Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، چندی پیش معاون فنی گمرک ایران  از فاسد شدن ٥٠٠٠ تن ذرت در یکی از گمرکهای کشور  خبرداد گفت که در سطح گمرک های مازندران حدود ۵۰۰۰ تن ذرت که از سال ۱۳۹۸ وارد منطقه ویژه اقتصادی نوشهر شده بود فاسد  و بالغ بر ۱۴.۷ هزار تن کالا متروکه شده است  که عمدتا نهاده‌های دامی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در پاسخ به چرایی جریان ماندگاری و فاسد شدن این ذرت‌ها اعلام کرد که  گمرک مسئولیتی در قبال کالایی که اظهار نشده ندارد و از زمانی این مسئولیت آغاز می‌شود که به گمرک اظهار شده و در فرآیند انجام تشریفات قرار بگیرد یا از سوی مراجع تحویل گیرنده کالا به عنوان کالای متروکه اعلام شود، این اقلام نیز قبل از اظهار در مناطق ویژه دپو شده بود و مرجع تحویل گیرنده به محض محدودیت زمانی و پایان دوره ماندگاری نسبت به اعلام متروکه و ارجاع به سازمان اموال تملیکی اقدام کرده است.  

در این راستا و در پاسخ به این سوال که چرا پیگیری های لازم جهت ترخیص این نهاده ها انجام نشده و چرا این ٥٠٠٠ تن ذرت در گمرک متروکه شده است، حسن عباسی معروفان_سرپرست دفتر خدمات بازرگانی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت:حدود ۲تا ٣٠٠٠ تن ذرت سال گذشته وارد گمرک کشور شد. اما به دلیل وجود مسائل حقوقی بین خریدار و فروشنده این ذرت ها به گمرک اظهار نشد و در نهایت‌ ترخیص آن هم صورت نگرفت.

وی ادامه داد: این ذرت ها برای یک شرکت بخش خصوصی خارج از ایران است و مدتی است که درگیر دادگاه و منتظر دریافت حکم قضایی هستند. چون هنوز این ذرت ها وارد کشور نشده اند نمی توان دقیقا نظر داد که آلوده هستند. در حقیقت یک کالایی قرار بود وارد کشور شود ولی سازمان دامپزشکی و ناظران بهداشتی ایراداتی به آن وارد کردند و اجازه ورود ندادند.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی‌افزود: این محموله وارد گمرک شده  ولی هنوز وارد کشور نشده است. در هر صورت چه مشکلات حقوقی حل شود چه نشود قابلیت ترخیص ندارد.

معروفان تصریح کرد: چون موضوع مربوط به گذشته است مصرف کنندگان نهاده ها نگران سلامتی این کالا نباشند دستگاه های نظارتی ‌بهداشتی و سلامتی تمام کالاهای وارده را ازحیث سلامتی به صورت چندلایه کنترل می‌کنند. این ذرت ها به هیچ عنوان وارد نهاده های دامی نخواهند شد.

به گفته وی حتی ذره‌ای از این ذرت‌ها متعلق به بخش دولتی نیست و همه برای یک شرکت خصوصی خارج از ایران است.

وی در پایان گفت: چون این ذرت ها در گمرک  اظهار نشده قابلیت ارسال به سازمان اموال تملیکی را هم ندارند.

پربیننده ترین همسان سازی حقوق بازنشستگان از طریق تهاتر نفتی با چین و روسیه / تورم نتیجه افزایش حقوق بدون پیش بینی منابع پایدار بورس تهران پلمب شد بورس تهران فک پلمب شد اولین تریلیونر جهان کیست؟ شرایط ثبت نام مسکن حمایتی +لینک

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ذرت آلوده ذرت ها نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: سال گذشته ۴۶ درصد جوجه‌های تولیدی مزارع مرغ مادر در استان مصرف شد و بقیه به سایر استان‌های کشور ارسال شده است.

او افزود: ۱۴۰ میلیون و ۱۰۵ هزار و ۸۳۱ قطعه جوجه ریزی سال گذشته در گیلان انجام شد که نسبت به سال ماقبل آن نزدیک به ۱۹ درصد افزایش داشت.

به گفته رئیس جهاد کشاورزی گیلان، این استان رتبه نخست را به لحاظ شرکت‌های زنجیره‌ای مرغ به خود اختصاص داده است.

محمدی تصریح کرد: این مهم علاوه بر تأمین امنیت غذایی، ایجاد اشتغالزایی پایدار و جلوگیری از خروج ارز از کشور منجر به تاب‌آوری در شرایط تحریم و بحرانی می‌شود.

او همچنین با بیان اینکه گیلان از استان‌های پیشرو در توسعه صنایع بالادستی پیشران صنعت طیور در کشور است، گفت: میانگین توزیع روزانه مرغ در این استان ۳۰۸ تن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: ضمن اینکه ۳۳۱ تن مرغ نیز به سایر استان‌ها به ویژه تهران و البرز به قیمت مصوب ارسال می‌شود.

محمدی تصریح کرد: استان گیلان با ۱۱ واحد پرورش مرغ اجداد گوشتی فعال رتبه نخست، ۹۹ واحد مرغ مادر جایگاه دوم و ۹۰۷ واحد مرغ گوشتی رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ معرفی شدند + فهرست
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس
  • وجود برخی مشکلات و مسائل موجود در مرز پرویزخان