Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون بر آمادگی تامین مالی بخش های مختلف صادرات کشور از جمله تولید کنندگان، حمل و نقل زمینی و دریایی تاکید ورزید.

به گزارش ایران اکونومیست ، سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون ضمن گرامیداشت روز ملی صادرات اظهار داشت: صادرات هر کشور به عنوان یکی از مهمترین مولفه های توانمندی اقتصادی کشور مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این که میزان کالاها یا خدماتی افزون بر میزان مصرف داخلی اقتصاد تولید گردند، امکان صادرات کالا یا خدمات را فراهم نمی سازد، بلکه کیفیت و نحوه مناسب ارائه کالا و خدمات برای کشورهای مقصد در موفقیت صادرات حائز اهمیت است.

فتاحی با اشاره به راهبردهای دولت جدید در افزایش تعامل با کشورهای همسایه و منطقه گفت: رویکرد دولت جدید می تواند در افزایش تولید و اشتغال موثر باشد و این راهبرد می تواند محرک و انگیزه ای قوی برای صنایع و مشاغل گوناگون تلقی گردد.

فتاحی گفت: در فرآیند صادرات، بخش های مختلف اقتصادی از جمله واحدهای تولیدی، حمل و نقل، گمرک، استاندارد، بهداشت، ارکان مالی، بانکی و دیپلماسی وظایفی مهم بر عهده دارند و انسجام بخش های مختلف برای اجرای موفق فرآیند الزامی است.

وی در تبیین خدمات بانکی قابل ارائه به صادر کنندگان گفت: نظام بانکی می تواند با پذیرش خدمات مالی و بانکی به صادر کنندگان موجب انتقال ارز ناشی از صادرات به چرخه اقتصاد گردد و به صورت سیستمی باعث ایجاد تعادل در تراز ارزی کشور گردد.

وی تامین مالی ایجاد و توسعه زیرساخت های مورد نیاز صادرات به ویژه بنادر، راه های مواصلاتی و مناطق ویژه اقتصادی را از خدمات شبکه بانکی به صادر کنندگان اعلام نمود و گفت: بانک توسعه تعاون تاکنون ارتباطات و تعاملاتی با بخش های حمل و نقل و ناوگان باری و دریایی کشور داشته است و تامین مالی بانک در بروزرسانی ناوگان حمل و نقل کشور برای صادرات به مقاصد دور و نزدیک اثربخش بوده است.

فتاحی به حضور برندهای مطرح در بخش تعاون اشاره نمود و گفت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بازدیدهایی که از قابلیت های تعاونی ها در نمایشگاه های مختلف داشته اند، بر توان صادراتی تعاونگران صحه گذاشته اند.

رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون به آمار تسهیلاتی بانک در بخش بازرگانی به میزان ۴۵ هزار میلیارد ریال طی دو سال و نیم اخیراشاره کرد و نیز گفت: همکاران بانک از توانمندی و تجربه کافی در عملیات ارزی برخوردار هستند و صدور حوالجات ارزی و اعتبار اسنادی و انواع خدمات ارزی در واحدهای ارزی بانک قابل ارائه است.

فتاحی گفت: بانک توسعه تعاون در مناطق راهبردی و مستعد صادرات کشور از جمله چابهار، بندرعباس، ماکو، بوشهر و همه استانهای مرزی که مبادلات تجاری گسترده دارند خدمات شعبه ای ارائه می کند و با گسترش تعاملات بانک با واحدهای فعال در حوزه صادرات، نقش بانک در این موضوع مهم اقتصادی پررنگ تر می شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون بخش های مختلف تامین مالی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره 283962‏‏/00 مورخ 29‏‏/09‏‏/1400 به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.  


در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.

 برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
-    قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی
-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف 200 فروش سال گذشته بنگاه خریدار
-    معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
-    امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره 

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه مورخ 26/1/1403 بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش بینی شده است که می تواند در کنار سایر ابزارهای تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبی سریلانکا توسط ایران/توسعه صادرات فنی و مهندسی در دستورکار
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات