Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رامین طباطبایی که کمتر از سه ماه به اتمام دوره ریاست قانونی اش در فدراسیون بسکتبال باقی مانده است درگفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه در مدت باقی مانده از دوره ریاستش اجازه نمی دهد هیچ کاری روی زمین بماند، گفت که از زمان ورودش به فدراسیون تا به امروز ٩٠ درصد برنامه ها و اهدافش را به سرانجام رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابتدا با اشاره به ثبت نام ١٢ نفر در مهلت تعیین شده برای نام نویسی کاندیداهای ریاست فدراسیون بسکتبال گفت: از این تعداد، کارنامه برخی با آنچه در آیین نامه انتخاباتی در مورد سنوات مدیریت تاکید شده، منطبق نبود و به همین دلیل ردِ صلاحیت مدیریتی شدند.

وی ادامه داد: مدارک برخی از متقاضیان ریاست هم کامل نبود که به آنها تا ٥ روز کاری مهلت داده شده تا برای تکمیل اقدام کنند، بنابراین هنوز تعداد کاندیداهای نهایی برای حضور در انتخابات فدراسیون بسکتبال مشخص نیست.

طباطبایی با یادآوری اینکه سه ماه از ریاست چهارساله اش در فدراسیون بسکتبال باقی مانده در پاسخ به این پرسش که این بازه زمانی صرف رایزنی برای کسب رای دوباره اعضای مجمع می شود یا به پیگیری فعالیت ها اختصاص پیدا می کند؟ تاکید کرد: مانندگذشته با جدیت پیگیر کارها خواهیم بود و اجازه نمی دهم هیچ کاری روی زمین بماند، طبیعی است که به خاطر در پیش بودن مجمع انتخاباتی بخشی از وقت و انرژی فدراسیون صرف مهیا کردن شرایط برگزاری این مجمع می شود اما به هیچ وجه خللی در امور روزمره ایجاد نخواهد شد.

وی یادآور شد: برنامه فدراسیون برای هر سال مشخص بود و طبق آن پیش می رفت، برای سال ١٤٠٠ هم برنامه هایی پیش بینی شده بود که تا به امروز پیش رفته است. سه ماه آینده را هم طبق برنامه از قبل تعیین شده خواهیم گذراند؛ لیگ برتر را پیگیری می کنیم،اردوهای تیم ملی را برگزار می کنیم، اعزام ها را انجام می دهیم، دوره های آموزشی را برگزار می کنیم و ... .

رئیس فدراسیون بسکتبال در پاسخ به این پرسش که از آغاز دوره مدیدیت در این فدراسیون تا به امروز به چند درصد از برنامه ها واهداف رسیدگی شده است؟ گفت: بالای ٩٠ درصد برنامه ها و فعالیت های موردنظرم در قالب برنامه چهارساله ای که داشتم، انجام شده است. آن ١٠ درصد هم به خاطر مشکلات مالی و کمبود اعتبارات به سرانجام نرسید.

وی در همین رابطه ادامه داد: در این زمینه باید کرونا و خیلی از مصائب و مشکلاتی که برای مان ایجاد کرد را در نظر داشته باشیم، معضلی که در برنامه چهارساله پیش بینی نشده بود اما اجازه ندادیم مانع دستیابی به خیلی از اهداف شود.

طباطبایی با تاکید دوباره بر اینکه مهمترین عامل در عدم اجرای ١٠ درصد برنامه ها مشکلات مالی بود، تصریح کرد: از زمانی که وارد فدراسیون شدم تا به امروز قیمت ارز ١٠ برابر شده است، این موضوع و در کل تورم سد بزرگی برایمان بود در حالی که بسکتبال در بخش زیرساخت ها مشکلات عدیده داشته و دارد.

رئیس فدراسیون بسکتبال تاکید کرد: فردی که ریاست ٤ سال آینده بسکتبال را عهده دار می شود باید مهیا کردن یک سالن اختصاصی در کنار سالن بسکتبال آزادی را به عنوان اولویت در برنامه داشته باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که «چرا این به اولویت طی مدتی که شما عهده دار ریاست بودید تا به امروز رسیدگی نشده است؟» گفت: به شدت پیگیر آن بودیم، در خواستمان را به شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی هم ارائه کردیم اما متاسفانه همکاری لازم با فدراسیون انجام نشد. می خواستیم سالن افراسیابی یا شیرودی در اختیارمان قرار بگیرد اما نشد. البته هنوز هم پیگیر موضوع هستیم و تلاش می کنیم از طریق وزیر ورزش آن را به سرانجام برسانیم.

« یعنی در اختیار گرفتن یک سالن اختصاصی به جز آزادی را با وزیر جدید ورزش مطرح کرده اید؟» طباطبایی در پاسخ به این پرسش گفت: جلساتی که به امروز با وزیر ورزش داشته ایم به صورت عمومی بوده است. اما قرار است طی هفته جاری میزبان وزیرورزش در یکی از دیدارهای لیگ برتر باشیم. قطعا در این دیدار رایزنی های لازم را خواهیم داشت. می خواهیم یک سالن جدید در تهران داشته باشیم و شرایط را برای اختصاص خانه بسکتبال به هیات های استانی که از آن بی بهره هستند هم مهیا کنیم.

رئیس فدراسیون بسکتبال در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه «تحقق ٩٠ درصد برنامه ها شامل که مواردی بوده است؟» اظهار کرد: تقویت لیگ یکی از برنامه هایی بود که به آن دست یافتیم، منابع انسانی را به گونه ای توسعه دادیم که در زمینه مربی و داور شرایطبهتری داشته باشیم. توسعه همگانی بسکتبال هم از اهداف محقق بود طوریکه توانستیم مدال برنز بسکتبال سه به سه را در آسیا بگیریم.

وی در این زمینه ادامه داد: مهیا کردن مجموعه اقامتی برای تیم ملی از دیگر اقدامات مان بود، این مجموعه به اندازه یک هتل پنج ستارهاست. اسپانسر هم یکی از معضلات فدراسیون بود که به خاطر عدم دراختیار داشتن آن طی سال اول شرایط بدی داشتیم اما بعد از آناسپانسرهای قوی در بسکتبال سرمایه گذاری کردند.

رئیس فدراسیون بسکتبال از تشکیل و سرمایه گذاری روی چهار تیم پایه به عنوان یکی دیگر از اقداماتش در سال های گذشته یاد کرد و گفت: طی این مدت تیم جوانان به جام جهانی اعزام شد و به عنوان دوازدهم دست یافت، عنوانی که تا قبل از این نداشتیم. در کل اینکه بسکتبال امروز شناخته شده تر شده و وجاهت و شخصیت بهتری نسبت به قبل پیدا کرده است.

طباطبایی همچنین تاکید کرد: در بخش بانوان البته میزان دست یابی به اهداف بیشتر از ٩٠ درصد بود، در این بخش ٢٠ اعزام برای بسکتبال سه به سه و پنج نفره داشتیم. برای بانوان از بودجه مصوب بخش مردان هزینه کردیم تا اهداف دستیافتنی شود.

رئیس فدراسیون بسکتبال تاکید کرد: از این به بعد تا پایان دوره فعلی هم مصمم پیگیر فعالیت ها خواهم بود، چه در فدراسیون بسکتبال بمانم و چه نمانم باید برنامه های باقی مانده خود را به سرانجام برسانم و امیدوارم مانعی برای آنها نباشد.

کد خبر 5333357

منبع: مهر

کلیدواژه: بسکتبال رامین طباطبایی ثبت نام کاندیداها تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران فوتبال لیگ برتر فوتبال ایران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا لیگ کشتی تکواندو مهدی طارمی کشتی آزاد تیم فوتبال هوادار تهران تیم فوتبال امید ایران کاراته علیرضا دبیر لیگ برتر والیبال رئیس فدراسیون بسکتبال پاسخ به این پرسش درصد برنامه ها تا به امروز باقی مانده ٩٠ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیر از متخصص به الگوهایی که به درد انسان امروز بخورد نیاز داریم

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم بزرگداشت حکمت الله ملاصالحی عصر دیروز (سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه) در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

ان‌شاءالله رحمتی، استاد فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی و سردبیر مجله حکمت و معرفت گفت: من هیچ وقت شاگرد مستقیم آقای ملاصالحی نبوده ام اما در مراسم امروز تعاریفی که بقیه راجع به ایشان داشتند برایم بسیار جالب بود. به همین دلیل فکر می‌کنم خیلی صلاحیت صحبت درباره ایشان را ندارم.وجود آقای ملاصالحی غیر از همه مواردی که مطرح شد یک مورد مهم‌تر هم دارد و آن هم اینکه ایشان یک محقق واقعی هستند. البته منظور من از محقق در اینجا شخصی که تحقیق می‌کند نیست بلکه منظورم متحقق به حقیقت شدن است.

وی افزود: سهروردی در یکی از رساله‌هایش می‌گوید کسانی که به آسمان نگاه می‌کنند سه دسته هستند. دسته اول افراد عوام هستند که با سر به آسمان نگاه می‌کنند. دسته دوم کسانی هستند که با دیده تخصص به آسمان می‌نگرند، مثل منجمان. دسته سوم هم کسانی هستند که آسمان را به چشم محقق (متحقق به حقیقت شدن) می‌بینند.آقای ملاصالحی از این منظر جزو دسته سوم است. محققانی امثال آقای ملاصالحی در دنیای امروز ما کبریت احمر و کیمیا هستند که به راحتی هم قابل دیده شدن نیستند.

رحمتی ادامه داد: وقتی در قرآن نگاه می‌کنیم می‌بینیم که درباره عبرت از گذشتگان بسیار صحبت شده است. ممکن است برخی عبرت را به معنای پند گرفتن بدانند اما برخی هم عبرت را به معنی عبور از وجه مجهول به معلوم می‌دانند که به نظر می‌رسد سلوک آقای ملاصالحی هم از این جنس است.

این استاد فلسفه اضافه کرد: متأسفانه در فضای دانشگاهی امروز ما فقط متخصص تربیت کردیم نه محقق به معنایی که گفتم. این در حالی است که ما به غیر از متخصص به الگوهایی نیاز داریم که از آنها یاد بگیریم و داشته‌هایشان به درد انسان امروز بخورد.

وی در پایان گفت: زمانی که آقای ملاصالحی بیمار بودند بنده هر از گاهی سراغ ایشان را می‌گرفتم و این اولین بار بود که یک بیمار خیلی پرشور درباره بیماری اش حرف می‌زد و مثل همه بیمارها شکایت از درد و بیماری نمی‌کرد. انگار ایشان همان عبوریی که پیش از این اشاره کردم را نسبت به بیماری هم داشتند.

زبان و بیان شیوا و قوی ملاصالحی

مهرداد ملک زاده، باستان شناس و پژوهشگر کشورمان سخنران دیگر این مراسم گفت: سخن گفتن فی البداهه درباره آقای ملاصالحی بسیار سخت است چون نمی‌شود حق مطلب را به خوبی ادا کرد. نزدیک ۱۰ سال پیش وقتی نشان دکتر نگهبان را به ایشان تقدیم کردیم در آن جلسه گفتم که ایشان چه مقامی نزد اندیشه و صاحبان تفکر دارند.

وی افزود: ویتگنشتاین در یکی از کتاب‌هایش گفته فلسفه بحث الفاظ است و آقای ملاصالحی و شیوه سخن گفتنشان هم مظهری از همین گفته ویتگنشتاین است. البته من هیچ وقت افتخار شاگردی رسمی آقای ملاصالحی را نداشتم اما زمانی که در فرهنگستان نزد ایشان بودم بسیار از شیوه اندیشه شأن آموختم. حکمت ملاصالحی زبان و بیان بسیار قوی دارد. درست مثل چیزی که ویتگنشتاین درباره فلسفه گفته است.

ملک زاده در پایان خاطره جالبی از اولین مواجه اش با ملاصالحی بیان کرد.

حمیدرضا ولی پور، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در ادامه این مراسم گفت: به عقیده من مهمترین کاری که ایشان کردند ایجاد پیوند فلسفه و باستان شناسی است. خیلی از مردم درباره باستان شناسی یک نوع نگاه ایندیانا جونزی دارند. ما هم وقتی در دهه شصت وارد دانشگاه و شاگرد ایشان شدیم با چنین تصویری درس خواندن را آغاز کردیم ولی با استادی مواجه شدیم که از جنس و سنخ دیگری صحبت می‌کرد.او ما را به اندیشه و فکر کردن وا داشت.

کد خبر 6087728 سارا فرجی

دیگر خبرها

  • هاشمی: امروز آرزوی دیرینه ورزش محقق شد / نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم +فیلم
  • هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم
  • سلیمی نمین: مسائل فرهنگی را نمی‌توانیم یک سویه حل کنیم/ صفارهرندی: نسل ما انقلاب را از معبری دریافتند که پیشانی آن امام بود؛ خدشه به امام کل آن معبر را نابود می‌کند
  • اعلام برنامه نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال
  • غیر از متخصص به الگوهایی که به درد انسان امروز بخورد نیاز داریم
  • رضا درویش واگذاری پرسپولیس کار غیرممکنی بود که بالاخره محقق شد
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است
  • ۹ کاندیدای سرمربیگری تیم ملی بسکتبال؛ از لیگ‌ برتر تا قلب اروپا
  • ۹ کاندیدای سرمربی‌گری تیم ملی بسکتبال؛ از لیگ‌برتر تا قلب اروپا
  • ۹ گزینه داخلی و خارجی کاندیدای سرمربیگری بسکتبال ایران