Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،اکبر فتحی رئیس جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه از طریق شبکه برکت آموزش‌های لازم به بهره‌برداران داده می‌شود و جلسات مشاوره‌ای از این شبکه قابل پخش خواهد بود گفت: رسالت اصلی وزارت جهادکشاورزی و به تبع آن جهادکشاورزی استان ترویج و آموزش کشاورزی به تولید کنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود: در گذشته با آموزش‌های چهره به چهره، استفاده از ظرفیت رسانه‌ها مدنظر بوده است، اما امروزه با توجه به ظرفیت‌های موجود به راه اندازی شبکه برکت در بستر اینترنت اقدام می‌شود که از طریق آن آموزش‌های لازم به بهره برداران داده می‌شود.

اوگفت: در حال حاضر این برنامه روز‌های یکشنبه و چهارشنبه پخش می‌شود، اما تلاش می‌شود بر اساس افزایش تقاضا به تمام طول هفته تعمیم یابد.

رئیس جهاد کشاورزی استان  رمز عبور از کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن و اقتصادی را آموزش مؤثر و توانمندسازی بهره برداران دانست و اذعان داشت: آموزش مؤثر و توصیه‌های فنی منجر به ارتقای دانش و تغییر نگرش کشاورزان و کارشناسان و در نهایت موجب تغییر رفتار حرفه‌ای و ایجاد مهارت در جامعه هدف، افزایش بهره وری و اقتصادی شدن کشاورزی می‌شود.

حجت الاسلام عبادپور مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی نیز گفت: راه اندازی استودیو کشاورز در جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی فرصتی برای معرفی توانمندی‌ها و پتانسیل‌های کشاورزی این استان است.

 او افزود: برای ایجاد ارتباط مؤثر آموزش وترویج با عرصه تولید و بهره برداران بخش کشاورزی، معرفی پیشگامان، کشاورزان پیشرو و نخبگان بخش کشاورزی، انتقال یافته‌های تحقیقاتی، تسریع و تسهیل دسترسی مجازی به منابع علمی و تجربی، شبکه استانی برکت در بستر استودیو کشاورز و به صورت مجازی راه اندازی شد.

اوبا بیان اینکه در این استودیو کار تهیه، ضبط و پخش برنامه‌های کارشناسی بخش کشاورزی برای مدیران، کارشناسان، واحد‌های تولیدی و بهره برداران صورت می‌پذیرد ادامه داد: از طریق این شبکه آموزش‌های ترویجی بصورت آنلاین و پخش برنامه‌های ضبط شده از طریق فضای مجازی و نرم افزار «تاک» در اختیار همگان قرار می‌گیرد.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به این‌که مخاطبین ما از طریق کامپیوتر شخصی و یا تلفن‌های هوشمند اندروید می‌توانند نرم‌افزار تاک را نصب کرده و برنامه‌های ما را ببینند، بیان کرد: هرکس در هر نقطه در استان و کشور می‌تواند برنامه‌های ما را از طریق این نرم‌افزار دریافت کند.

عبادپورتأکید کرد: همچنین برنامه‌های استودیو کشاورز از طریق شبکه آموزش تحت عنوان شبکه برکت، در طول هفته پخش خواهد شد، که برای استان چند ساعت در هفته اختصاص یافته است.

او با بیان اینکه برای عبور از کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی مدرن نیازمند ارتقاء دانش و انتقال یافته‌ها به مزارع کشاورزان هستیم ادامه داد: استودیو کشاورز زیرساختی است که می‌تواند در دستیابی به این امر کمک کننده باشد.

گفتنی است بهره برداران بخش کشاورزی، کارشناسان و علاقمندان برای دریافت برنامه‌های شبکه برکت آذربایجان شرقی و تولیدات استودیو کشاورز آذربایجان شرقی در روز‌های یکشنبه و چهارشنبه هر هفته ازساعت ۹:۳۰ تا ۱۱ صبح ازطریق آدرس اینترنتی (http://vc.areeo.ac.ir/ch/pbarkat ۶) و انتخاب گزینه میهمان و یا از طریق اپلیکیشن تاک: شبکه تلویزیون اینترنتی کشاورزی - شبکه‌های برکت استانی - برکت ۶ آذربایجان شرقی اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزان جهادکشاورزی کشاورزی آذربایجان شرقی استودیو کشاورز جهاد کشاورزی بهره برداران بخش کشاورزی راه اندازی شبکه برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، داداش نصیری صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از مجموع اراضی که سال گذشته واگذار شد ۲۱۵ هکتار برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به آن و ۱۸۰ هکتار برای طرح‌های غیرکشاورزی تعلق داشت.

وی ادامه داد: قرارداد طرح واگذاری زمین به طرح‌های کشاورزی و وابسته به آن در چهار فقره و قرارداد واگذاری زمین به طرح‌های غیرکشاورزی در ۱۰ فقره و در مجموع در ۱۴ قرارداد امضا و واگذار شد.

نصیری در مورد عملکرد مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان در ارتباط با حفظ کاربری اراضی تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری‌ها، گفت: با توجه به لزوم تغییر کاربری اراضی کشاورزی به فعالیت‌های غیرزراعی و باغی، ۱۵۶ هکتار زمین در سال گذشته در استان تغییر کاربری یافته و از این محل ۵۰۸ میلیارد ریال به حساب خزانه واریز شده است.

وی افزود: این تغییر کاربری‌ها در قالب ۵۸۵ فقره صادر شد.

نصیری اضافه کرد: در سال گذشته مجوز ۳۲ هکتار تغییر کاربری در قالب ۳۰۹ فقره که مشمول عوارض تبصره یک ماده یک بودند و ۱۲۴ هکتار در قالب ۲۷۶ فقره مجوز که معاف از عوارض بودند از سوی امور اراضی استان صادر شد.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی به عملکرد این واحد در تجمیع و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۱۸ مورد تجمیع به مساحت یک هزار و ۱۸۵ هکتار در استان انجام شد.

نصیری افزود: همچنین در این مدت چهار مورد اراضی به مساحت ۶۴۲ هکتار در استان یکپارچه سازی شد.

وی با تبیین عملکرد مدیریت امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲، گفت: از مجموع سه هزار و ۹۰ روستایی که در استان وجود دارد تعداد یک هزار و ۲۳۴ روستا دارای تداخل شناسایی شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هر هفته ۱۲ روستا در کمیسیون رفع تداخلات استان بررسی می‌شود در سال گذشته یک هزار و ۱۲۶ روستا تعیین تکلیف و به ادارات ذیربط ابلاغ شد.

نصیری افزود: ۱۰۸ روستای باقیمانده نیز در دست بررسی است.

وی تعداد پلاک‌های تعیین تکلیف شده در قالب این طرح را ۳۶۵ پلاک و مساحت این اراضی را ۴۳۸ هزار و ۷۸۱ هکتار اعلام کرد.

مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در مورد عمکلرد این واحد در مورد صدور سند اظهار کرد: سال گذشته برای ۱۹ هزار و ۸۷۹ قطعه زمین به مساحت ۹۰ هزار و ۸۱۰ هکتار سند زراعی صادر شد.

نصیری افزود: از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ نیز برای ۲۴ هزار و ۲۰۰ قطعه به مساحت ۲۸ هزار و ۴۴ هکتار سند صادر شده بود و در مجموع هفت سال گذشته نزدیک به ۶۰ هزار قطعه زمین به مساحت بیش از ۴۵۰ هزار هکتار، سند دار شد.

نصیری به آمار حفاظت و شناسایی و قلع و قمع تغییر کاربری‌های غیرمجاز در استان در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۲۱۸ هکتار در قالب پنج هزار و ۱۱۵ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در استان شناسایی شد که از این تعداد ۱۹۰ فقره به مساحت ۶.۳ هکتار با استناد به احکام صادره قلع و قمع شد.

وی ادامه داد: همچنین ۹۰ هکتار و به تعداد ۲ هزار و ۵۵ فقره با استناد به تبصره ۲ ماده ۱۰ قلع و قمع شد و ۳۸۱ فقره نیز در نوبت اجرای احکام است.

کد خبر 6086047

دیگر خبرها

  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در تربت جام راه‌اندازی شد
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • اثربخشی و بازگشت سرمایه دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌برداران بخش کشاورزی ارزیابی شد
  • ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری