Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمد ترحمی بهابادی روز یکشنبه در نشست ستاد کرونای شهرستان تفت ،متوسط واکسیناسیون کشوری را ۷۵ درصد، استان یزد را ۸۶ درصد ذکر کرد و افزود: این عدد در تفت به ۹۶ درصد رسید که این نشان دهنده وضع خوب استان در کشور و وضعیت بسیار خوب تفت در بین شهرستان های استان است.

معاون استانداری یزد ادامه داد: هم اکنون زمان سختی در واکسیناسیون است هرچند میزان مشارکت مردم پایین آمده در حالی که غالب متخصصان جهان بر روی واکسن اجماع دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: هشت درصد افراد بالای ۶۰ سال که « دز» اول واکسن علیه کرونا را دریافت کردند، برای تزریق دز دوم اقدام نکردند، در حالیکه به گفته کارشناسان ، باید مردم نسبت به تزریق دز دوم واکسن حساسیت بیشتری نشان دهند تا فاصله ای بین دز اول و دز دوم رخ ندهد.

ترحمی با بیان اینکه واکسن بخش مهمی از پیشگیری است ولی تمامی پیشگیری در تزریق واکسن خلاصه نمی شود، بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی(۲ متر) و پرهیز از هرگونه تجمع به هر بهانه ای تأکید کرد.

وی تصریح کرد: هر گونه تجمع سبب انتقال ویروس کرونا می شود و فرقی بین نخل برداری، حضور در پارک و استخر شنا وجود ندارد.

دبیر ستاد کرونای استان یزد در ادامه بر ضرورت غربالگری و بیماریابی اشاره کرد و گفت: فاصله بین شناسایی بیمار مبتلا به کووید ۱۹ تا آغاز درمان و قرنطینه آن باید کم باشد تا کمتر ویروس در سطح جامعه منتقل شود.

وی با بیان اینکه دیگر راهکارهای ابتدایی مانند در خانه ماندن، منع تردد، بستن راه ها و مکان ها جواب نمی دهد و جامعه آن را برنمی تابد، افزود: باید فعالیت هوشمندانه را در جامعه ترویج کرد؛ از اینکه افراد در عین انجام فعالیت های خود نکات بهداشتی مانند ماسک، فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در اجتماع را رعایت کنند.

ترحمی  اضافه کرد: از ۱۵ آبان ماه حضور ارباب رجوع در تمامی اداره های استان صرفاً با ارائه کارت واکسن برنامه ریزی شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان تفت هم در این نشست، گفت: ۹۶ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال و ۶۸ درصد جمعیت ۱۲ تا ۱۸ سال این شهرستان علیه ویروس کرونا واکسینه شدند.

سید محمود واعظ پور با اشاره به بازدید از کارگاه های تولیدی با شاغلان بالای ۲۰ نفر، گفت: ۹۵ درصد شاغلان در این قبیل کارگاه ها و ۸۵ درصد کارکنان در کارگاه های زیر ۲۰ نفر علیه بیماری کووید ۱۹ واکسن کرونا دریافت کردند.

رییس بیمارستان شهید بهشتی تفت هم به نقش مهم واکسیناسیون در کاهش مرگ و میرها اشاره کرد و گفت: در سه ماهه اول امسال، ۳۲ نفر در این بیمارستان بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند که فقط چهار نفر واکسن کرونا تزریق کرده بودند.

سید نادر مصطفوی افزود: در سه ماهه دوم سال جاری ۳۰ مورد فوتی در بیمارستان ثبت شد که ۱۰ نفر فقط دز اول را تزریق کردند و ۲۰ نفر آنها کسانی بودند که عمداً واکسن نزدند.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا واکسن کووید 19 یزد تفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا واکسن کووید 19 کرونا ویروس کرونا واکسن کووید 19 یزد تفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۹۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست