Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

ند پرایس سخنگوی وزرات امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی درباره سفر رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا به منطقه خاورمیانه و اروپا و رایزنی‌های او پیرامون احیای توافق هسته‌ای ایران گفت: رابرت مالی در حال حاضر در فرانسه است. این پایان سفری است که او در آن به امارات متحده عربی، قطر و عربستان سعودی هم سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ظرف چند روز به آمریکا باز خواهد گشت. مالی در منطقه با شرکایمان دیدار و درباره طیفی از نگرانی‌هایی که درباره ایران وجود دارد، از جمله فعالیت‌های آن در منطقه و تلاشمان برای مذاکره درباره بازگشتی دوجانبه به پایبندی به برجام[توافق هسته‌ای] گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، پرایس ادامه داد: پس از این رایزنی‌ها، نماینده ویژه ایران به پاریس سفر کرد. او در آن‌جا با همکارانمان در گروه E۳ [سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس] دیدار کرد. مالی همچنین با همکارانمان در گروه شورای همکاری خلیج فارس دیدار داشته است. به جزئیات مباحثات دیپلماتیک ورود نمی‌کنم و به همین بسنده می‌کنم که آمریکا، این سه کشور اروپایی و گروه ۵+۱ همگی بر این باور هستند که دیپلماسی موثرترین مسیر را برای بازداشتن دائمی و قابل راستی‌آزمایی ایران از دستیابی به یک سلاح اتمی میسر می‌سازد و همگی بر این باور هستیم که مذاکرات وین باید در اسرع وقت و دقیقاً از همان نقطه پایان دور ششم شروع شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه با توجه به دیدار رابرت مالی با معاون وزیر امور خارجه کره جنوبی، در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا به یافتن راهکاری برای عمل به درخواست ایران در زمینه آزادسازی پول‌های بلوکه شده‌اش در بانک‌های کره جنوبی یافته است یا نه، توضیح داد: همان طور که می‌دانید با توجه به این که ما به دنبال طرحی هستیم تا بتوانیم بازگشت دوجانبه به پایبندی به برجام را عملی کنیم، نماینده ویژه ما با متحدان و شرکایمان در سراسر جهان[در این زمینه] دیدارهایی دارد. به عنوان بخشی از این روند، او دیدارهایی با همکار کره‌ای‌ خود داشته است. متحدان ما در کره جنوبی در طیفی از موضوعات مهم از جمله موضوعات مرتبط با ایران دخیل هستند. این شامل اجرای مقررات تحریمی می‌شود که هنوز پابرجاست و پابرجا خواهد بود،‌ مگر بازگشت توافق شده‌ای درباره پایبندی به برجام در کار باشد. بنابراین، رایزنی مالی با همکار کره‌ای‌اش صرفا آخرین مورد از همکاری‌هایی بوده است که او در زمینه ایران با متحدان کره‌ای‌مان دارد.

به گزارش ایسنا، ایران و قدرت های جهانی طرف برجام در ماه‌های گذشته شش دور مذاکرات پیرامون احیای توافق هسته ای در وین را برگزار کردند. این مذاکرات میان ایران و دیگر اعضای کمیسیون مشترک برجام و با حضور آمریکا درمحل مذاکرات برگزار شد. البته ایران و آمریکا مذاکرات مستقیمی نداشتند و تنها از طریق نمایندگان دیگر کشورهای حاضر در مذاکرات در جریان مواضع یکدیگر قرار می گرفتند.

برگزاری دور هفتم این مذاکرات پس از تشکیل دولت سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان برای بررسی های بیشتر به تاخیر افتاد. زمان دقیق از سرگیری مذاکرات مشخص نیست، اما ایران اخیرا هم‌زمان با برگزاری نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل گفته که این مذاکرات می تواند در آینده نزدیک از سر گرفته شود. مذاکرات وین در این راستا پیش می رود که بتواند از طریق اقداماتی هماهنگ شده، موجب بازگشت دوجانبه آمریکا و ایران به پایبندی کامل به توافق هسته ای شود.

ایران ابراز آمادگی کرده است که با تمام شدن بررسی‌ نتایج مذاکرات قبلی، زمان مقرر آغاز دور هفتم این مذاکرات با هماهنگی طرف‌های مقابل تعیین خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ند پرایس آمریکا مذاکرات وین برجام توافق هسته ای امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های جدید علیه نفت ایران در بسته کمک‌های مالی آمریکا به اسرائیل و اوکراین

قانونگذاران آمریکایی پس از حمله موشکی و پهپادی تهران به اسرائیل، در بسته کمک مجلس نمایندگان برای اوکراین و اسرائیل و دیگر متحدان این کشور، تحریم‌هایی را علیه صادرات نفت ایران گنجاندند.

به گزارش یورونیوز، زمان دقیق تصویب و اجرای این تحریم‌ها مشخص نیست، زیرا این اقدامات همچنان در حال بررسی است و به رئیس جمهور آمریکا اختیار تخصیص معافیت نیز می‌دهد.

مایک جانسون، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان گفت که ممکن است از همین شنبه، کنگره کار بررسی و رای‌دادن به این بسته را آغاز کند.

با وجود طیف گسترده‌ای از تحریم‌های ایالات متحده علیه صادرات نفت ایران، صادرات این کشور در بحبوحه تقاضای چین برای طلای سیاه همچنین فعالیت شبکه‌هایی خارج از سیستم مالی آمریکا که تجارت نفت را انجام می‌دهند، افزایش یافته است.

بسته کمک اوکراین

این بسته که شامل میلیارد‌ها دلار کمک برای اوکراین، اسرائیل و متحدین آمریکا در منطقه اقیانوس‌های هند و آرام است، حاوی چند اقدام در مورد تحریم‌های ایران نیز خواهد بود.

خبرگزاری رویترز به نقل از شرکت ClearView Energy Partners، که یک گروه تحقیقات در زمینه تجارت و صادرات نفت و انرژی است، نوشت که دو مورد از این تحریم‌ها می‌توانند در صورت اجرا و اعمال، بطور مستقیم بر صادرات نفت ایران تأثیر بگذارند.

در اولین مورد، در چهارچوب قانون توقف پناه دادن به نفت ایران (SHIP)، تحریم‌هایی علیه بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی اعمال می‌شود که «به طور آگاهانه» در حمل و نقل، انتقال، معامله و فرآوری نفت خام و دیگر محصولات ایران مشارکت داشته باشند.

کشتی‌هایی که این ممنوعیت را نقض کنند، برای دو سال از ورود به بنادر ایالات متحده منع خواهند شد.

با این حال، این لایحه شامل معافیت‌های ۱۸۰ روزه‌ای است که بایدن می‌تواند آن‌ها را اعمال و از افزایش قیمت نفت جلوگیری کند.

این بسته همچنین تحریم‌های ثانویه علیه نفت ایران را گسترش می‌دهد که شامل هر تراکنش یک مؤسسه مالی چینی در ارتباط با خرید نفت از ایران خواهد بود. این تحریم‌ها با ارزیابی‌های سالانه اعمال می‌شود و تا سال ۲۰۲۹ ادامه خواهد داشت.

باز هم به احتمال زیاد رئیس جمهور آمریکا می‌تواند معافیت‌های تجدیدپذیررا بر این تحریم‌ها اعمال کند.

الزامی کردن گزارش دهی درباره وضعیت دارایی‌ها و حساب‌های بانکی غیرایرانی رهبران گروه‌هایی از جمله حزب‌الله از دیگر اقدامات است و بر همین اساس نیز بستن حساب‌های آمریکایی این افراد اجباری می‌شود.

شرکت ClearView می‌گوید این امر هم می‌تواند بر تجارت نفت تاثیر بگذارد.

اگر این لایحه به دلایلی از جمله مخالفت شدید جمهوری‌خواهان راست‌گرا شکست بخورد، باز هم ممکن است در اواخر سال جاری، به عنوان بخشی از بسته‌های قانونی دیگر که از حمایت هر دو حزب برخوردار است در کنگره تصویب شود. اقداماتی که ClearView می‌گوید بر تجارت نفت ایران و چین اثر خواهد گذاشت.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید علیه نفت ایران در بسته کمک‌های مالی آمریکا به اسرائیل و اوکراین
  • ادعای یک نشریه انگلیسی : بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است
  • بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است!
  • پایان نبرد سایه‌ها، تغییر منطق بازدارندگی و آغاز فصل جدید در رویارویی ایران و اسرائیل
  • پایان مذاکرات تراکتور و سرمربی مشهور!
  • اختصاصی: پایان مذاکرات تراکتور و سرمربی مشهور!
  • حماس: آمریکا مذاکرات را به بن‌بست کشانده است
  • قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله حساسی است
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران