Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- پایگاه خبری اکسیوس از تائید اثرگذاری 90 درصدی واکسن فایزر بر روی کودکان 5 تا 11 ساله توسط سازمان غذا و داروی آمریکا و آغاز واکسیناسیون این گروه از ماه آیند خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه خبری اکسیوس، بر اساس نتایج یک پژوهش که دیروز جمعه توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) منتشر شد، شرکت داروسازی فایزر و بیونتک اعلام کرده اند که واکسن کووید-19 آنها بیش از 90 درصد در محافظت از کودکان رده سنی 5 تا 11 سال در برابر عفونت های ناشی از ویروس کرونا موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت فایزر از چند ماه پیش به دنبال مجوز استفاده اضطراری برای واکسیناسیون کودکان به عنوان  یکی از آخرین گروههای آمریکایی است که هنوز واجد شرایط دریافت واکسن کرونا نیستند.
در پژوهش انجام شده توسط فایزر دو هزار و 800 کودک این گروه سنی مورد بررسی قرار گرفتند و به یک گروه پلاسیبو (دارونما) و به گروه دیگر واکسن تزریق شد. پس از برسی های انجام شده مشخص گردید واکسن 90 درصد موثرتر از پلاسیبو بوده است.
دولت بایدن روز چهارشنبه طرحی را برای واکسیناسیون سریع کودکان بین سنین 5 تا 11 سال پس از تأیید واکسن سازمان غذا و دارو و مرکز کنترل و پیشگیری بیماری برای آن گروه سنی منتشر کرد.
بر اساس گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا با استناد به داده های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری، از زمان شروع همه گیری، دستکم 1.8 میلیون کودک رده سنی 5 تا 11 سال مبتلا به کووید-19  شناسایی شده و حداقل 143 مورد مرگ و هشت هزار و 622 مورد بستری در بیمارستان گزارش شده است.  
در صورت تائید واکسن برای این گروه سنی، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC) هم باید واکسیناسیون کودکان 5 تا 11 ساله را تائید کند. گمانه زنی ها حاکی از آن است که واکسیناسیون در مقیاس بزرگ برای کودکان از ماه آینده آغاز می شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فایزر کودکان سازمان غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان باردار به مراقبت بیشتری در برابر سرخک نیاز دارند

اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) موارد ابتلا به سرخک پس از کاهش چشمگیر سطح واکسیناسیون در دنیا طی چند سال اخیر به ویژه در پی همه‌گیری کرونا در شماری از کشورها به میزان قابل توجهی شدت یافته است، پزشکان با تاکید بر اقدامات بهداشتی لازم برای تمام افراد، توصیه می‌کنند گروه‌های آسیب‌پذیر بیش از سایرین از خود در برابر این بیماری مراقبت کنند.

 سازمان جهانی بهداشت در آخرین گزارش خود در اواسط سال گذشته (۲۰۲۳) منتشر کرد: میزان مرگ و میر ناشی از سرخک در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ میلادی ۴۳ درصد افزایش یافته است.

شعبه اروپایی سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر نسبت به افزایش چشمگیر موارد ابتلا به سرخک در قاره سبز هشدار داد.

سرخک یک بیماری ویروسی بسیار مسری است و می‌تواند منجر به عوارض جدی شود و حتی می‌تواند کشنده باشد.

پزشکان می‌گویند به افرادی که دو دُز واکسن سرخک دریافت نکرده‌اند، توصیه می‌شود مراقب باشند به این بیماری مبتلا نشوند.

بنابر گزارش ان‌اچ‌کی، در ژاپن بیشتر افراد ۵۰ ساله یا مسن‌تر در دوران کودکی به دلیل فقدان سامانه‌های معمول واکسیناسیون در آن روزها، واکسن دریافت نکردند. برای نسل‌های بعد از این افراد، سامانه‌های واکسیناسیون معمولی حدود ۳۰ سال تنها یک واکسن ارائه می‌کردند به این معنی که احتمال دارد این نسل‌ها مصونیت کافی به دست نیاورده باشند.

متخصصان تاکید دارند اگر نمی‌دانید که آیا ایمنی کافی در برابر سرخک دارید یا خیر، به شما توصیه می‌شود که آزمایش آنتی‌بادی را در مراکز پزشکی انجام دهید و تأیید کنید که آیا واکسیناسیون ضروری است یا خیر.

همچنین زنان باردار به ویژه باید در مقابل ابتلا محتاط باشند. گفته می‌شود زنان باردار در صورت ابتلا به سرخک در معرض خطرات بالای عوارض آن قرار خواهند گرفت. ابتلا به این بیماری می‌تواند خطر سقط جنین و زایمان زودرس را افزایش دهد. برای زنانی که قصد بارداری دارند مهم است که خطر ابتلای خود را از قبل با انجام اقداماتی مانند آزمایش آنتی‌بادی بررسی کنند و از آنها خواسته می‌شود که در صورت لزوم، واکسینه شوند.

علاوه به این، هنگامی که به کشورهای خارجی و مناطقی سفر می‌کنید که موارد بیشتری از ابتلا به سرخک در آنها گزارش شده است به شما توصیه می‌شود اقداماتی مشابه اقدامات مربوط به زنان باردار انجام دهید و پس از بازگشت به کشور خود، وضعیت جسمانی‌تان را به دقت بررسی کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲
  • تاثیرات گوش دادن به موسیقی شاد بر روح و روان انسان
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲
  • نخستین مستند شهید آوینی پس از ۴۴ سال رونمایی شد
  • کاهش ۰.۱۹ درصدی قیمت جهانی نفت
  • زنان باردار به مراقبت بیشتری در برابر سرخک نیاز دارند
  • چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟
  • چه افرادی به مراقبت بیشتر در برابر سرخک نیاز دارند؟
  • نخستین واکسن ۵ ظرفیتی مننژیت در نیجریه تزریق شد