشت و لرستان را متحول می کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان؛زیویارعصرپنجشنبه در شورای اداری شهرستان کوهدشت ،اظهارکرد: به ماه ربیع الاول و هجرت پیامبر اکرم (ص) و تشکیل حکومت اسلامی در صدر اسلام اشاره کرد و انقلاب اسلامی را نمونه‌ای از اولین نظام سازی سیاسی با تبعیت از آن الگو در تاریخ معاصر معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نظام جمهوری اسلامی را مترقی ترین شکل نظام سیاسی در طول تاریخ پس از هجرت پیامبر اکرم (ص) و امامت امامان معصوم ع دانست وافزود:این الگو از نظام سازی سیاسی که مبتنی بر مردم سالاری دینی بوده و با رهبری ولی فقیه به عنوان نخبه ترین و خبره ترین شخص در نظام اسلامی اداره می شود در دنیا بی نظیر است.

 استاندار لرستان با بیان اینکه دولت سیزدهم  با دولتهای قبلی متفاوت است،تصریح کرد: شرایط استان کار ما را سخت تر کرده است زیرا مشکلات لرستان مشکلات انباشته شده ای است که برطرف کردن آنها از عهده یک شخص به تنهایی خارج است و حتما لازم است که با همکاری و همیاری رفع شوند.

زیویار با اشاره به ضرورت هدف گذاری در برنامه ها ،خاطرنشان کرد:به این منظور در گام اول از فرمانداران خواسته شد که گزارشی از مهمترین مشکلات شهرستان ها را ارائه دهند و در این راستا به منظور بررسی مشکلات مقرر شد که در بازه زمانی مشخص از شهرستان ها بازدید به عمل  آمد تا به صورت ملموس این مسائل مورد بررسی قرار گیرند.

 استاندار لرستان با بیان اینکه کار ما و رسیدگی به این مشکلات استان صرفاً در ساعات اداری عادی میسور نخواهد بود و اقدامات فراتر از توانایی ها و قابلیت های معمول را طلب می کند ،ادامه داد: اجرای پروژه سد معشوره به عنوان یک مطالبه عمومی و حق قانونی می‌تواند لرستان و کوهدشت را متحول کند و با تکمیل آن هزاران هکتار از اراضی لرستان مشروب خواهد شد.

او با بیان اینکه  لرستان ۱۲ میلیارد متر مکعب روان آب دارد اما سهم لرستان کمتر از یک و نیم میلیارد متر مکعب است،  این مقدار را ناکافی دانست و افزود: ادعا نداریم همه این آب سهم لرستان است اما این مقدار خیلی کم است و لرستان استحقاق بیشتری دارد.

 استاندار لرستان یادآورشد: ذخیره آب در لرستان باعث می‌شود که مناطق و شهرستان های پایین‌دست با تهدید سیل مواجه نشوند.

 زیویار گفت: به منظور توسعه بخش کشاورزی و صنایع تکمیلی و جلوگیری از مهاجرت و خروج نیروی انسانی نخبه باید آبادانی ایجاد کرد و کوهدشت به عنوان قطب کشاورزی لرستان مطرح است به عنوان مثال انار کوهدشت در ایران نمونه ندارد و باید از اقلیمی که خداوند در اختیار ما قرار داده به نحو مطلوب استفاده کرد.

او با اشاره به سفرهای درون استانی روزهای گذشته، تاکیدکرد: در لرستان صدها پروژه داریم که با ۵ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی به دلیل ناکارآمدی،پروژه ناقص و عدم مدیریت منابع متوقف شده و موجبات عدم توسعه یافتگی استان را فراهم کرده اند.

زیویار عنوان کرد: همه ما موظف هستیم به اسم و تجربه اول استاندار بومی،  همکاری وتلاش خود را در بالاترین وجه قرار دهیم و لازم است در این راه با انسجام ،همکاری و همیاری و استفاده از همه ظرفیت های استان به یک تجربه خوب برسیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت پروژه دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۸۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید

هدایت‌الله عبدی زاده مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان  در گفت وگو با خبرنگاران گفت: طی یکسال گذشته با تلاش و پیگیری‌های انجام شده تجهیزات پزشکی و آمبولانس مرکز درمانی کسری خریداری شده است.

 به گفته او پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری آبادان که از سال ۹۲ کلنگ زنی شده بود به ۹۸ درصد رسیده است.

وی اظهارکرد: این بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی کاملا تخصصی و ۶ اتاق عمل، آی سی یو، ان آی سی یو، سی سی یو دارد که با بهره‌برداری از آن جنوب استان تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

او گفت: بیمارستان ۸۶ تختخوابی آبادان با حدود ۱۱۰ سال قدمت فرسوده است بنابراین تکمیل بیمارستان کسری آبادان به عنوان مرکز درمانی جایگزین ضروری است.

عبدی‌زاده به صرف بیش از چهار هزار میلیارد ریال برای ساخت این بیمارستان اشاره و تصریح کرد: حدود ۴۵۰ نیروی مورد نیاز این بیمارستان از طریق آزمون و بکارگیری نیروهای بیمارستان قدیم جذب شدند.

ساخت بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی تامین اجتماعی آبادان در زمینی به مساحت ۳.۵ هکتار و زیربنای ۱۶ هزار متر مربع از سال ۱۳۹۲ آغاز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • پیوستگی بین مردم و حاکمیت از برکات نظام جمهوری اسلامی است
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • همدلی نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • راه اندازی سه پاسگاه محیط‌بانی در لرستان
  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • پروژه فیبر نوری در بوشهر ۴۰ درصد پیشرفت دارد