Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهناز همتی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام از صدور اولین پروانه استاندارد آب آشامیدنی در استان خبر داد و گفت: آب آشامیدنی بسته‌بندی شده، آبی است که طبق استاندارد ملی به طور طبیعی دارای املاح بوده و یا به آن اضافه می‌شود.

وی افزود: همچنین به طور طبیعی محتوی گاز کربنیک است و یا به آن اضافه می‌شود که از منابع مختلف نظیر آب‌های زیرزمینی، آب چشمه و شبکه‌های آبرسانی عمومی با اعمال روش‌های تصفیه مناسب نظیر استفاده از ازن و تصفیه با عبور آب از مقابل اشعه ماورا بنفش تحت شرایط خاص و با تایید وزارت نیرو و سازمان‌های آب منطقه‌ای کشور در ظروف پاکیزه و نفوذناپذیر و مناسب بسته‌بندی می‌شود و افزودن هرگونه مواد دیگر مانند شیرین‌کننده و طعم‌دهنده به آن مجاز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل استاندارد استان ایلام در ادامه با اشاره به تفاوت آب معدنی و آشامیدنی گفت: آب معدنی طبیعی بسته‌بندی شده نیز بر طبق استاندارد ملی آبی است که با آب آشامیدنی قابل تمایز است، بر مبنای اینکه سرچشمه آب معدنی (چشمه و چاه) در چه ناحیه‌ای از نظر ساختار زمین‌شناسی واقع شده باشد، محتوی املاح معدنی خاص و عناصر کمیاب و دیگر ترکیبات است و ترکیبات آن در فصول مختلف سال از ثبات نسبی و منطقی برخوردار بوده و در نزدیک‌ترین محل ممکن به سرچشمه آب تحت شرایط خاص بسته‌بندی می‌شود. 

وی افزود: مصرف‌کنندگان به منظور اطمینان از صحت علامت استاندارد مندرج در نشانه‌گذاری فرآورده‌های «آب معدنی بسته‌بندی شده» و «آب آشامیدنی بسته‌بندی شده» می‌توانند کد ۱۰ رقمی درج شده ذیل علامت استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند. 

همتی در پایان خاطر نشان کرد: سامانه تلفن گویا ۵۰۰۰۱۱۵۱۷ رابط بین مردم و اداره‌کل استاندارد است و مصرف‌کنندگان می‌توانند شکایات مرتبط با کیفیت فرآورده مشمول استاندارد را از طریق این سامانه تلفنی، ثبت و پیگیری کنند.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۷۷

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندارد آب آشامیدنی پروانه استاندارد بسته بندی شده آب آشامیدنی آب معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۳۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز الکترونیک کسب و کار

محمود رشیدی‌اقدم مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه گفت : یکی از مهم‌ترین اقداماتی که هم‌اکنون توسط وزارت اقتصاد در حال انجام است موضوع تبدیل مجوز‌های کسب و کار کاغذی به الکترونیک و دریافت کد یکتا است که در صورت عدم دریافت مجوز الکترونیک توسط اصناف و سایر واحد‌های صنفی تا پایان اردیبهشت‌ماه پروانه آنها باطل می‌شود.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: اصناف و واحد‌های صنفی باید تا پایان اردیبهشت‌ماه نسبت به دریافت پروانه کسب و کار الکترونیک خود اقدام کنند، اما در غیر این صورت نمی‌توانند از تسهیلات دولتی بهره‌مند شوند.

رشیدی‌اقدم تصریح کرد: صاحبان کسب و کار و اصناف کرمانشاهی می‌توانند با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز‌ها در کمتر از سه دقیقه با وارد کردن کد ملی، کد پستی و شماره پروانه خود برای دریافت پروانه الکترونیک اقدام کنند و یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان این فرآیند را انجام دهند.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه درگاه ملی مجوز‌ها ادامه داد: یکی از کار‌های بسیار مهم دولت سیزدهم راه‌اندازی درگاه ملی مجوز‌ها است که در گذشته اگر فردی متقاضی دریافت پروانه کسب و کار بود باید مراحل اداری را برای دریافت پروانه طی می‌کرد و به نوعی به کفش آهنین نیاز بود، اما اکنون این روند اصلاح شده و هزینه صدور مجوز نیز اندک است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه افزود: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها با اطلاعات کافی، به صورت شفاف نسبت به صدور مجوز‌ها اقدام می‌کند و یکی از مهم‌ترین مزایای این طرح کوتاه شدن زمان صدور مجوز کسب و کار است.

رشیدی‌اقدم بیان کرد: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها به بهبود فضای کسب و کار کمک شایانی می‌کند و نظارت پیشینی را به پسینی تبدیل می‌کند و صدور مجوز تنها به درگاه ملی مجوز‌ها واگذار شده و صدور پروانه کاغذی خلاف قانون است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: در مجموع تاکنون ۸۹ هزار و ۷۲ درخواست در درگاه ملی مجوز‌های مربوط به استان کرمانشاه ثبت شده که ۵۶ هزار و ۴۴۲ مورد آن صادر شده و ۲۶ هزار و ۴۳۳ مورد رد شده و ۶ هزار و ۲۰۴ درخواست نیز در دست اقدام است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: ۹۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در کمتر از سه روز صادر می‌شود، اما مجوز‌هایی که نیازمند استعلام و بازرسی چند دستگاه اجرایی است هفت روز زمان می‌برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب
  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • صدور و تمدید ۱۸۸ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • آغاز عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • صدور و تمدید ۱۸۰ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد