Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-19@20:02:31 GMT

تشخیص کرونا با استفاده از یک روش شیرین

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۹۴۷۷

تشخیص کرونا با استفاده از یک روش شیرین

به گزارش مدیکال اکسپرس، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو به دنبال داوطلبانی هستند تا در یک مطالعه جدید «شیرین» شرکت کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  باشگاه خبرنگاران، محققان به دنبال حدود ۳۰۰۰ شرکت‌کننده هستند تا هر روز به مدت ۹۰ روز یک تکه آب نبات سفت را بو کرده و مصرف کنند تا علائم کووید-۱۹ را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت کنندگان برای گزارش طعم و مزه و شدت طعم برنامه‌ای را به این شکل طراحی می‌کنند که اگر فرد کاهش را به هر دو معنا گزارش کند، پیامی دریافت می‌کند که باید قرنطینه شود و آزمایش کووید-۱۹ انجام دهد.

بر اساس انتشار خبری ایالت اوهایو، این مطالعه برای کمک به تشخیص موارد مثبت احتمالی در افراد بدون علامت ایجاد شده است.

کریستوفر سیمونز، یکی از رهبران پروژه و دانشیار علوم و فناوری مواد غذایی گفت که افراد هشت ساله و بالاتر می‌توانند شرکت کنند. سایر شرایط شامل عدم تشخیص مثبت کووید در ۳ ماه گذشته، عدم از دست دادن بوی غیر مرتبط با کووید-۱۹ است و آن‌ها باید به اینترنت و تلفن هوشمند دسترسی داشته باشند.

سیمونز گفت: آب نبات وسیله نقلیه‌ای واقعا عالی و بسیار ارزان است. فرستادن آن نیز به سهولت انجام می‌شود و واقعا کار نظارت بر بو و طعم یک نفر را انجام می‌دهد.

سیمونز گفت او و دو نفر دیگر در تیمش حدود ۵۰۰ دانشجو، کارکنان و اعضای هیئت علمی ایالت اوهایو را جذب کرده‌اند و اکنون در حال باز کردن این مطالعه برای جامعه هستند.

بر اساس این انتشار، سیمونز پس از یک سفر به اسپانیا، هنگامی که او و خانواده‌اش در مارس ۲۰۲۰ آزمایش کرونای مثبت داشتند، حس بویایی خود را از دست داد. او متوجه نشد که بویایی‌اش را از دست داده است تا زمانی که نتوانست طعم نوشیدنی‌ای را که هنگام بازگشت به کلمب خورده بود بچشد.

ارتباط بین آب نبات و کووید-۱۹

سیمونز گفت در ژانویه، تیم تحقیقاتی ایالت اوهایو کمک مالی ۳۰۵۰۰۰ دلاری از مؤسسه ملی بهداشت دریافت کرد تا استراتژی‌های ساده‌ای را ایجاد کند که می‌تواند به شناسایی افرادی که به طور بالقوه به ویروس آلوده هستند، کمک کند.

این تیم همچنین شامل سوزان تراورز، زیست شناس طعم، استاد علوم زیستی در کالج دندانپزشکی است و کای ژائو، دانشیار متخصص گوش و حلق و بینی در کالج پزشکی که در بویایی یا حس بویایی تخصص دارد.

سیمونز گفت این سه محقق بخش اول مطالعه را در آوریل انجام دادند، زمانی که شرکت‌کنندگان را با و بدون کووید با استفاده از آب نبات و روش‌های دیگر مانند حس بویایی یا ارزیابی یک‌باره دارو آزمایش کردند.

سیمونز می‌گوید: ما فقط ایده‌هایی را مطرح می‌کردیم که چگونه می‌توانیم یک کار را توسعه دهیم. مردم مایلند این کار را چندین بار در طول سه ماه انجام دهند.

استفاده از آب نبات مسیر‌های حس بویایی ارتونازال (از طریق بینی) و رترونازال (از طریق پشت گلو) را فعال می‌کند که به افراد امکان می‌دهد بدانند چه چیزی را می‌چشند. این دو مسیر نسبت به جوانه‌های چشایی در زبان دیگران، حس ظریف‌تری از آنچه مردم واقعا مصرف می‌کنند، می‌دهند.

هشت طعم آب نبات سخت توسط باترفیلدز، یک شرکت تولید آب نبات سخت مستقر در کارولینای شمالی که از سال ۱۹۲۴ فعالیت خود را آغاز کرده است، تولید شد. سیمونز گفت تکه‌های آب نبات هیچ رنگی ندارند، بنابراین آن‌ها یکسان به نظر می‌رسند.

او نمی‌خواست بگوید کدام طعم‌ها بخشی از این مطالعه هستند، علاوه بر شناسایی طعم و درجه بندی شدت آن، شرکت کنندگان همچنین به شدت شیرینی و ترشی آب نبات در اپلیکیشن موبایل MyCap امتیاز می‌دهند.

او گفت: اگر بتوانیم از دست دادن حسی مرتبط با این موارد پیشرفت را اندازه گیری کنیم، می‌توانیم به افراد کمک کنیم وضعیت مثبت کووید را شناسایی کرده و برای مدتی در خانه بمانند تا به این طریق از انتشار ویروس جلوگیری شود.

در حالت ایده آل، برای افرادی که واکسینه نشده‌اند، این یک راه واقعا عالی برای حداقل نظارت بر قرار گرفتن در معرض احتمالی و وضعیت کووید است. اما حتی برای افرادی که واکسن دریافت کرده اند، مطمئنا یک شاخص قوی از وضعیت مثبت کووید است.

پربیننده ترین تاثیر مصرف شیره انگور در فصول سرد سال آخرین رنگ‌ بندی کرونایی شهرهای کشور واکسن کرونا در ایران فوتی داشت؟ مصرف سیر برای چه کسانی ممنوع است؟ زمان مناسب برای مسواک زدن

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا شرکت کنند حس بویایی کووید ۱۹ آب نبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت

به گزارش خبرنگار مهر، گروه تئاتر «آئین مردم» متشکل از هنرمندان با تجربه تئاتر خوزستان، نمایشی را با عنوان «واپسین نفس» و با موضوع ایثار کادر سلامت در بحران کرونا تهیه و تولید کردند که پس از ارزیابی بیش از ۲۴۰ اثر نمایشی توسط کارشناسان و داوران هنرهای نمایشی به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت.

نمایش خیابانی «واپسین نفس» به نویسندگی و کارگردانی مصطفی بوعذار از معدود آثار نمایشی در سطح کشور است که روایتگر ایثار و ایستادگی کادر درمان و پرستاران فداکار در بحران کرونا را برای مخاطبان اجرا می‌کند.

گروه اجرایی پس از تمرینات مستمر در شرایط سخت برای اجرا در این جشنواره ملی آماده می‌شوند تا به عنوان تنها اثر نمایشی از اهواز در بخش خیابانی این رویداد حضوری فعال داشته باشند.

گروه تئاتر «آئین مردم» نخستین نمایش خیابانی را با موضوع ایثار کادر درمان در فراگیری کرونا در بیمارستان‌های اهواز و شهدای مدافع سلامت به اجرا رسانده است.

گروه تئاتر «آئین مردم» به عنوان فعال‌ترین گروه نمایشی خوزستان بیشترین حجم شرکت در جشنواره‌ها و رویدادهای تئاتر را در کارنامه دارد و پیش از این در دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر عنوان اثر برگزیده را در بخش ویژه غزه کسب کرده است.

جشنواره سراسری تئاتر ایثار به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با همکاری مرکز هنرهای نمایشی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان با حضور گروه‌های نمایشی از ۲۵ تا ۲۹ اردیبهشت ماه به میزبانی استان گلستان و شهر گرگان برگزار می‌شود.

کد خبر 6082508

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • آسیب وارده به کارخانه آب‌شیرین‌کن چابهار - کنارک برطرف شد
  • آسیب وارده به کارخانه آب‌شیرین‌کن چابهار - کنارک مرتفع شد
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد