Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – با وجود گذشت ۲۳۸ روز از برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال و انتخاب شهاب‌الدین عزیزی‌خادم به عنوان رئیس این مجموعه ورزشی، همچنان تکلیف برخی پست‌ها در مهم‌ترین فدراسیون کشور مشخص نیست و مسئولان فدراسیون فوتبال بدون توجه به مفاد قانونی مندرج در اساسنامه از کنار فعالیت غیرقانونی برخی افراد به سادگی عبور می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس بند هشت ماده ۶۷ اساسنامه  فدراسیونفوتبال، هرگاه پست دبیرکل یا هر یک از پست‌های دیگر فدراسیون به هر دلیل از جمله استعفا، اخراج، عزل، فوت و تعلیق، بلاتصدی شود، رئیس فدراسیون فوتبال می‌تواند، برای آن پست به مدت سه ماه، سرپرست تعیین نماید.

به استناد همین بند از اساسنامه فدراسیون فوتبال، فعالیت نایب رئیس اول، نایب رئیس دوم، سرپرست کمیته داوران و روسای ارکان قضایی فدراسیون فوتبال فاقد وجاهت قانونی است، اما عجیب اینجاست اعضای مجمع فدراسیون در قبال این موضوع سکوت اختیار کرده‌اند و این افراد با وجود منع قانونی به فعالیت خود در این مجموعه ادامه می‌دهند؛ و عجیب‌تر آنجا که هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز در قبال این تخلف رئیس، سکوت اختیار کرده و هیچ تذکری در این ارتباط به وی ارائه نمی‌کنند، در حالی که برابر بند ۱۳ از ماده ۳۵ اساسنامه فدراسیون فوتبال اعضای هیئت رئیسه موظف به حصول اطمینان از اجرای اساسنامه هستند و تمهیدات مقدمات اجرایی مورد نیاز برای اجرای آن را نیز برعهده دارند.

حال سوالی که برای افکارعمومی به وجود می‌آید این است که با این شرایط و سکوت مرموز آقای رئیس و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در برابر این تخلف محرز، چرا اعضای مجمع عمومی فدراسیون نسبت به این ماجرا واکنشی نشان نمی‌دهند و صدای اعتراضی از هیچ یک از آن‌ها شنیده نمی‌شود.

فارغ از ابهامات فراوانی که در خصوص فعالیت غیرقانونی افراد مذکور در این پست‌ها به وجود می‌آید، عواقب حقوقی این اتفاق است. بطوری‎که اگر هر یک از اعضای مجمع و افراد ذینفع در حوزه فوتبال بابت فعالیت غیرقانونی این افراد به نهاد‌های بین‌المللی شکایتی ارائه دهد و کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا پس از بررسی مستندات متوجه شود فدراسیون فوتبال برخلاف اساسنامه رفتار کرده، عواقب حقوقی سنگینی در انتظار فوتبال ایران خواهد بود.

به ویژه که در بین افرادی که به صورت غیرقانونی و بدون تائیدیه مجمع در حال فعالیت هستند، روسای ارکان قضایی فدراسیون فوتبال نیز دیده می‌شود.

بر اساس بند ۴ ماده ۶۲ اساسنامه فدراسیون فوتبال؛ رئیس، معاون و ارکان قضایی بنابر پیشنهاد هیئت رئیسه فدراسیون، توسط مجمع عمومی انتخاب می‌شوند و هیچ‌یک از آن‌ها نمی‌توانند در سایر بخش‌های فدراسیون عضویت داشته باشند.

در حالی که در حال حاضر این افراد توسط عزیزی خادم معرفی و بدون تائیدیه مجمع در این پست حضور دارند؛ لذا برابر مفاد مندرج در اساسنامه فعالیت‌های این نفرات و آرای صادره از سوی آن‌ها فاقد وجاهت قانونی است و چنانچه باشگاهی نسبت به این موضوع معترض شود تبعات سنگینی از نظر حقوقی به فوتبال وارد خواهد شد.

با این شرایط باید دید آیا مسئولان فدراسیون فوتبال تصمیم به پایان دادن به این وضعیت دارند یا همچنان این رویه غلط و نادرست را دنبال می‌کنند تا میزان تخلفات این مجموعه ورزشی به بالاترین حد ممکن برسد. بیشتر بخوانید: دلیل مقاومت عزیزی‌خادم برای عدم برگزاری جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال چیست؟

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: عزیزی خادم فدراسیون فوتبال هیئت رئیسه فدراسیون فدراسیون فوتبال ارکان قضایی عزیزی خادم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۶۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ سال حبس برای نایب‌رئیس پیشین فدراسیون فوتبال

شهره موسوی نائب رئیس سابق فدراسیون فوتبال در پرونده کثیرالشاکی «کینگ مانی» به ۱۰ سال حبس محکوم شد.

به گزارش مشرق، رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور رأی پرونده موسوم به «کینگ‌مانی» خبر داده‌اند. متهم ردیف دوم این پرونده شهره موسوی، نائب رئیس پیشین زنان فدراسیون فوتبال بود که اکنون به ۱۰ سال حبس، رد مال و محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده است.

رئیس کل دادگستری استان تهران درباره رای پرونده کینگ مانی گفته است: «بر اساس رای صادره، سه نفر از اشخاص حقیقی و یک شخص حقوقی متهم در این پرونده به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای از طریق ایجاد رمزارز جعلی به نام «کینگ‌مانی» و توزیع آن در بین مردم، به حبس‌های طویل‌المدت محکوم شدند و شرکت «بادران گستران» به ممنوعیت از فعالیت شغلی با استفاده از هر گونه رمزارز به مدت دو سال محکوم شد.»

موسوی که در دوران عزیزی خادم، نایب رئیس زنان در فدراسیون فوتبال بود، در طول مدت بازداشت هم کماکان از حضور خود در فدراسیون فوتبال استعفا نداد و به صورت آنلاین در جلسات هیئت رئیسه شرکت می‌کرد، اما بعد از حضور مهدی تاج در فدراسیون فوتبال، با دستور حراست فدراسیون موسوی از سمت خود برکنار شد و سپس مریم منظمی جایگزین این مدیر پرحاشیه شد.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • انتخاب رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی کردستان
  • رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان انتخاب شد
  • رئیس هئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان کردستان انتخاب شد
  • انتخاب اعضای هیئت رئیسه فدراسیون سه گانه
  • از هزینه شدن جایگاه رهبری در امور حزبی ممانعت شود
  • حججی رئیس فدراسیون سه‌گانه شد
  • ۱۰ سال حبس برای نایب‌رئیس پیشین فدراسیون فوتبال
  • حججی رئیس فدراسیون ترای اتلون شد
  • محمد کاظم حججی رئیس فدراسیون ترای اتلون شد
  • انتخابات ترای اتلون| حججی رئیس فدراسیون شد/ کنایه‌های جدی گودرزی به احمد نامنی