Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@02:28:51 GMT

کشف و پلمب سردخانه های غیرمجاز در اهواز

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۰۶۱۷

کشف و پلمب سردخانه های غیرمجاز در اهواز

به گزارش ایرنا به نقل از  روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان رضا حفیظی جمعه گفت: طی بازرسی ها و رصد های شبانه روزی کارشناسان اداره  نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی شهرستان اهواز در خصوص چگونگی عرضه فرآورده های خام دامی در طی سالجاری جاری

چندین سردخانه غیرمجاز نگهداری و توزیع فرآوردهای خام دامی در سطح شهر اهواز شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حفیظی افزود : سردخانه های غیر مجاز بدون گرفتن مجوزهای لازم بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور فرآورده های خام دامی را عرضه و پخش می کردند که با هماهنگی های صورت گرفته با مقام محترم قضایی دستور پلمب سردخانه ها برای بررسی و تصمیم نهایی صادر شد.

رئیس اداره دامپزشکی اهواز در ادامه گفت: با همکاری نیروی انتظامی، اداره اماکن  و سازمان آتش نشانی شهرستان اهواز ورود به این سردخانه ها صورت پذیرفت و محموله هایی از قبیل چربی حیوانی، مرغ منجمد، خرده گوشت منجمد و گوشت منجمد کشف و ضبط صورت پذیرفت، که جهت تعیین

تکلیف فرآوردهای خام دامی موجود در سردخانه ها از لحاظ بهداشتی، نمونه برداری های لازم انجام و به آزمایشگاه مرجع منطقه ایی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان جهت آزمایشات تخصصی ارسال شد.

حفیظی یادآور شد : هر واحدی که خواهان انجام فعالیت در زمینه نگهداری، پخش، عرضه و تولید فرآورده های خام دامی است، باید پس از اخذ پروانه بهداشتی و با رعایت تمامی دستور العمل ها و قوانین سازمان دامپزشکی کشور اقدام نماید در غیر اینصورت  برابر ضوابط قانونی مصرح در ماده ۶۸۸  به

مراجع قضایی معرفی و ازفعالیت آنها جلوگیری می شود. 

وی از شهروندان خواست با توجه به حساسیت مسائل بهداشتی و ضرورت توجه ویژه به موضوع، فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و از خرید فرآورده های فاقد هویت و شناسنامه بهداشتی (تاریخ تولید و انقضا، کد ردیابی و ...) خودداری کنند و در صورت

مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در خصوص عرضه فراورده های خام دامی غیر بهداشتی مراتب را با شماره تماس ۰۶۱۳۳۳۶۹۱۲۱ اطلاع رسانی کنند.

برچسب‌ها سازمان دامپزشکی کشور خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور خوزستان اهواز سازمان دامپزشکی کشور خوزستان اهواز خام دامی سردخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کمتر از یک هفته پس از پایان مهلت سازمان دامپزشکی برای اصلاح مقررات فواصل بهداشتی واحد‌های دامی و صنایع وابسته در ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۳، مجتبی نوروزی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: در دستورالعمل جدیدی که تدوین آن به پایان رسیده، فواصل بهداشتی میان واحد‌های دامی و صنایع وابسته در برخی موارد کلا حذف شده و در موارد دیگر نیز ۵۰ و یا ۳۰ درصد کاهش یافته است.

مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، که با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات، مانع از احداث چنین واحد‌هایی در فواصل نزدیک می‌شد، حدود ۱۵ سال قبل تصویب شد، اما این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل می‌کرد و به علت ایجاد اشکالات و محدودیت‌هایی در روند تولید و توسعه، منتقدان فراوانی پیدا کرد.

از ابتدای امسال و با نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" توجه کارشناسان اقتصادی، مدیران اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تسریع در هموارتر ساختن مسیر مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی بیش از پیش جلب شد که در این میان، حذف یا اصلاح قوانین قدیمی و یا نامناسبی مانند مقررات مربوط به رعایت فواصل و حرائم بهداشتی واحد‌های دامی بیشتر از قبل مورد تاکید قرار گرفت.

از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند.
علاوه بر این، منوط شدن فعالیت در عرصه تولیدات دامی و غذایی به رعایت این مقررات، باعث شد که دریافت مجوز احداث واحد تولیدی جدید، حتی در حد ماهیان زینتی نیز بسیار دشوار و گاه، غیر ممکن شود که همین موضوع، به نوبه خود زمینه را برای فراهم شدن بستر فساد یا امضا‌های طلایی آماده کرد.
منتقدان اجرای مقررات فواصل بهداشتی، آسیب‌های متعدد دیگری را نیز از بابت این مقررات متوجه اقتصاد کشور می‌دانند و معتقدند که با تغییرات ایجاد شده در عرصه فناوری و حتی سبک زندگی، ضروری است که برخی از محدودیت‌های این قانون حذف و یا اصلاح شود.

با اصلاح دستورالعمل فواصل بهداشتی که رئیس سازمان دامپزشکی از تدوین آن خبر داده است، فاصله بین واحدها یا کارخانه هایی که یک نوع فعالیت دارند، قابلت حذف شدن دارد.
نوروزی در این باره گفت: حریم بهداشتی صنایع وابسته به دام نسبت به یکدیگر مانند دو سردخانه مربوط به فرآورده‌های خام دامی می‌تواند صفر باشد. همین طور بین دو کشتارگاه دام به لحاظ مسائلی بهداشتی حفظ فاصله الزام نیست چون هر دو واحد یک فعالیت دارند. در گذشته این محدودیت ها بین ۵۰۰ متر تا یک کیلومتر بود.

وی با بیان اینکه فواصل کارخانه های اقلام خوراکی و بسته بندی مواد غذایی تا واحدهای دام و صنایع وابسته توسط کمیته فنی هر استان تعیین خواهد شد، تصریح کرد: این کمیته‌های ۵ نفره توسط سازمان غذا و دارو کشور تشکیل شده و فعالیت شأن از سوی سازمان دامپزشکی کشور مورد ارزیابی قرار خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان معدوم شد
  • معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در اهواز
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • معدوم سازی هشت تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در زاهدان
  • قریب به ۸تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در شهرستان زاهدان معدوم شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • پلمب یک واحد قصابی در شهرستان آوج