Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «محمد آزمون» مدیرعامل شرکت توسعه راهکارهای هوشمند امین گفت: ما تبلت را از پایه طراحی کرده و به همراه سیستم ­عامل  اختصاصی ارائه می‌دهیم. نخستین شرکتی هستیم که برای مشتریانمان، بومی ­سازی را با سرویس ­های خاص انجام می­دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برند ایرانی، از طریق تولید و ارائه سخت‌افزار و نرم‌افزار تبلت و گوشی تلفن­ همراه کودک و نوجوان، فضای مجازی پاک و امنی را برای کودکان و نوجوان ایرانی فراهم کرده به طوری­که والدین می‌توانند از طریق نرم‌افزار کنترل والدین توسط فعالان فناور این شرکت، فعالیت‌های فرزندانشان را در دنیای مجازی مدیریت و محدود کنند.

فعالان فناور این شرکت، رویکرد دانش ­بنیانی را در پیش گرفته و توانسته‌اند علاوه بر بومی­سازی، تمام اطلاعاتی که یک کاربر نیاز دارد اعم از پشتیبان‌گیری، تعریف چند کاربر و بازیابی اطلاعات را ارائه کنند. این کارکرد سبب شده تا این شرکت، به­ عنوان نخستین شرکتی که یک محصول ایران‌ساخت را با چنین قابلیت­ عرضه می‌کند، مطرح شود.

 

حفظ اطلاعات کاربر

در محصولات و گوشی­ های غیر ایرانی، اطلاعات هویتی کاربران در اختیار خارجی ­ها است اما در این سیستم عامل بومی، اطلاعات نزد شرکت محفوظ می­ماند چون پایه سیستم عامل محصولات در اختیار شرکت است.

چنین امکانی فرصت می­ دهد تا علاوه بر اطلاعات، ایرادات، به روزرسانی‌ها و دیگر قابلیت­ هایی که به ­صورت بومی طراحی شده را به­ صورت مستقل ارائه داده و مشکلاتش را نیز خودشان برطرف کنند.

 

صرفه­ جویی ارزی در اندازه­ نیمی از برندهای خارجی

قیمت تمام شده این محصول ایران‌ساخت، حدود 50 درصد نمونه ­های خارجی است و در صورت بازارسازی، صرفه ­جویی ارزی به همراه دارد ضمن آن­که هزینه اضافه‌ای بابت برند تولیدکننده پرداخت نمی‌شود، همین موضوع سبب شده است قیمت تمام­ شده و نهایی از اختلاف فاحشی با نمونه ­های خارجی برخوردار باشد.

 

اشتغال مستقیم بیش از 150 نفر

این شرکت به صورت مستقیم، در بخش تولید، 120 نفر و در بخش فنی و دفتر مرکزی، 32 نفر را مشغول به کار کرده­ ضمن اینکه چندین برابر این تعداد نفرات به صورت غیرمستقیم در سراسر کشور و البته دفاتر پس از فروش، مشغول خدمت ­رسانی هستند.

آزمون حمایت­ های معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری از فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری را اثربخش دانست و عنوان کرد: سال گذشته با ارائه این طرح نوآورانه، توانستیم  با استفاده از حمایت سرمایه در گردش بانک، تسهیلاتی را دریافت کنیم که این امر در توسعه فعالیت­ هایمان کمک خوبی بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کودکان والدین فناوری اینترنت کودک دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار‌های بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل ازصندوق نوآوری و شکوفایی،  رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به انتخاب شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق آشکار مشارکت مردم در عرصه تولید به شمار می‌روند و هرگونه اقدام برای کمک به رشد تولید در این شرکت‌ها، گامی در راستای تحقق شعار سال خواهد بود.

دکتر محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در تشریح شرایط زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور گفت: به گواه آمار‌های رسمی، این زیست‌بوم اکنون بالغ‌تر شده و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده است و سهم اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی ـ به عنوان یک شاخص راهنمای مهم ـ نه چندان پرشتاب، اما به طور مستمر در حال افزایش است. برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان با موفقیت وارد بازار‌های بین‌المللی شده‌اند، برخی توانسته‌اند در زنجیره ارزش صنایع مختلف کشور جای بگیرند و برخی نیز با مشارکت سایر ذی‌نفعان کمر همت به حل مشکلات و چالش‌های مزمن کشور بسته‌اند.

وی تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و همسو با اهداف دولت سیزدهم در قانون برنامه هفتم توسعه، راهبرد نسبتاً جامعی برای افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی کشور به ۷ درصد تدارک دید و بخشی از آن را به اجرا گذاشت.

وی گفت: یکی از ارکان مهم این راهبرد، برنامه «رشد تولید» بود که همسو با شعار ۱۴۰۲ طراحی شده بود و شعار آن، «۱۰۰۰ شرکت، ۱۰۰۰ محصول، ۱۰۰۰ هزار میلیارد ریال رشد فروش» بود.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: در ۱۴۰۲ با اجرای این بسته، ۷۶ شرکت دانش‌بنیان توانستند ۲۷۲۵ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش با ضمانت صندوق نوآوری از شبکه بانکی دریافت کنند. برآورد‌ها نشان می‌دهد که اعطای این تسهیلات، به افزایش بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومانی فروش محصولات دانش‌بنیان منجر شده است.

خیاطیان افزود: یکی دیگر از مولفه‌های این راهبرد که همسو با اسناد بالادستی و سیاست‌های کلان نظام، به ویژه «مردمی‌سازی اقتصاد» طراحی شده بود، توسعه فرهنگ تامین مالی جمعی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور بود. در همین راستا بود که یک مسابقه تلویزیونی با عنوان «شکوفا» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و تضمین ۱۰۰ درصدی اصل سرمایه سرمایه گذاران تولید و پخش شد. تاکنون از طریق این برنامه بیش از ۱۷۰ میلیارد تومان سرمایه برای ۱۶ شرکت با مشارکت ۳۴۷۰ سرمایه گذار جذب شده است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: نامگذاری ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، عزم صندوق نوآوری و شکوفایی برای کمک به جهش تولید شرکت‌های دانش‌بنیان را راسخ‌تر کرده است. به واسطه خاستگاه و ماهیت شرکت‌های دانش‌بنیان، این شرکت‌ها مصداق آشکار مشارکت مردم در عرصه تولید به شمار می‌روند و بی‌تردید هرگونه اقدام برای کمک به رشد تولید در این شرکت‌ها، گامی در راستای تحقق شعار سال خواهد بود.

وی تاکید کرد: برخی از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند دستمایه خوداشتغالی یا کارآفرینی و خلق کسب‌وکار‌های جدید و سودآور برای شهروندان در اقصی نقاط کشور قرار گیرد. این اتفاق مستلزم معرفی این محصولات به شهروندان و اعطای تسهیلات لیزینگ ارزان به خریداران است.

این تسهیلات که به واسطه کمک به توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از خدمات اولویت‌دار صندوق به شمار می‌رود، امسال بیش از پیش تقویت خواهد شد.

وی تأکید کرد: برنامه‌های صندوق برای تعمیق تامین مالی جمعی در حوزه دانش‌بنیان با قوت ادامه خواهد یافت. گرچه قانون جهش تولید دانش‌بنیان با تکیه بر سازوکار اعتبار مالیاتی، راه را برای تزریق منابع مالی شرکت‌های بزرگ کشور به حوزه فناوری و نوآوری هموارتر کرده است، اما مسیر ورود سرمایه‌های خرد مردمی به این حوزه، از ابزار‌هایی مانند تامین مالی جمعی می‌گذرد.

دیگر خبرها

  • ساخت چاپگر خط بریل با همت متخصصان شرکت دانش بنیان اصفهان
  • ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان استان بوشهر
  • شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند
  • کاهش مصرف انرژی‌ در مبدل‌های الکتریکی با استفاده از هوش مصنوعی
  • خدمات مالی ۴۰۰ میلیاردی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال
  • ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار‌های بین‌المللی
  • طراحی شبیه‌ساز آموزش پزشکی با قابلیت ویزیت مجازی بیماران
  • ۴۰۰ میلیارد انواع خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های حوزه اقتصاد دیجیتال ارائه شد
  • ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان انواع خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های حوزه اقتصاد دیجیتال
  • ارائه ۴۰۰ میلیارد تومان خدمات مالی به دانش‌بنیان‌های اقتصاد دیجیتال در سال گذشته