Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

اخیرا سازمان اداری و استخدامی نسبت به لغو بخشنامه آبان‌ماه ۱۳۹۹ این سازمان که در مورد دورکاری و حضور کارکنان در دوران کرونا در مناطق زرد، نارنجی و قرمز تدوین شده بود، اقدام کرد و مقرر شد که از اول آبان‌ماه کارکنان به صورت کامل در محل کار حضور داشته باشند.

این‌که جریان لغو این بخشنامه چه بود و در ادامه با تغییر شرایط روال حضور به چه صورتی است موضوعی بود که پیگیری آن از سازمان اداری و استخدامی با توضیحات صدرائیان -رئیس حوزه ریاست سازمان اداری و استخدامی-همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادران کودکان زیر ۶ سال می‌توانند دورکار باشند ولی برای دبستانی بخشنامه‌ای نیست

بعد از لغو بخشنامه در روزهای گذشته، اعلام معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در رابطه با ماجرای دورکاری مادران صاحب کودکان زیر شش سال و دبستانی حواشی به همراه داشت. این مقام مسئول در سازمان اداری و استخدامی درباره این‌که آیا این موضوع نیز از سوی سازمان بخشنامه و به دستگاه‌ها ابلاغ شده است، گفت که این اعلام معاون امور معاون امور زنان ریاست جمهوری، اعلام نظر بوده است و سازمان اداری و استخدامی هیچ بخشنامه جداگانه‌ای در این رابطه صادر و به دستگاه‌ها ابلاغ نکرده است.

صدرائیان این را هم گفت که با توجه به شرایط خاص مادران کودکان زیر شش سال و عدم فعالیت بخشی از مهدکودک‌ها، این مادران بر اساس مصوبه دورکاری سال ۱۳۸۹ در اولویت دورکاری هستند و دستگاه‌ها باید نسبت به این موضوع توجه داشته و آن را رعایت کنند، ولی در مورد مادران صاحب فرزندان دبستانی چنین استثنایی وجود ندارد.

بخشنامه دورکاری به استناد اعلام ستاد ملی کرونا لغو شد

در ادامه جریان بخشنامه مربوط به لغو دورکاری مورد بررسی قرار گرفت که طبق اعلام وی، بخشنامه دورکاری آبان‌ماه سال گذشته که به استناد اعلام ستاد ملی کرونا تدوین شده بود، اکنون نیز با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا لغو شده است و با هماهنگی صورت گرفته بین دستگاه‌های مربوطه از جمله وزارت بهداشت، وزارت کشور و سازمان اداری و استخدامی شرایط حضور کارکنان تعیین و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

وی درباره چرایی تصمیم برای حضور تمامی کارکنان گفت که بررسی جریان واکسیناسیون کارمندان نشان داد که تعداد بسیار بالایی از آنها که در برخی از دستگاه‌ها نزدیک به ۱۰۰ درصد می‌رسد دو دوز واکسن را استفاده کردند. در عین حال افرادی که تک دوز بوده‌اند اغلب آنهایی هستند که بعد از دریافت دوز اول به کرونا مبتلا شده و باید فاصله با دوز دوم را رعایت کنند و یا براساس دستور پزشک امکان تزریق واکسن را ندارند. از این‌رو با توجه به این‌که بررسی‌ها نسبت به سال گذشته نشان داد افراد مبتلا که به بیمارستان مراجعه می‌کنند تا یک پنجم کاهش داشته، تصمیم بر این شد که حضور کارکنان افزایش یابد.

سازمان ها همچنان می توانند بسته به شرایط از دورکاری استفاده کنند

همچنین در مورد این‌که برخی سازمان‌ها و دستگاه‌ها گنجایش حضور تمامی کارکنان را نداشته و در این شرایط فاصله رعایت نخواهد شد صدرائیان یادآور شد که بخشنامه اخیر سازمان اداری و استخدامی به هیچ عنوان به معنی عادی انگاری و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی‌ نیست و تمامی دستگاه‌ها همچنان می‌توانند به استناد مصوبه هیات وزیران در سال ۱۳۸۹ که شرایط دورکاری را تعیین کرده است با توجه به وضعیت زیرساخت‌های لازم برای دورکاری و همچنین شرایط خود نحوه دورکاری را تعیین و اعمال کنند.

بخشنامه جدید برای وضع بحرانی تدوین می‌شود حتی دورکاری وضع قرمز آلودگی

وی در مورد این‌که اگر وضعیت کرونا دوباره بحرانی و پیک جدیدی آغاز شود آنگاه با تغییر رنگ‌ مناطق، وضعیت حضور به چه صورتی خواهد بود و آیا بخشنامه جدیدی صادر می‌شود، اظهار کرد که برآوردها نشان می‌دهد با رعایت مستمر پروتکل‌های بهداشتی‌ و واکسیناسیون صورت گرفته قاعدتا در کوتاه مدت وارد شرایط قرمز نمی‌شویم اما سازمان در حال انجام بررسی‌هایی برای صدور بخشنامه جدید و کامل‌تری است که بتواند در شرایط بحرانی و قرمز که فقط مخصوص کرونا نیست نحوه حضور کارکنان را تعیین کند که از جمله آن در زمان آلودگی هوا و قرمز شدن وضعیت آن خواهد بود که موجب دورکاری کارکنان خواهد شد.

در رابطه با این‌که ورود کارکنان واکسن نزده به سازمان‌ها از اول آبان‌ماه ممنوع است چه نظارتی روی آن و همچنین پروتکل‌های بهداشتی در دستگاه‌ها و سازمان‌ها صورت خواهد گرفت، این مقام مسئول توضیح داد که تمامی دستگاه‌ها ملزم به رعایت این تکلیف در بخشنامه سازمان اداری و استخدامی هستند و مراکز بازرسی آنها باید موضوع را تحت نظارت قرار دهد و کارکنان نیز می‌توانند موضوع را به مراجع نظارتی دستگاه اعلام و پیگیری شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دورکاری کارمندان مادران شاغل سازمان اداری و استخدامی حضور کارکنان کودکان زیر سازمان ها دستگاه ها آبان ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۳۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از  ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند. 

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از  نیازهای گذشته است. 

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود  و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود. 

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند. 

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی  سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار  نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است.

دیگر خبرها

  • عدم پاسخگویی کتبی به ارباب رجوع تخلف اداری محسوب می شود
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۳۲ هزار نفر کارمند در نظام اداری ایلام اشتغال دارند
  • راهپیمایی جمعی از کودکان و مادران قمی در هفته سلامت و زمین پاک
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • مراقبت از هزار و ٣١٣ مورد مادر باردار در فریمان
  • آماده باش کامل دستگاه‌های اداری، اجرایی و خدمت رسان در زرند
  • خبر مهم درباره یارانه کودکان شیرخوار؛ طرح یسنا چیست و چه کسانی آن را دریافت می‌کنند
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور