Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-18@06:57:05 GMT

خداحافظی رنگ آبی از شهرهای گیلان/ موج ششم نزدیک است

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۴۰۲۱

خداحافظی رنگ آبی از شهرهای گیلان/ موج ششم نزدیک است

فردین مهرابیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعلام رنگ بندی جدید کرونایی از سوی وزارت بهداشت، اظهار کرد: بر اساس آمارهای جدید دو شهرستان املش و رضوانشهر که پیش از آبی بودند دوباره زرد شدند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر همه شهرستان‌های استان گیلان از نظر رنگ بندی زرد هستند، گفت: تغییر رنگ بندی کرونایی این دو شهرستان هشداری برای سایر شهرها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اضافه کرد: در هفته‌های اخیر بعد از فروکش کردن موج پنجم دوباره شاهد افزایش و کاهش تعداد بیماران بستری روزانه در استان هستیم.

وی در ادامه به برخی عوامل افزایش بستری‌ها اشاره و تصریح کرد: عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، رعایت نکردن فاصله اجتماعی، ترددها و مسافرت‌های غیر ضرور سبب شده تا دوباره شاهد افزایش آمارها و یا تغییر رنگ بندی کرونایی شهرها باشیم.

مهرابیان با اشاره به تسریع روند واکسیناسیون در استان گیلان، تأکید کرد: شهروندان نباید تصور کنند که تزریق واکسن ایمنی کامل در برابر کرونا برای آنها ایجاد می‌کند بلکه همچنان باید شیوه نامه‌ها را رعایت کنند.

وی ادامه داد: قطعاً هر گونه عادی انگاری و بی توجهی به توصیه‌ها و عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی می‌تواند رنگ بندی شهرهای استان گیلان را باز دستخوش تغییر کرده و ما را وارد موج ششم کند.

کد خبر 5334554

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا رنگ بندی کرونایی فردین مهرابیان دانشگاه علوم پزشكی گیلان ویروس کرونا هفته وحدت بوشهر اردبیل آمار کرونا خطبه های نماز جمعه عکس استانها کرمانشاه گرگان لیگ برتر فوتبال ایران واکسن کرونا سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی رنگ بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قدرت خرید کارگران با افزایش ۳۵ درصدی جبران نشد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، حمیدرضا امام قلی تبار، بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور گفت: هر ساله حقوق کارگران با در نظر گرفتن تورم نقطه به نقطه بهمن ماه سال قبل و سال جاری تعیین میگردد.با اینکه جامعه کارگری اعتقاد دارند,تورمی که در حین تعیین دستمزد مورد توجه قرار می گیرد,تورم میدانی نبوده و محافظه کارانه است.علاوه بر آن اتفاق دیگری که در بحبوحه تعیین دستمزد سال ۱۴۰۳ رخ داده است افزایش حدود ۱۵درصدی قیمت دلار بود. این افزایش ، تاثیر خود را روی تورم گذاشته است لذا افزایش ۳۵درصدی دستمزد امسال تأثیری در بالا بردن قدرت خرید کارگران نداشته زیرا این دریافتی در زیر جولان افزایش نرخ دلار ناپدید و تبخیر شده است.

بیشتر بخوانید:

اعتراض کارگران به تعیین سقف حقوق ۱۴۰۳

امام قلی تبار با انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران در کشور گفت: هزینه سبد معیشت باید در کشور نه به روش میانگین ساده بلکه باید به روشی کارشناسی تر محاسبه شود,با توجه به اینکه در حالت عادی سبد معیشت در شهرهای بزرگ و صنعتی بواسطه سهم بالای بخش مسکن و حمل ونقل و غیره نسبت به شهرهای متوسط وکوچکتر بالاست (به طور مثال اگر سبد معیشت شهر تهران ۳۰میلیون، شهرهای متوسط ۲۰ میلیون و شهرهای کوچکتر۱۰میلیون تومان باشد جمع کردن این سه رقم تقسیم بر سه مبنای مناسبی نیست) زیرا در این روش ،میانگین سه نرخ عدد ۲۰میلیون خواهد شد. اما چون براساس آمارو ارقام ، تعداد کارگران شهرهای بزرگ بیشتر از شهرهای متوسط و کوچکتر میباشد میبایستی تعداد کارگران آن شهر در رقم سبد معیشت همان شهر یا همان استان ضرب شده و بدین منوال حاصل ضرب بدست آمده در طبقه بندی شهرها و استانها تقسیم بر کل کارگران کشور شود.قطعاً در این روش رقم میانگین سبد معیشت حداقل ۲۵٪ بیشتر از رقم معیشتی خواهد بود که در جلسات شورای عالی کار در مورد آن چانه زنی میشود.

وی بیان کرد: نکته قابل تاَملی دیگر اینکه سال قبل بواسطه قول شفاهی نمایندگان دولت مبنی تضمین مهار تورم ،مزد فریز گردید که بعد از یکسال مشخص گردید این فرآیند فقط به ضرر جامعه حقوق بگیر تمام شده است امسال هم بهانه دیگری بنام تورم انتظاری بالا ،بجای اینکه افزایش حقوق براساس تورم انتظاری باشد با روش تورم تاریخی فریز شده است که دود این روش هم مجدداً چشم حقوق بگیران را نشان گرفته است.

امام قلی تبار افزود: جامعه ی کارگری کشورمان از خود میپرسند وقتی کارفرمایان اذعان دارند که سهم دستمزد را در بهای تمام شده کالای ساخته شده یا خدمات قابل ارائه منظور کرده و درصدی سود معقول هم به آن اضافه مینمایند، چرا کارگران بایستی برای افزایش قدرت خرید جهت گذران امور خود مسئولیت دولت و کارفرما را به دوش گرفته که برای خرید کالا و خدمات کارفرمایان دولتی و خصوصی چانه زنی کرده که هم اقتصاد و بازار را از در رکود خارج نماید و هم منفعت کارفرمایان را لحاظ نمایند؟

وی گفت: با اینکه از گذشته تاکنون کارگران مسئول ناکارآمدی دولت ها و مسئولین مربوطه و نیز رکود اقتصاد بازار و تورم نبوده اند اما همواره هزینه چالش های بالا را از جیب خود پرداخت نموده اند.امیدواریم مسئولین مربوطه در تصمیم گیری های خود عملگرایانه برای حل چالش های بیش از نیمی از جمعیت کشور تلاش کنند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1227142 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • اضمحلال رژیم کودک‌کش صهیونیستی نزدیک است
  • رقابت‌های نزدیک همسایه‌های جدول رده‌بندی
  • روش تعیین رده بندی تیم‌ها در جدول لیگ‌های مختلف ایران، خبری از گل زده در خانه حریف نیست + عکس
  • اطلاعیه سازمان لیگ درباره تعیین رده‌بندی تیم‌ها در جدول لیگ‌های مختلف
  • حمایت ۳.۵میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از صنعتی سازی پایان نامه
  • حمایت ۳.۵ میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی
  • پایان راه اسطوره؛ توماس مولر با اتمام قراردادش از فوتبال خداحافظی می‌کند؟
  • الزامی شدن رعایت حجاب در مراکز خرید و فروشگاه‌ها
  • کاهش قدرت خرید کارگران با افزایش ۳۵ درصدی جبران نشد
  • رقم واقعی حقوق کارگران مشخص شد