Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@00:43:33 GMT

جدیدترین آمار جهانی همه گیری کرونا

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۶۱۲۰

شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تاکنون به ۲۴۴ میلیون و ۴۴۴ هزار و ۱۰۵ نفر رسیده، مرگ چهار میلیون و ۹۶۴ هزار و ۱۰۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۲۲۱ میلیون و ۴۷۳ هزار و ۷۸۸ نفر از مبتلایان کووید نیز بهبود یافته‌اند. ناطقان: روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۱ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس آمارهای جهانی، آمریکا با بیش از ۴۶.۳ میلیون مبتلا و بیش از ۷۵۶ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۴.۱ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۱.۷ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است همچنین پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۶۰۵ هزار و هند با بیش از ۴۵۴ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید -۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان ۱ ایالات متحده ۴۶,۳۱۲,۷۸۲ ۷۵۶,۳۶۲ ۲ هند ۳۴,۱۸۹,۷۷۴ ۴۵۴,۷۴۳ ۳ برزیل ۲۱,۷۲۹,۷۶۳ ۶۰۵,۶۸۲ ۴ انگلیس ۸,۷۷۳,۶۷۴ ۱۳۹,۵۳۳ ۵ روسیه ۸,۲۴۱,۶۴۳ ۲۳۰,۶۰۰ ۶ ترکیه ۷,۸۵۱,۸۰۵ ۶۹,۱۱۲ ۷ فرانسه ۷,۱۲۵,۸۶۸ ۱۱۷,۴۶۷ ۸ ایران ۵,۸۶۰,۸۴۴ ۱۲۵,۲۲۳ ۹ آرژانتین ۵,۲۸۰,۳۵۸ ۱۱۵,۸۲۶ ۱۰اسپانیا۴,۹۹۷,۷۳۲۸۷,۱۳۲

 بر اساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۲۳۰ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است. با این حال انگلیس با ثبت رسمی هشت میلیون و ۷۷۳ هزار و ۶۷۴ بیماران کرونایی، رکورد مجموع مبتلایان به این بیماری را در قاره سبز دارد.

همچنین ایران با مجموع پنج میلیون و ۸۶۰ هزار و ۸۴۴ ابتلا و ۱۲۵ هزار و ۲۲۳ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در رتبه هشتم در بین ۱۰ کشور دارای بیشترین آمار مبتلایان کرونا قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، بر اساس آمار فوق در حال حاضر در ۱۵ کشور، شمار مبتلایان از رقم سه میلیون نفر عبور کرده‌ است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای انگلیس، روسیه، ترکیه، فرانسه، ایران، آرژانتین، اسپانیا، کلمبیا، ایتالیا، آلمان، اندونزی و مکزیک نیز بیش از سه میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند. منبع: ایسنا برچسب ها: آمار جهانی ، همه گیری ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آمار جهانی همه گیری کرونا شمار مبتلایان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۶۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی‌شود

ایتنا - مطالعات جدید در مورد ارتباط آسم و کووید در کودکان نشان می‌دهد که هیچ مدرکی مبنی بر اینکه عفونت کووید خطر ابتلا به آسم را در کودکان افزایش می‌دهد، وجود ندارد.
دکتر دیوید هیل، نویسنده ارشد این مطالعه و پزشک معالج در بخش آلرژی، گفت: «مطالعات و تحقیقات در دهه گذشته نشان می‌دهند که عفونت‌های ویروسی تنفسی یک عامل خطر برای ایجاد آسم در کودکان هستند. بنابراین منطقی بود که فکر کنیم عفونت بالقوه SARS-COV-2 می‌تواند خطر ابتلا به آسم را نیز افزایش دهد. اما آنچه که متوجه شدیم این بود که هیچ ارتباطی بین این دو وجود نداشت و خطر ابتلا به آسم را در کودکان کاهش یا افزایش نداد.»

به گزارش ایتنا، این یافته‌ها در 12 آوریل در مجله Pediatrics منتشر شد. در این مطالعه، داده‌های بیش از 27000 کودک را که بین 1 مارس 2020 و 28 فوریه 2021 تحت آزمایش PCR برای SARS-COV-2 قرار گرفتند، تجزیه و تحلیل شدند. کودکان طی یک دوره 18 ماهه تحت نظر قرار گرفه شدند. نتیجه آزمایش بیش از 3100 کودک مثبت و بیش از 24000 نفر برای SARS-COV-2 منفی بود.

محققان دریافتند که مثبت بودن تست SARS-COV-2 تأثیر قابل توجهی بر احتمال تشخیص جدید آسم ندارد. این مطالعه تأیید کرد که کودکانی که عوامل ریسک شناخته شده برای آسم مانند نژاد، آلرژی‌های غذایی، تب یونجه و زایمان زودرس دارند، بیشتر در معرض ابتلا به آسم هستند.

در آغاز پاندمی، نگرانی‌های زیادی در مورد اینکه چگونه افراد مبتلا به آسم تحت تأثیر این ویروس قرار می‌گیرند وجود داشت. در اوایل، آزمایشگاه هیل تحقیقاتی انجام داد که نشان داد آسم یک عامل خطر برای پیامدهای بدتر کووید نیست. به گفته محققان، آنها همچنین دریافتند که اگر تست کووید کودکان مبتلا به آسم مثبت باشد، احتمال تشدید بیماری در آنها بیشتر نیست.

هیل خاطرنشان کرد، نتایج این مطالعه با تکامل سویه‌های جدیدی که ممکن است ارتباط متفاوتی با آسم نشان دهند، محدود شده است. او همچنین تاکید کرد که تکرار این مطالعه دشوار خواهد بود. از آنجایی که مطالعه صرفاً بر روی کودکان متمرکز شده است، تحقیقات بیشتری برای ارزیابی بیماران در سنین مختلف و در فواصل طولانی‌تر مورد نیاز است تا تأیید شود که بین SARS-COV-2 و ایجاد آسم طولانی مدت رابطه وجود ندارد. با این حال، محققان تاکید کردند که به طور کلی، این مطالعه باید آرامشی را برای بیماران و خانواده‌هایشان به ارمغان آورد.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • صعود نوشاد عالمیان و ندا شهسواری در جدیدترین رنکینگ جهانی تنیس روی میز
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • تغییر سبک زندگی یکی از مهمترین عوامل کاهش موالید در کشور 
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی‌شود
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • جدیدترین رتبه جهانی دانشگاه تهران/ جایگاه نخست ملی در مهندسی