Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان،برنامه توسعه سازمان ملل متحد می‌خواهد با تزریق پول، کسب و کارهای کوچک و اقتصاد محلی را در افغانستان فعال نگه دارد. بودجه این برنامه توسعه ملل متحد برای ۱۲ ماه اول حدود ۶۶۷ میلیون دلار است و حدود ۴.۵ میلیون نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

نهادهای بین‌المللی هشدار داده اند که اقتصاد افغانستان امسال تا ۳۰ درصد منقبض می‌شود که ممکن است باعث فاجعه انسانی و بحران پناهندگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانی ویگنراجا، از مسئولان برنامه توسعه سازمان ملل به رسانه ها گفت که قبل از آمدن طالبان به کابل ما تخمین زده بودیم که ۵۰ درصد مردم زیر خط فقر زندگی می‌کنند. از ابتدای سال آینده، این رقم به ۹۷ درصد می‌رسد. ما این سطح از حدود بین المللی فقر را در هیچ کشوری در تاریخ اخیر ندیده ایم.

آخیم اشتاینر، مدیر برنامه توسعه سازمان ملل متحد در یک نشست خبری گفت: ما باید وارد عمل شویم، ما باید اقتصاد مردم را تثبیت کنیم و علاوه بر نجات جان افراد، باید معیشت آنها را نیز نجات بدهیم.

او گفت که امید است افغانها با سرپا نگه داشتن اقتصاد محلی بتوانند زندگی و کار خود را در مناطق خود ادامه بدهند تا این که در ناامیدی، فقر و آوارگی قرار بگیرند.

بنا به برنامه توسعه سازمان ملل، از سه طریق مختلف به آنچه اقتصاد مردم خوانده شده، کمک می‌شود؛ از طریق پول نقد در برابر کار در برنامه‌های عمومی، کمک‌ به ادامه فعالیت مشاغل کوچک و راه اندازی کسب و کارهای نوپا و پرداخت پول نقد به افراد مسن و آسیب پذیر.

برنامه این است که وضعیت فعلی تا ۱۲ ماه آینده تحت پوشش قرار داده شود.

وضعیت اقتصادی افغانستان در دو ماهی که از به قدرت رسیدن طالبان گذشته وخیم‌تر شده است. قیمت‌ها افزایش یافته، بانک‌ها قادر به پرداخت پس‌اندازهای مردم نیست، کارمندان دولتی حقوق خود را نگرفته اند و کسب و کارهای بزرگ و خرد تعطیل شده اند.

به گفته او در غیر آن، در زمستان امسال و در سال آینده میلیون‌ها افغان به سادگی قادر به ماندن در سرزمین خود، در خانه‌های خود، در روستاهای خود نیستند.

هدف این است که بازارهای محلی را فعال نگه دارند. مثال آن به گفته او از طریق تأمین بودجه شرکت‌های کوچک مانند پرورش مرغ برای فروش تخم مرغ است تا اینکه افراد برای دریافت مواد غذایی صف بکشند.

این طرح تمویل کنندگان مالی کمی دارد. اما آلمان با ۵۰ میلیون یورو (۵۸ میلیون دلار) جزء اولین مشارکت کنندگان آن است.

قرار است این حمایت به جای دلارسازی در اقتصاد افغانستان، به پول افغانی ارائه شود.

اشتاینر گفت بزرگترین چالش اقتصادی این است که عملا پول داخلی کمتر در گردش است.

او گفت: هدف ما این است که راه‌هایی را پیدا کنیم که بتوانیم حمایت بین المللی را به پول محلی تبدیل کنیم.

به این ترتیب به گفته او می‌توانید یک اقتصاد را زنده نگه دارید و از وابستگی افراد به کمک‌های مالی جلوگیری کنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان سازمان ملل اقتصاد افغانستان برنامه توسعه سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود

سخنگوی شهرداری تهران درباره خدمات رایگان سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران گفت: عملیات‌هایی که در جهت نجات و امدادرسانی انجام می‌شود به صورت رایگان بوده و هیچ هزینه‌ای برای آن‌ها دریافت نمی‌شود.

عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص ضرورت وجود سازمان آتش‌نشانی در پایتخت اعلام کرد: باتوجه به گسترش شهرنشینی و توسعه آن‌ها انجام اقداماتی در مورد تامین امینت شهروندان مطرح شد. در همین راستا تعداد زیادی از مراکز آتش نشانی در شهر‌های مختلف ایران تاسیس شدند و آغاز به کار کردند، که این روند تا به امروز نیز ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از خدمات این سازمان برای شهروندان به صورت رایگان ارائه می‌شود افزود: عملیات‌هایی که در جهت نجات و امدادرسانی انجام می‌شود به صورت رایگان بوده و هیچ هزینه‌ای برای آن‌ها دریافت نمی‌شود. این در حالی است که بسیاری از کشور‌های دنیا در مقابل ارائه همین خدمات اولیه نیز هزینه دریافت می‌کنند.

محمدخانی با بیان اینکه بازدید و کارشناسی از ساختمان‌های ناایمن در پایتخت بر عهده سازمان آتش‌نشانی است اظهار داشت: این نوع خدمات طبق مصوبات قانونی توسط سازمان آتش‌نشانی به صورت رایگان انجام می‌شود. اما اگر شخصی برای بازدید از ساختمان یا ملک خودش درخواست داشته باشد باید هزینه آن را پرداخت کند.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران با بیان اینکه یکی از اهداف مهم برنامه‌ریزی شهری ایمنی شهر می‌باشد که آسایش و آرامش را به ارمغان می‌آورد عنوان کرد: اگر آموزش‌های صحیح در جهت فرهنگ‌سازی مناسب در این زمینه انجام شود در آینده شاهد حوادث کمتری خواهیم بود. سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در حوزه آموزش نیز فعال بوده و به درخواست شهروندان، مدارس، مساجد و ... دوره‌های مختلفی برگزار می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: یکی از مواردی که ایمنی شهر را تهدید می‌کند آتش‌سوزی یا حریق می‌باشد. با مکان‌یابی درست ایستگاه‌های آتش‌نشانی، امدادرسانی سریع، همراه با دقت و مهارت با تجهیزات مناسب در اطفای حریق، رضایت‌مندی مردم از آتش‌نشانی را به همراه دارد. با توجه به حوادث طبیعی و غیرطبیعی، مدیریت بحران بر اینگونه حوادث به ویژه در پیشگیری بسیار مهم هستند.

دیگر خبرها

  • دشمنان به دنبال افغانستان ضعیف و چندپارچه هستند
  • امدادرسانی به حادثه دیدگان ۷ استان در اثر آبگرفتگی و سیل
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • نظری: دشمنان به دنبال تضعیف و تجزیه افغانستان هستند
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • نجات ۲۳ نفر در حادثه آتش‌سوزی آپارتمان ۶ طبقه در قم
  • نیاز ۲ میلیارد دلاری برای کمک‌های غذایی به افغانستان
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود
  • بحران نبود آب آشامیدنی در افغانستان
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از بحران آب آشامیدنی در افغانستان