Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-24@23:54:53 GMT

پایان یک باور اشتباه درباره تتلیتی‌ها!

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۳۹۹۷

پایان یک باور اشتباه درباره تتلیتی‌ها!

آفتاب‌‌نیوز :

ویدئوهای فراوان از ایرانی‌هایی که صف‌های طولانی در استانبول تشکیل داده بودند و شش هزار نفری که به زور خودشان را به سالن رسانده بودند تا شاهد دو ساعت کنسرت او باشند. اتفاق‌ها و رویدادهای حاشیه‌ای از سوی دیگر باز هم بحث امیر تتلو و تتلیتی‌ها را در فضای عمومی ایران باز کرد. امیرحسین مقصودلو یا امیر تتلو چه زمانی که در ایران بود و چه زمانی که از ایران رفت همیشه یک چهره جنجالی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک رپر زیرزمینی که طرفداران افراطی فراوانی دارد و به مدد داشتن این حجم بالای مخاطب احساس قدرت می‌کند. او در ایران با دستگیری‌های چندباره‌اش و سپس چرخش به سمت سیستم رسمی و خروج از فعالیت‌های زیرزمینی شناخته می‌شد، چه آن زمان که بازداشت شده بود و چه زمانی که به کمپین انتخاباتی یکی از کاندیداها پیوسته بود، به‌ دنبال به‌رخ‌کشیدن لشکری از هوادارانش بود. لشکری که او آنها را «تتلیتی» می‌خواند. با ظهور شبکه‌های اجتماعی این لشکرکشی نمایش بیشتری هم پیدا کرد و در مقطعی تتلو با بهنوش بختیاری بر سر تصاحب عنوان پرطرفدارترین پابلیک‌فیگور ایرانی دعوا و جدال داشتند. البته تأثیر و بروز و ظهور طرفداران تتلو واقعا هم بیشتر بود؛ اما پیوندخوردن او با سیاست در ایران مصادف شد با آخرین روزهای حضورش در کشور.

تتلو در خارج از ایران بی‌پرواتر شد و صفحه او در اینستاگرام به محلی برای بحث‌های چالشی تبدیل شد. عبور او از خط قرمزهای فراوان موجب شد تا یک بار صفحه او با بیش از چهار میلیون دنبال‌کننده بسته شود. مفاهیمی مانند کودک‌آزاری و تجارت زنان و دختران که به‌ صورت علنی از سوی او در صفحه‌اش تبلیغ می‌شد موجب شد تا حجم بالایی از کاربران فارسی صفحه او را ریپورت کنند و نهایتا صفحه‌اش بسته شود؛ اما همه این تهدیدها و واکنش‌های منفی موجب نشد تا او از روش خود دست بکشد. کمااینکه در همین کنسرت معروف هم با وجود تذکرهای پلیس ترکیه به تتلو به‌ دلیل صحبت علنی درباره مخدر «گل» احتمال تعطیلی کنسرتش داده می‌شد.

او پیش‌تر در گرجستان کنسرتی برگزار کرده بود که به ‌دلیل استعمال برخی مخدرها روی استیج به یک موضوع چالشی تبدیل شد و حواشی فراوانی به همراه داشت. با این پیش‌زمینه پلیس ترکیه به او تذکر داده بود که هرگونه تبلیغ یا صحبت درباره این موضوعات منجر به هزینه‌های سنگینی برای او می‌شود. به‌هرحال این مسئله موجب مداخله پلیس و تعطیلی نیم‌ساعته کنسرتش شد. اما چیزی که در فضای فارسی و بعد از کنسرت اخیر باعث بحث‌های فراوانی شد تعداد زیاد حاضران در سالن بود. پیش از این همیشه گفته می‌شد که لشکر تتلیتی‌ها نوجوان‌های ایرانی هستند اما ویدئوهای این کنسرت نشان داد که آنها نه نوجوان بلکه آدم‌های عاقل و بالغی بودند که برای رسیدن به سالن زدوخوردهایی هم در خیابان داشتند.

به‌هرحال به نظر می‌رسد این کنسرت پایانی بود بر افسانه دامنه نفوذ تتلو در میان نوجوانان یا یادآوری اینکه طرفداران نوجوان تتلو اکنون جوانانی هستند که برای رسیدن و حضور در کنسرت او سر از پا نمی‌شناسند و حاضرند با خرید بلیت ۱۰۰ تا ۲۵۰ دلاری بخشی از درآمد یک میلیون دلاری او از کنسرت را فراهم کنند.

منبع: روزنامه شرق

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تتلو امیرحسین مقصودلو کنسرت موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۳۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان الاقصی و چهار اشتباه راهبردی رژیم صهیونیستی

پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، مقامات رژیم صهیونیستی به گمان اینکه می‌توانند طی چند روز گروه‌های مقاومت را نابود کنند و در نتیجه غزه را تحت تصرف خود درآورند، دست به یک خودکُشی ناخواسته زدند و طی بیش از نیم‌سال چند شکست راهبردی را متحمل شدند.

به گزارش ایسنا، مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصربه‌فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاه‌های ارتش اسرائیل، ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

این عملیات باعث آغاز تجاوزات نظامی ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و امروز (سه‌شنبه) وارد دویستمین روز خود شده است؛ اما ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در دستیابی به اهداف متوهمانه‌اش ناکام مانده است.

تصمیم مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی برای حمله به غزه و تحولات ناشی از آن در منطقه با چهار اشتباه راهبردی توسط آن‌ها همراه بوده است.

نخستین شکست راهبردی رژیم صهیونیستی عدم پیش‌بینی و اطلاع از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی و به دنبال آن اشتباه اطلاعاتی درباره توان نظامی گروه‌های مقاومت بود که روزبه‌روز و با طولانی‌شدن جنگ بیشتر از قبل نمایان شد.

طی ۲۰۰ روز جنگ و به‌رغم تمامی حملات غیرانسانی علیه غیرنظامیان و به‌ویژه زنان و کودکان در نوار غزه و شهادت بیش از ۳۴ هزار نفر، اما ارتش رژیم صهیونیستی متحمل خسارات و ضربات بی‌سابقه‌ای شده است، تا جایی که خود صهیونیست‌ها ناگزیر به اعتراف به شکست در مقابل مقاومت فلسطین شده‌اند و به همین دلیل بود که روز دوشنبه «آحارون هالیوا» رئیس شعبه اطلاعات نظامی ارتش رژیم اشغالگر «امان» تصمیم گرفت پس از ۳۸ سال حضور در ارتش، استعفای خود را به‌خاطر شکست هفت اکتبر اعلام کند.

صهیونیست‌ها در حالی رؤیای «پساجنگ» در غزه و توهم «نابودی» حماس را در سر می‌پروراندند که به‌رغم گذشت ۲۰۰ روز از جنایت در غزه مقاومت همچنان باقدرت در حال ضربه‌زدن به ارتش رژیم اشغالگر است و هر روز تلفات سنگینی به آن وارد می‌کند و گروه‌های مقاومت نیز حملات موشکی و راکتی را از مناطقی که اشغالگران مدعی تسلط بر آن هستند، به اراضی اشغالی انجام می‌دهند.

به‌رغم سانسور شدید نظامی، رسانه‌های عبری گزارش‌هایی درباره میزان تلفات ارتش رژیم صهیونیستی منتشر می‌کنند که با آمار و ارقام رسمی مغایرت دارد.

دومین شکست راهبردی رژیم صهیونیستی نیز پس از آن صورت گرفت که به‌رغم هشدار‌های گروه‌های مقاومت، اما مقامات تل‌آویو تصمیم به ورود زمینی به نوار غزه گرفتند.

صهیونیست‌ها با اتخاذ این تصمیم در تحلیل عملیات زمینی دچار اشتباه شدند؛ چراکه گمان می‌کردند می‌توانند به‌راحتی وارد نوار غزه شده و در مدت کوتاهی فرماندهان مقاومت را ترور کرده و در نهایت کار غزه را یکسره کنند.

ارتش رژیم صهیونیستی پس از ورود زمینی به نوار غزه نه‌تن‌ها موفق به دستیابی به این هدف نشد، بلکه حتی نتوانست یک اسیر خود را خارج از توافق تبادل اسرا آزاد کند و حتی چند اسیر آن نیز در حملات خود این رژیم کشته شدند و همین مسئله امروز موجب خشم خانواده‌های اسرا نسبت به تصمیم‌گیرندگان در تل‌آویو شده است تا جایی که خواستار سرنگونی کابینه هستند.
سومین شکست راهبردی رژیم صهیونیستی طی نیم‌سال گذشته زمانی رقم خورد که اشغالگران در تحلیل و تصمیمی اشتباه اقدام به هدف قراردادن سفارت ایران در دمشق و نیرو‌های مستشاری ایران در سوریه کردند.

رژیم صهیونیستی که به دلایل مختلف از جمله بحران‌های تشدید شده اقتصادی و سیاسی داخلی، شکست در مقابل مقاومت، ناکامی در دستیابی به اهداف توهمی جنگ در غزه و ضربات سنگین محور مقاومت به آن در نقطه ضعف قرار گرفته بود، در تقلا برای دستاوردسازی گام برداشت تا با استفاده از آن به‌عنوان خوراک رسانه‌ای، وجهه فروپاشیده بین‌المللی و داخلی خود را بازیابد، اما این اقدام آن نیز نتیجه عکس داشته و شکست راهبردی دیگری را برای آن رقم زد.

صهیونیست‌ها درصدد تلافی ناکامی‌هایشان برآمده و هرازچندگاهی اقدام به حملات تروریستی در عراق، سوریه و لبنان کرده‌اند تا به گمان خودشان شکست‌های سنگین‌شان را جبران کرده و بحران رژیم اشغالگر را صادر کنند.

صهیونیست‌ها ۱۳ فروردین ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی ایران در دمشق را هدف قرار دادند که منجر به شهادت مستشاران نظامی ارشد ایران از جمله سرداران «سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی» و «سرتیپ پاسدار محمدهادی حاجی رحیمی» شد.

این حمله و در پی آن اشتباه درباره حجم پاسخ ایران نیز چهارمین شکست راهبردی و مهمی بود که صهیونیست‌ها از ابتدای عملیات طوفان الاقصی متحمل آن شدند.

روابط عمومی کل سپاه بامداد روز یکشنبه (۲۶ فروردین) در اطلاعیه‌ای از پاسخ نیروی هوا فضای سپاه به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از مستشاران کشورمان در سوریه، از حمله و اصابت موفق ده‌ها فروند موشک و پهپاد به اهدافی درون سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

صهیونیست‌ها که گمان می‌کردند ایران قادر به پاسخ به آن‌ها نیست و یا پاسخ آن محدود خواهد بود، اما با عملیات «وعده صادق» متوجه اشتباه خود شدند؛ چراکه این پاسخ تنبیهی بی‌سابقه علاوه بر تخریب مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله پایگاه اطلاعاتی در منطقه «جبل الشیخ» و پایگاه هوایی «نواتیم»، زلزله‌ای را در داخل رژیم اشغالگر به وجود آورد و پیام‌های متعددی به این رژیم و سپس جامعه جهانی مخابره کرد.

روزنامه مصری «الیوم السابع» در تشریح پیام‌های پاسخ تنبیهی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی نوشت: نخستین پیامی که توسط موشک‌ها و پهپاد‌های ایرانی به اسرائیل منتقل شد، این بود که «دوباره تهران را امتحان نکنید و خطوط قرمز را زیر پا نگذارید؛ چراکه زرادخانه ایران موفق شد حتی با وجود جدیدترین سامانه‌های پدافندی مانند گنبد آهنین به تل‌آویو نفوذ کند.»

دیگر خبرها

  • نشریه آمریکایی: رشد صنایع دفاعی ایران نتیجه تحریم است
  • وزش باد شدید در ایلام، موجب شکستن درختان شد (فیلم)
  • موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • باور می کنید، این یک حشره باشد؟! (عکس)
  • تغییر نسل موجب تحول می‌شود
  • رسانه‌های آمریکایی: نمایش نسخه جدید باور-373 از توسعه صنایع دفاعی ایران حکایت دارد
  • حمله به کنسولگری ایران در دمشق اشتباه رژیم صهیونیستی بود
  • طوفان الاقصی و چهار اشتباه راهبردی رژیم صهیونیستی
  • ژیم صهیونیستی سر عقل بیاید و دچار اشتباه دیگری نشود