Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رفتارشناس اجتماعی با اشاره به حضور تعداد قابل توجهی از نوجوان در کنسرت مبتذل خواننده زیرزمینی گفت: هنوز دیر نشده است، والدین و نهادهای فرهنگی می‌توانند در تغییر سلیقه فرزندان دخالت کنند.

به گزارش برنا؛ همه چیز از یک شبیخون فرهنگی شروع شد. جوانان و نوجوانان را نشانه گرفتند تا بنیان خانواده را ویران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهترین راه نفوذ راه‌اندازی جنگ نرم بود. جنگی که قربانیان در آن مشارکت داشته باشند. برای نفوذ راه‌های مبتکرانه انتخاب شد. الگوسازی! افرادی را به عنوان سلبریتی علم کردند تا با فحاشی، انجام حرکات مبتذل، تشویق دختران به جامعه را به منجلاب و فروپاشی اخلاقی بکشانند. آن ها جوانان و نوجوانان را مخاطب خود قرار دادند. حال با برگزاری کنسرت یکی از این سلبریتی ها، نشان دادند تا چه میزان نوجوانان ما از مسیر رشد فرهنگی منحرف شده اند.

مجید ابهری، آسیب شناس و رفتارشناس اجتماعی، با اشاره به حضور تعداد زیادی از نوجوانان در کنسرت خواننده زیرزمینی در ترکیه به خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: بیشتر افرادی که حضور داشتند نوجوانان و جوانان 14 تا 20 ساله بودند.

او با اشاره به الگوسازی این خواننده‌ها برای نوجوانان افزود: افراد از طریق الگوهای رفتاری، برخی عملکردها را در جامعه می آموزند. اولین الگوها والدین هستند و سپس آموزگاران و مربیان و در گروه سوم دوستان و همسالان قرار دارند.

این آسیب شناس ادامه داد: سلبریتی ها جز گروه‌های چهارمی هستند که مرجع رفتاری بوده و در گروه پنجم دولتمردان و مسئولین قرار دارند البته سلبریتی‌ها برای افراد جوان و نوجوان بیش از والدین در ردیف الگوهای رفتاری قرار می گیرند.

ابهری با اشاره به الگوبرداری نوجوانان از برخی سلبریتی‌ها اظهار کرد: پوشش، آرایش و پیرایش، نوع رفتار و..  مواردی است که از طرف نوجوانان و جوانان آموخته می‌شود. با توجه به گسترش فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی امروز نوجوانان و جوانان دسترسی بیشتری به رفتارهای سلبریتی‌های داخلی و خارجی دارند. بخش اعظمی از نوجوانان بدون داشتن دلیل و یا منطق قابل قبول فقط از روی چشم و همچشمی و رقابتهای موجود در این رده سنی به تقلید رفتارهای این طبقه می‌پردازند.

این آسیب‌شناس افزود: موضوع کنسرت یکی از این سلبریتی‌ها و حضور بخش قابل توجهی از نوجوانان و جوانان در کنسرت وی بیانگر این واقعیت است که حتی الگوهای نوجوان و جوانان ما دچار تغییر شده است.

او گفت: اگر نهادهای فرهنگی، آموزشی و خانواده‌ها الگو های لازم را به نوجوانان و جوانان ارائه ندهند به خاطر ضرورت و نیاز این اقشار به الگو، آن‌ها خود به دنبال انتخاب می‌روند سپس نمادهایی را انتخاب می‌کنند که با سلیقه و ارزش‌ها و معیارهای اجتماعی و فرهنگی ما هیچ‌گونه سنخیت و شباهتی ندارد.

ابهری اظهار کرد: رفتارهای عجیب و غریب با ظاهر عجیب‌تر از سوی فرد یاد شده در کنسرت استانبول، جمعیت قابل توجهی را به سالن کشاند. به فرض آنکه اکثریت آن‌ها مقیم کشور ترکیه باشند اما درصد قابل توجهی نیز از ایران برای تماشای این کنسرت رفته‌اند. نیاز سنی به نشاط یکی از دلایل اصلی گرایش نوجوانان به اینگونه مسائل است.

این رفتارشناس اجتماعی با اشاره به اینکه هنوز دیر نشده است، افزود: والدین و نهادهای فرهنگی می توانند در تغییر سلیقه فرزندان دخالت داشته باشند.

ابهری ادامه داد: متاسفانه خانواده امروزی به دوران فرزندسالاری رسیده و بسیاری از نوجوانان از کشور ما با والدین خود برای دیدن این کنسرت به مسافرت رفته‌اند.

او افزود: در کنار هزینه‌های قابل توجه در شرایط فعلی، باید دقت داشت که رابطه معرفت معکوس در بخش قابل توجهی از خانواده‌ها صورت می‌گیرد. یعنی به جای اینکه والدین بر سلیقه و انگیزه‌های فرزندان اثر بگذارند این فرزندان هستند که بر سلیقه و انتخاب والدین تاثیر قابل توجه می‌گذارند.

ابهری ضمن انتقاد از رسانه‌ها گفت: کم‌کاری رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی مخصوصا در سال‌های اخیر و در دوران کرونا و محدودیت‌های موجود در این دوران باعث بروز برخی رفتارهای ناپسند شده است. برای تغییر ذائقه هنری و فرهنگی باید با زبان منطق با فرزندان صحبت کرد و الگوهای مناسب به آن‌ها ارائه داد. اگر ما چنین نکنیم، آن‌ها خود به خاطر نیاز سنی و غریزی به دنبال انتخاب الگو می‌روند.

این آسیب‌شناس اظهار کرد: متاسفانه برخی از این افراد به جای رشد فرهنگی، فرزندان جامعه را به سوی افول و سقوط اخلاقی می‌کشانند. کلمات و عبارت مستهجن در میان گفتار آن‌ها، آموزه‌های غلط را به سرمایه‌های آینده ما منتقل می‌کنند. باید نهادهای فرهنگی تا دیرتر از این نشده حرکت مناسب را انجام دهند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده جنگ جامعه جوانان و نوجوانان رشد ترکیه والدین فضای مجازی شبکه های اجتماعی رقابت اجتماعی و فرهنگی عجیب و غریب ایران رسانه سرمایه نوجوانان آسیب اجتماعی خواننده زیر زمینی کنسرت ترکیه ابهری نوجوانان و جوانان نهادهای فرهنگی قابل توجهی سلبریتی ها آسیب شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۵۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارشاد: قیمت بلیط کنسرت‌ها به زیر یک میلیون تومان کاهش می‌یابد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قیمت بلیط کنسرت‌ها را به زیر یک میلیون تومان کاهش می‌دهیم.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه جلسه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران، گفت: رزمندگان اسلام افتخار بزرگی آفریدند. انتقام سخت از آستین فرزندان امام و رهبری بیرون آمد و هیمنه رژیم صهیونیستی را فرو ریخت. وی ادامه داد: این اقدام مایه مباهات همه آزادگان و مستضعفان جهان شد و شکوه و عظمت فرزندان انقلاب را نشان داد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اقدام جدید شورای فرهنگ عمومی، گفت: برای پیشرفت حوزه اقتصاد این حوزه را در شورای فرهنگ عمومی با یک پیوست فرهنگی توام کردیم. این پیوست با هدف لحاظ شدن همه الزامات فرهنگی در پیشرفت‌های اقتصادی تهیه شد که به زودی به صورت عمومی منتشر می‌کنیم.

وی با اشاره به جلسه شورای انقلاب فرهنگی، تصریح کرد: تصویب اولیه سند ملی ثبت پوشش اسلامی ـ ایرانی را داشتیم. این سند از زمان ابلاغ اجرایی می‌شود نتایجش در جامعه قابل مشاهده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب، خاطرنشان کرد: امروز در جلسه دولت با هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شد برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در موضوع تخصیص یارانه فرهنگی برای نمایشگاه کتاب در سالجاری، با ابعاد گسترده‌تر نسبت به سالهای گذشته انجام شود. همه ساله به دانشجویان، طلاب و اساتید دانشگاه یارانه تخصیص می‌دادیم و از امسال با برنامه‌ای که داریم یارانه فرهنگی به سایر اقشار هم توسعه می‌یابد.

اسماعیلی ادامه داد: مناطق محروم را ویژه خواهیم دید و با استفاده از سامانه‌های فروش برخطی که در اختیارمان قرار گرفته که یک تحول و گام اصلی برای برقراری عدالت فرهنگی است، گام‌های مهمی را بر خواهیم داشت.

در خرید برخط فرهنگی همزمان با تهران متقاضیان می‌توانند از اقصی نقاط کشور وارد سامانه برخط شوند و کتابهای مدنظرشان را خریداری کنند. کتاب‌های خریداری شده به صورت رایگان در منازل‌شان تحویل خریداران می‌شود.
وی با تشکر از بانک مرکزی و وزارت اقتصاد، گفت: تخصیص ارز مبادله‌ای حجاج خانه خدا انجام شد و ان‌شاءالله ۹۰ هزار زائر از اواخر اردیبهشت ماه به حج اعزام می‌شوند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کاهش قیمت بلیط کنسرت‌ها، تصریح کرد: با همکاری خوب تهیه‌کنندگان اجراهای صحنه و معاونت هنری وزارتخانه، کنترل و نظارت قوی‌تر پیدا می‌کند تا قیمت بلیط این مراسم‌ها به زیر یک میلیون تومان و حداکثر ۹۰۰ هزار تومان کاهش یابد.

وی با تشریح آخرین اقدامات وزارتخانه تحت امرش برای سند ملی پویانمایی، گفت: با ابلاغ رییس‌جمهور اواخر اسفند ۱۴۰۲ بنیاد ملی پویانمایی را افتتاح کردیم. کارهای توسعه‌ای با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مساعدت رییس‌جمهور حل شده است. اعضای پیشنهاد برای هیات امنای بنیاد ملی پونمایی را معرفی کردیم و به زودی اعضای هیات مدیره و مدیرعامل آن تعیین می‌شوند.

اسماعیلی از دنبال کردن شهر جهانی صنایع خلاقیت فرهنگی سخن گفت و افزود: ایجاد مجموعه‌های شهرک‌های تولید صنایع خلاق فرهنگی را در شهرهای اصفهان، کیش، تهران، مشهد، پرند و تبریز که تاثیر بسزایی در جهش اقتصاد فرهنگ‌بنیاد دارند، دنبال می‌کنیم. آثار خوب آن به زودی برای همه قابل مشاهده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به طرح بازسازی تئاتر شهر، گفت: این پروژه از ابتدای دی ۱۴۰۲ آغاز شده است و حداکثر تا سال آینده حریم تئاتر شهر با ایجاد فضاهای جدید نمایشی خارج از محدوده در اختیار اهالی تئاتر قرار می‌گیرد. ساماندهی دست‌فروش‌ها در این منطقه نیز توسط شهرداری در جریان است.

وی ادامه داد: سند هنر نمایشی و تئاتر از قبل از عید نوروز در شورای هنر مطرح شده و ان‌شاءالله به زودی تصویب می‌شود. در بازدید از اداره تئاتر شهر تهران با مخروبه شدن این اداره روبرو بودیم که ان‌شاءالله ۸ پلاتوی جدید تا پایان سالجاری در این اداره در اختیار اهالی تئاتر قرار می‌گیرد.

اسماعیلی از راه‌اندازی موزه تئاتر و همچنین اختصاص بودجه ویژه در قالب قانون برنامه هفتم برای بخش موسیقی خبر داد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چرا پای آهنگ «گل یخ» کوروش یغمایی به منچسترسیتی، لیورپول و اینترمیلان باز شد؟ همخوانی علیرضا بیرانوند در کنسرت لُری «تال»

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه روایت دختر ایرانی درارومیه
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • بلیط کنسرت ارزان می‌شود
  • همدان، میزبان مسابقات وزنه برداری دختران کشور
  • وزیر ارشاد: قیمت بلیط کنسرت‌ها به زیر یک میلیون تومان کاهش می‌یابد
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • نوجوانان و جوانان تهرانی یک‌ساله حافظ قرآن شوند
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه
  • بلیط کنسرت‌ ارزان می‌شود
  • روش‌های تربیتی مناسب فرزندان اتیسمی + فیلم