Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پایگاه خبری «واللا» فاش کرد که «ایال حولاتا» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گفت‌و‌گو با «امانوئل بون» همتای فرانسوی خود متعهد شده است که در هر قراردادی که برای فروش برنامه‌های سایبری تهاجمی به کشور سوم امضاء می‌شود، تل‌آویو حمله سایبری به فرانسه را مستثنی کند همانطور که شماره‌های آمریکایی و انگلیسی از این امر مستثنی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری «عرب۴۸»، امروز (جمعه)، به نقل از والا خبر داد که حولاتا در پاریس به صورت محرمانه با بون دیدار کرده تا به بحران ایجادشده میان دو طرف در پی گزارش رسانه‌ها درباره هک تلفن همراه «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به واسطه جاسوس‌افزار صهیونیستی «پگاسوس» را فیصله دهد.

والا اضافه کرد که پس از انتشار خبر هک تلفن‌‌همراه ماکرون، رئیس‌ جمهور فرانسه بخش عظیمی از ارتباطات سیاسی،‌ امنیتی و اطلاعاتی را با تل‌آویو به‌ویژه سفرهای متقابل را به حالت تعلیق درآورده است. 

این وبگاه عبری‌زبان همچنین خبر داد که طی ماه‌های گذشته، مذاکراتی بی‌سروصدا به ریاست حولاتا میان تل‌آویو و پاریس برای پایان دادن به این بحران برگزار شده است.

بر اساس این گزارش، حولاتا در گفت‌و‌گو با همتای فرانسوی خود توضیحات بیشتری در خصوص جاسوس‌افزارس پگاسوس و پیشنهادهایی برای حل بحران ارائه کرده است.

این تحرکات پس از آن صورت گرفته است که روزنامه فرانسوی «لوموند» ماه جولای خبر داد که یک تحقیق بین‌المللی نشان می‌دهد یکی از شماره‌های تلفن همراه ماکرون از سوی دستگاه‌‌های اطلاعاتی مغرب مورد جاسوسی قرار گرفته است.

طبق گزارش رسانه‌‌ها، جاسوس‌افزار پگاسوس قادر است این امکان را به خریدار برنامه بدهد که با نفوذ یک گوشی، اطلاعات آن را کپی کند و ضمن ضبط مکالمه‌ها با دوربین آن عکس بگیرد.

این تحقیقات که در اواسط ژوئیه و توسط ۱۷ سازمان رسانه‌ای انجام شد، نشان داد که از پگاسوس برای هک موفق ۳۷ گوشی‌ هوشمند متعلق به خبرنگاران، مقام‌های دولتی و فعالان حقوق بشر از سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است.

رسانه‌های مختلفی از جمله «واشنگتن پُست»، «لوموند»، «گاردین» و چند منبع دیگر فاش کرده بودند که این جاسوس‌افزار صهیونیستی به برخی از کشورها از جمله عربستان سعودی و امارات عربی متحده فروخته شده و از آن برای هک اطلاعات گوشی چند شخصیت مهم در سطح جهان استفاده شده است.

افشای رسوایی جاسوس‌افزار پگاسوس واکنش‌های بین‌المللی زیادی را به همراه داشت به طوری که «اگنس کالامار» دبیرکل عفو بین‌الملل هم در بیانیه‌ای اعلام کرد پروژه‌ پگاسوس نشان می‌دهد که چگونه جاسوس‌افزار شرکت «ان‌اس‌او»، سلاح مطلوب دولت‌های سرکوبگر است و آن را ابزاری برای ترساندن رسانه‌های منتقد خواند. 

سازمان عفو بین‌الملل نیز در محکومیت این اقدام اعلام کرده بود: «تا زمانی که این شرکت و کل این صنعت نشان دهند که می‌توانند به حقوق بشر احترام بگذارند، باید ممنوعیت فوری صادرات، فروش، انتقال و استفاده از فناوری نظارت ایجاد شود».

در پی واکنش‌ها و انتقادات گسترده، رژیم صهیونیستی ادعا کرد که کمیسیونی را برای بررسی موارد استفاده نادرست از این جاسوس‌افزار تشکیل داده است. سخنگوی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که تل‌آویو به اطلاعات جمع‌آوری شده توسط مشتریان این شرکت دسترسی ندارد.

همچنین یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، در واکنش به این ادعا گفته بود که بسیاری از کشورها معتقدند شرکت صهیونیستی ان‌اس‌او تولیدکننده جاسوس‌افزار پگاسوس با کابینه این رژیم در ارتباط است. وی اضافه کرده بود احمقانه است که تصور شود ان‌اس‌او اطلاعات حساس امنیت ملی را با تل‌آویو به اشتراک نمی‌گذارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی رئیس جمهور فرانسه پگاسوس جاسوس افزار تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخصیص ارز نیمایی به گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار

براساس قانون مقرر بود تا واردات تلفن‌های همراه بالای ۶۰۰ دلار از دایره دریافت ارز دولتی خارج شود اما در زمان تدوین دستورالعمل اجرایی قانون تنها آیفون و برخی مدل‌های سامسونگ مشمول آن شدند، حال آنکه در حال حاضر تلفن‌های متعددی بالای ۶۰۰ دلار هستند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، قانون گذار در خصوص گوشی بالای 600 دلار صراحتاً اجازه ثبت سفارش و تخصیص را با ارز سامانه‌ای نداده است.  متاسفانه براساس دستورالعملی که در پایان سال 1400 صادر شد، تنها واردات برند اپل و 3 مدل از برند سامسونگ مشمول عدم تخصیص ارز سامانه‌ای شد چرا که در آن زمان تنها این موارد بودند که بالای 600 دلار قیمت داشتند. اما در حال حاضر شاهد هستیم که برندهای دیگر هم تلفن‌های همراه با قیمت‌های بیش از 600 دلار ارائه می‌کنند.

به عبارت دیگر کماکان گوشی‌های دیگری که حتی بالاتر از 600 دلار قیمت دارند از امکان واردات و بهره مندی از ارز سامانه‌ای (40تومانی) برخوردار هستند در حالی که واردات آنها به مانند محصولات اپل و برخی مدل‌های سامسونگ باید با ارز حاصل از صادرات انجام شود. در نتیجه طی دوسال گذشته به اشتباه در تمامی خبرها و بخشنامه ها بیان شد که کالای بالای 600 دلار با ارز دولتی وارد کشور نشده است.

ضرورت اصلاح دستور العمل محدودیت تخصیص ارز تلفن‌های همراه بالای 600 دلار

مهدی عبقری دبیر اسبق انجمن واردکنندگان تلفن همراه در این خصوص گفت: به نظر می‌رسد باید اعلام شود که گوشی‌های ایفون و مدل‌های s و z سامسونگ مشمول ارز حاصل از صادرات هستند و یا اگر قانوناً اجازه واردات کالای بالای 600 دلار محدود به عدم دریافت ارز نیمایی است از تخصیص ارزی آن برای سایر مدل‌های بالای 600 دلار نیز جلوگیری شود.

البته باید توجه داشت اگر مصداق قانونی تامین ارز تلفن‌های همراه بالای 600 دلار صراحتا عدم تامین ارز نیمایی است، بجاست دفتر ارزش گذاری گمرک بطور شفاف انواع این قبیل کالا را مشخص کند.

کدام تلفن‌های همراه ارز نیمایی گرفتند؟

اگر ملاک قیمتی بازار را در شرایط عادلانه برای بازرگان با ارائه خدمات پس از فروش 18 درصد سود درنظربگیریم و کالای زیر 600 دلار فقط امکان استفاده از ارز نیمایی داشته باشد، پس نتیجه میگیریم کالاهای سطح عرضه که با قیمتی پایینتر از حداکثر 30 میلیون تومان عرضه میشود ارز نیمایی دریافت کرده‌اند.

تناقض در ارائه خدمات پس از فروش تلفن همراه/ از یک سو تعهد می‌گیرند از یک سو مجوز واگذاری خدمات می‌دهند

عبقری با بیان اینکه در حوزه خدمات پس از فروش نیز شاهد یک مغایرت قانونی هستیم، گفت: به استناد قوانین تجارت قدیمی، اجازه داده می‌شد که یک شرکت دومی خدمات پس از فروش شرکت اصلی را برعهده بگیرد. شرکت‌ها با وجود اینکه به وزارت صمت تعهد دادند که خدمات پس از فروش خود را راه‌اندازی کنند، بر اساس این رویه می‌آیند و خدمات پس از فروش خود را واگذار می‌کنند.

اگر وزارت صمت چنین تعهدی دریافت می‌کند پس به چه علتی اجازه می‌دهد که شرکت‌ها خدمات پس از فروش را به شرکت دیگری واگذار کنند؟ در حال حاضر همه شرکت‌ها متعهد شده‌اند که متناسب به واردات خود به مصرف‌کنندگان خدمات پس از فروش ارائه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه تعمیرات موبایل در تهران
  • قیمت روز انواع تلفن همراه در ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • ماجرای تخصیص ارز نیمایی به گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار
  • فیلم| ترفندی برای ترمیم آسیب کابل شارژ تلفن همراه
  • استفاده از گوشی در سرویس بهداشتی خطرناک است!
  • بومی سازی دستگاه تمام خودکار تعمیر و باز سازی نمایشگر تلفن همراه + فیلم
  • هنر انقلاب اسلامی یک رویکرد است
  • هنر متعهد زمینه‌ساز رشد و تعالی انسان است
  • دستگاه تعمیر نمایشگر تلفن همراه بومی‌سازی شد
  • بومی سازی دستگاه تعمیر نمایشگر تلفن همراه