Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شِک نوز، تمامی ما در طول عمر خود سابقه کبودشدگی بدن را داشته ایم. این حالت که در آن پوست به رنگ سیاه، آبی و بنفش در می‌آید به طور معمول پس از یک ضربه سنگین یا افتادن بروز می‌کند.

سوالی که همراه از سوی بسیاری از مردم مطرح می‌شود این است که چرا در این حالت رنگ پوست تغییر می‌کند و یا اینکه چه راهکار موثری وجود دارد که بتوان با توسل به آن روند التیام کبودی را تسریع کرد؟.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب در پی پاسخ به این سوالات هستیم.

متخصصصان آمریکایی در این باره می‌گویند کبودی ناشی از تغییر رنگ پوست به دلیل آسیب به مویرگ‌هاست که باعث خونریزی و ورود آن به زیر پوست می‌شود. درباره چرایی تغییر رنگ پوست به بنفش باید گفت زمانی که بافت‌های نرم بدن آسیب می‌بینند مویرگ‌ها پاره می‌شوند که باعث ورود خون به این بافت‌های نرم می‌شود. با ورود خون به بافت زیر پوست، رنگ آن به صورت آبی، بنفش، قرمز یا سیاه دیده می‌شود.

به طور معمول روند التیام کبودی یک تا دو هفته زمان می‌برد. در طول این مدت کاملا طبیعی است که رنگ کبود شدگی تغییر کند. برای مثال ممکن است شاهد تغییر رنگ کبودی به زرد درخشان و دوست داشتنی باشید و یا تورم در محل آن بروز کند.

گرچه احتمال بروز کبودی در تمامی افراد وجود دارد، اما با افزایش سن خطر بروز این حالت بیشتر می‌شود. همچنین مصرف دارو‌های رقیق کننده خون و برخی بیماری‌های خاص مانند هموفیلی می‌تواند خطر کبودشدگی را در افراد افزایش دهد.

متخصصان آمریکایی می‌گویند در صورت مشاهده کبودی، نخستین کار این است که از انجام فعالیت سنگین با آن بخش از بدن اجتناب کرده تا مانع از آسیب بیشتر و خونریزی در بافت شوید. برای تسریع روند التیام کبودی راهکار‌های متعددی پیشنهاد می‌شود.

بدیهی است که استراحت و کاهش فشار ناشی از فعالیت بر روی بافت کبود شده از نخستین گام‌ها برای تسریع روند التیام آن محسوب می‌شود. با این حال، می‌توانید از کمپرس یخ بر روی محل و نیز بانداژ سبک به ویژه اگر محل دچار تورم شده است، استفاده کنید. برای کاهش تورم می‌توانید کمپرس یخ را هر یک ساعت، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بر روی محل کبودی قرار دهید.

استفاده از داروی آرنیکا که خواص ضدالتهابی و ضد کبودی دارد در این زمینه تجویز می‌شود. آرنیکا یک گیاه دارویی است که عوارض جانبی بسیار کمی دارد و می‌توانید آن را بدون نسخه پزشک از داروخانه‌ها خریداری کنید.

بیشتر بخوانید

عارضه‌ای که چشم را هدف می‌گیرد مخوف‌ترین آسیب‌های عصبی دیابت نوع ۲ به بدن

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: درمان کبودی آرنیکا روند التیام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۶۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی پتانسیل‌های گردشگری آبی و توسعه آن در استان یزد 


 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، بنا بر اعلام روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، در نشست کارگروه گردشگری شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد گزارش نهایی طرح پژوهشی با عنوان ارائه راهکار‌های مناسب (فنی-اقتصادی) جهت توسعه گردشگری آب توسط مجری طرح از اعضاء هیات علمی دانشگاه یزد، ارائه شد. 
 
در این نشست گزارش نهایی طرح تحقیقاتی "ارائه راهکار‌های مناسب (فنی-اقتصادی) جهت توسعه گردشگری آب" توسط مجری طرح ارائه گردید و ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص راهکار‌های پیشنهادی توسط مجری طرح و لحاظ کردن نقطه نظرات ناظرین و توجه به شیوه‌نامه گردشگری آبی، کلیات گزارش نهایی طرح مورد تصویب اعضاء حاضر در جلسه قرار گرفت. 


شایان ذکر است طرح مذکور، به شناسایی پتانسیل‌ها و توسعه گردشگری آبی در استان یزد، به ویژه ظرفیت‌های گردشگری آبی محدوده سد هرات، پرداخته و چالش‌ها و نقاط قوت موقعیت مکانی سد هرات جهت توسعه گردشگری آبی در این منطقه را مورد بررسی قرار داده است

دیگر خبرها

  • کسب مجوز استفاده از پوست‌های تک‌لایه و دولایه برای درمان بیماری‌های پوستی
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی/ علت: به زنان در قسمت جلو بیشتر آسیب وارد می‌شد
  • سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
  • تعمیر لامپ‌های سوخته: یک ترفند کاربردی و ساده (فیلم)
  • آموزش نویسندگی خلاق با این کتاب
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز
  • بهترین و ساده ترین روش پاک کردن کنگر کوهی
  • پنج نوشیدنی ساده برای رهایی از کبد چرب
  • شناسایی پتانسیل‌های گردشگری آبی و توسعه آن در استان یزد 
  • همه چیز در مورد کرم زینک اکساید