Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@08:10:06 GMT

ماموریت کرو-۳ باز هم به تاخیر افتاد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۹۵۳۱

ماموریت کرو-۳ باز هم به تاخیر افتاد

ناسا و اسپیس‌ایکس پرتاب ماموریت کرو-۳ را یک روز به تاخیر انداختند.

به گزارش ایسنا و به نقل از ناسا، ماموریت کرو-۳ که قرار بود در روز ۳۰ اکتبر( ۸ آبان) انجام شود با یک روز تاخیر در روز ۳۱ اکتبر(۹ آبان) در ساعت ۲:۲۱ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۹:۵۱ تهران) انجام خواهد گرفت تا فرصت بیشتری برای طی کردن فرآیندهای مربوط به فضاپیما وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این پرتاب در زمان معین انجام نشود در روز چهارشنبه سوم نوامبر در ساعت ۱:۱۰ صبح انجام خواهد گرفت.

در این ماموریت فضانوردان ناسا "راجا چاری"(Raja Chari) فرمانده، "توماس مارشبورن"(Tom Marshburn) خلبان و "کایلا بارون"(Kayla Barron) متخصص ماموریت و "ماتیاس ماورر"(Matthias Maurer) از آژانس فضایی اروپا حضور خواهند داشت.

کپسول کرو دراگون سوار بر موشک فالکون ۹ از پایگاه فضایی کندی در فلوریدا به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب می‌شود.

خدمه قرنطینه خود را از تاریخ ۱۶ اکتبر آغاز کرده‌اند و طی روزهای آینده به پایگاه فضایی کندی منتقل می شوند تا تمرین و آمادگی‌های پیش از پرتاب را انجام دهند.

خدمه کرو-۳ برای مدتی طولانی در ایستگاه فضایی بین‌المللی به کار و زندگی و انجام ماموریت‌های علمی خواهند پرداخت.

اگر پرتاب در روز ۳۱ اکتبر انجام شود این خدمه صبح روز دوشنبه یکم نوامبر به ایستگاه فضایی می‌رسند.

با سفر فضانوردان کرو-۳ به فضا، خدمه ماموریت کرو-۲ که شامل "شین کیمبرو"، "مگان‌مک‌آرتور"، "آکیهیکو هوشیده" و "توماس پسکه" هستند طبق برنامه در اوایل ماه نوامبر به زمین باز می‌گردند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرو 3 ايستگاه فضايي بين المللي ناسا ماموریت کرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!

در یک اتفاق هولناک، قطعه‌ای از زباله‌های فضایی روسیه به ماهواره ناسا موسوم به TESS نزدیک شد و این ماهواره را در آستانه نابودی قرار داد. این حادثه خطرناک به وضوح نشان می‌دهد که زباله‌های فضایی تا چه اندازه می‌توانند برای فضاپیماها خطرناک باشند. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، در یک اتفاق هولناک، قطعه‌ای از زباله‌های فضایی روسیه به ماهواره ناسا موسوم به TESS نزدیک شد و این ماهواره را در آستانه نابودی قرار داد. این حادثه خطرناک به وضوح نشان می‌دهد که زباله‌های فضایی تا چه اندازه می‌توانند برای فضاپیماها و ایستگاه‌های فضایی خطرناک باشند.

در تاریخ 23 آوریل 2024، ماهواره TESS ناسا که به منظور جستجوی سیارات فراخورشیدی طراحی شده است، با قطعه‌ای از زباله‌های فضایی روسیه به نام BL0002B به شدت نزدیک شد. این اتفاق می‌توانست منجر به برخورد و نابودی ماهواره TESS شود.

خوشبختانه، با انجام مانورهای اضطراری، ماهواره TESS توانست از برخورد با زباله‌های فضایی روس فرار کند. با این حال، این حادثه خطرناک زنگ خطری برای ناسا و دیگر آژانس‌های فضایی به شمار می‌رود.

زباله‌های فضایی شامل قطعاتی از ماهواره‌ها، موشک‌ها و دیگر اجرام ساخته دست بشر هستند که در مدار زمین رها شده‌اند. این زباله‌ها با سرعتی معادل 29 هزار کیلومتر در ساعت در مدار زمین حرکت می‌کنند و می‌توانند به شدت به فضاپیماها و ایستگاه‌های فضایی آسیب برسانند.

یک تکه زباله فضایی جمعه با ماه برخورد می‌کند

در حال حاضر، هزاران قطعه زباله فضایی با قطر بزرگتر از 10 سانتی‌متر در مدار زمین وجود دارد. میلیون‌ها قطعه زباله فضایی با قطر کوچکتر نیز در مدار زمین وجود دارند که اگرچه به تنهایی نمی‌توانند آسیبی جدی وارد کنند، اما در صورت برخورد با فضاپیما می‌توانند منجر به آسیب‌های جدی شوند.

ناسا و دیگر آژانس‌های فضایی در حال تلاش برای یافتن راه‌حل‌هایی برای مشکل زباله‌های فضایی هستند. یکی از راه‌حل‌ها، جمع‌آوری زباله‌های فضایی از مدار زمین است. راه‌حل دیگر، طراحی فضاپیماها و ایستگاه‌های فضایی به گونه‌ای است که در برابر برخورد با زباله‌های فضایی مقاوم‌تر باشند.

حادثه نزدیک شدن ماهواره TESS به زباله‌های فضایی روس، نشان‌دهنده خطرات فزاینده زباله‌های فضایی برای فعالیت‌های فضایی انسان است. یافتن راه‌حل‌های مناسب برای این مشکل، امری ضروری است تا از بروز فاجعه‌های فضایی در آینده جلوگیری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی شان می شوند
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • شمارش معکوس برای آغاز ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • بودجه و شجاعت بازگشت به ماه وجود ندارد!
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه