Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا تاکید کرده که او از ابتدا از خلیلزاد خواسته بود زنان افغان را در مذاکرات صلح شرکت دهد؛ ولی او به این خواسته‌ها گوش نداده است.

شاهین گفته که "زلمی خلیلزاد فرصت داشت تا حقوق زنان افغانستان را در اولویت قرار دهد."

او افزوده، "من بارها و بارها او را در این مورد تحت فشار قرار دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرده که «ما نمی‌توانیم نادیده بگیریم چه کسی و چه چیزی ما را به اینجا رسانده است."

پایگاه خبری اکسیوس ماموریت زلمی خلیلزاد به عنوان نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان و توافق‌نامه صلح دوحه با طالبان را بررسی کرده است.

این پایگاه افزوده، یکی از نواقص این توافقنامه این بود که در آن، هیچ‌گونه شرطی برای حفاظت از حقوق اولیه انسانی شهروندان افغانستان به ویژه زنان و دختران در نظر گرفته نشده‌است.

زلمی خلیلزاد که روند صلح افغانستان را مدیریت می‌کرد با امضای توافقنامه صلح با طالبان، زمینه خروج نیروهای آمریکایی را از افغانستان فراهم کرد؛ اما این روند فاجعه آفرید و سبب سقوط دولت پیشین شد.

خروج فاحعه بار آمریکا از افغانستان، شکست تاریخی این کشور در سطح بین‌المللی خوانده شد و افغانستان را به بحران عمیق بشری فروبرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان حقوق زنان خلیلزاد توافقنامه دوحه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۳۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی حامل تجهیزات برای غزه دچار حریق شد

به گزارش جام جم آنلاین، سخنگوی نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد یک کشتی جنگی این کشور که قرار بود برای کمک به برپایی یک بندر موقت در نزدیکی غزه به مدیترانه شرقی برود، به دلیل آتش‌سوزی در اتاق موتور از ماموریت خارج شده و به پایگاه خود بازگشته است.

این سخنگو گفت کشتی باری «جان بوبو» متعلق به نیروی دریایی آمریکا هفته گذشته اعلام کرد که در مسیر مدیترانه شرقی برای تحویل تجهیزات و نیرو‌های موردنیاز در ساخت پایگاه، در اتاق موتور این کشتی آتش‌سوزی ایجاد شده است.

به گفته پنتاگون، مشخص نیست که این تاخیر پیش‌آمده ساخت پایگاه انتقال کمک‌ها را چه مقدار به تاخیر می‌اندازد. پیش‌ازاین پنتاگون اعلام کرده بود که ساخت این پایگاه در اواخر آوریل یا اوایل ماه مه به پایان خواهد رسید.

سخنگوی نیروی دریایی ایالات متحده در ادامه گفت: «خدمه کشتی ناچار به تخلیه منطقه حریق شده و با استفاده از کپسول‌های آتش‌نشان آتش را اطفا کردند. این سانحه هیچ تلفاتی نداشته است.»

به گفته مقامات آمریکایی، دلیل آتش‌ سوزی هنوز روشن نیست و کشتی برای تعمیرات با استفاده از تنها یک موتور به بندر جکسون‌ویل در آمریکا بازگشته است.

به دلیل مانع‌تراشی‌های رژیم صهیونیستی در ارسال کمک‌ های بشردوستانه به غزه از مسیر زمینی، ایالات متحده قصد دارد یک پایگاه دریایی در غرب غزه ایجاد کند تا کمک‌های ضروری از این مسیر به مردم غزه تحویل داده شود.

دیگر خبرها

  • آمریکا از پاسخ به استفاده از پایگاه نظامی پاکستان طفره رفت
  • اجازه پایمال شدن حقوق زنان را نمی دهیم
  • خزعلی: رفتار قانونی، مانع محرومیت زنان و مردان از حقوق شهروندی می‌شود
  • رفتار قانونی، مانع محرومیت زنان و مردان از حقوق شهروندی می‌شود
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • کشتی حامل تجهیزات برای غزه دچار حریق شد
  • سیاستمدار پاکستانی: اسلام‌آباد ۲ پایگاه به آمریکا داده است
  • حماس به تعلیق مذاکرات آتش‌ بس تهدید کرد
  • حماس: آمریکا مذاکرات را به بن‌بست کشانده است
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند