Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این قانون که تحت عنوان پیش نویس قانون ارتقاء آموزش خانواده در کنگره خلق چین تصویب شده است مرز بین آموزش خانواده و مدرسه را مشخص کرده و به طور خاص والدینی را مورد هدف قرار می دهد که یا فرزندان خود را بیش از حد تحت فشار قرار می دهند و افراط می کنند یا در پرورش آنها سستی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان آموزشی در چین معتقد هستند که این قانون می تواند به اجرای سیاست جدید "کاهش دوگانه" چین کمک کند که هدف آن کاهش بار مشق شب و تدریس خصوصی خارج از مدارس برای دانش آموزان خردسال است.

آموزش خارج از مدارس در چین در سال های اخیر به شدت مورد توجه والدین قرار گرفته و فضای سنگینی بر دانش اموزان تحمیل می کند به طوری که آنها حتی در روزهای شنبه و یکشنبه که جزو روزهای تعطیل است در کلاس های آموزشی خارج از مدارس حضور داشته و فرصتی برای فراغت ندارند.

این اقدام علاوه بر اینکه هزینه مالی زیادی بر خانواده ها تحمیل می کند، باعث می شود فشار درسی و حتی روانی زیادی بر دانش آموزان این کشور هم وارد شود به طوری که آنها وقت کمتری برای سایر فعالیت های روزانه مانند بازی و تفریح دارند.

یکی از کلاس هایی که به صورت جدی مورد توجه والدین و دانش آموزان چینی قرار گرفته، کلاس یادگیری زبان های خارجی از جمله انگلیسی است. تب یادگیری زبان انگلیسی به حدی در چین بالاست که جزو برنامه های اصلی مهد کودک های این کشور محسوب می شود. کلاس های اموزش نقاشی، موسیقی و ورزش هم در رده های بعدی قرار دارند.

زانگ تیوی سخنگوی کمیسیون قانونگذاری کمیته دائمی کنگره خلق چین در مورد این قانون گفت: در پاسخ به والدینی که بار آموزشی بیش از حدی را بر فرزندان خردسال خود تحمیل می کنند، در پیش نویس سوم مقررات مربوطه را اضافه کردیم که بر اساس آن تمهیداتی برای کاهش اضطراب والدین در مورد آموزش فرزندان در نظر گرفته شده است.

این پیش نویس تصریح می کند که خانواده ها در مساله آموزش باید به الگوهای رشد جسمی و روانی و تفاوت های فردی خردسالان احترام بگذارند. همچنین طبق این پیش نویس، موسسات آموزشی مجاز به ارائه آموزش های سودآور نیستند و افرادی که از محدوده مشاغل مجاز خود فراتر روند، مجازات خواهند شد.

در این پیش نویس قانون، همچنین مشخص شده است که دولت های محلی برای کاهش بار مشق شب و بار آموزشی دانش آموزان خارج از مدارس اقدام خواهند کرد.  

همچنین والدین یا سرپرستانی که در انجام وظایف آموزش خانواده خود کوتاهی کرده یا آن را به اشتباه انجام دهند، مسئولیت قانونی خواهند داشت. در صورت رفتار نادرست یا ارتکاب جنایت توسط کودکان، سرپرستان خانوار مورد توبیخ قرار می گیرند و آنها باید دوره راهنمای آموزش خانواده را بگذرانند.

شیونگ پژوهشگر آکادمی علوم اجتماعی شانگهای و کارشناس ارشد انجمن تحقیقات آموزش خانواده شانگهای در این مورد می گوید: این قانون با تأکید بر اهمیت آموزش خانواده، والدین را مهمترین عامل در آموزش فرزندان خود می داند. بنابراین آنها باید بیشتر مراقب فرزندانشان باشند و میان درس و سایر فعالیت های مورد نیاز کودکان تعامل ایجاد کنند.

از سوی دیگر با توجه به مشکلاتی که خانواده های کودکان عقب مانده ذهنی با آن روبرو هستند، پیش نویس مذکور می گوید دولت های محلی نیاز است به این خانواده ها کمک کنند.

این پیش نویس همچنین تأکید می کند که قانون حمایت از خردسالان و قانون مبارزه با خشونت خانگی باید به صورت برابر عمل شود تا از اقدامات آموزشی اشتباه و خشونت خانگی بیشتر جلوگیری شود.

اگرچه این پیش نویس مسئولیت و مرزهای رفتار والدین در تربیت فرزندان خود را از دیدگاه قانونی مشخص می کند اما می توان گفت بیشتر بر حمایت و تشویق والدین برای آموزش صحیح فرزندان خود تمرکز می کند نه اینکه صرفاً محدودیت های اجباری را بر آنها تحمیل کند زیرا مداخله بیش از حد در آموزش خانواده، با فرهنگ سنتی چین مطابقت ندارد.

در ماه های اخیر هم وزارت آموزش و پرورش چین ساعات بازی های آنلاین را برای خردسالان محدود کرده و به آنها اجازه می دهد فقط در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه به مدت یک ساعت آنلاین بازی کنند.

برچسب‌ها مدارس چین تعلیم و تربیت کودک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس چین تعلیم و تربیت کودک مدارس چین تعلیم و تربیت کودک آموزش خانواده خارج از مدارس پیش نویس دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق حضانت فرزند، اهرم فشار والدین

با گذر از راهروهای مجتمع قضایی خانواده زنی را دیدم که مدام در حال راه رفتن بود و توجهم را جلب کرد.

کنارش ایستادم و از او پرسیدم اینجا چه می‌کند و ماجرایش چیست؟ کمی بعد شروع به صحبت کرد، گویی منتظر بود با کسی درد دل کند و آرام شود.

او گفت: ۷ سال از زمانی که ازدواج کردم می گذرد و یک سال است که به طور رسمی طلاق گرفته‌ام.

دختری ۷ ساله داشت و برای حضانت فرزندش راهی دادگاه خانواده شده بود. 

مهسا با بعض ادامه داد: همسرم بداخلاق و بددل بود و مدام فحاشی می کرد و فحش های رکیک می داد و دست بزن داشت.

هر چه از او و اخلاق بدش می گفت گریه اش هم به همان اندازه بیشتر می شد. 

او گفت: زمانی که جلوی خانواده اش مرا کتک زد و فحاشی کرد؛ همان جا بود که فهمیدم زندگی مان به نقطه پایان رسیده است. وضع مالی خوبی دارد و در حال حاضر هم دانشجوی مقطع دکتراست. هر کس او را ببیند نمی فهمد که

چقدر بددل و مریض است. در نگاه اول همه فکر می کنند که مردی متین، آرام، سنگین و با شخصیت است. پشت ظاهر آرام او باطن پلیدی وجود دارد که هیچ کس از آن خبر ندارد. اینجا آمدم کمکم کنند. مستاصل هستم. فرزندم ۷

ساله شده و باید پیش پدر باشد اما او پدرش را دوست ندارد و زمانی که با پدرش می رود می گوید، بابا مدام فحش می دهد و به زنان نگاه می کند و حرف‌های رکیک می‌زند. دخترم معنی فحش‌ها را نمی‌دانست و از پدرش یاد گرفته

بود و در منزل به کار می برد که به او گفتم این حرفها زشت است و تازه متوجه بعضی الفاف رکیک شده بود. دخترم می گوید که پدرش مدام به او گفته مادرت بمیرد راحت می شویم در حالی که وقتی دخترم به خانه می آید می گوید

امیدوارم پدر بمیرد. 

مهسا گفت: به همسر سابقم گفتم دخترمان دوست ندارد با تو باشد اما او قبول نمی کند. گفتم به زور نمی توانی کسی را نگه داری، همان طور که مرا نگه نداشتی. همسرم مستقیم به من گفته که بچه اهرم فشار من است. اینقدر

اذیتت می کنم که به زندگی برگردی.  همسرم بیمار است و دو شخصیتی است. روزهای آخری که با هم زندگی می کردیم می گفت من افسرده‌ام. خواهرش هم افسرده است و بیماری روانی دارد. او مدام مرا تهدید می کند و می گوید

از بعد از ۹ سالگی هم نمی گذارم دخترمان را ببینی.

مهسا گفت: یکتا ناصر را من می‌فهمم. همسرم مدت ۵ هفته فرزندم را برد، بدون اینکه اطلاع دهد و از او به اتهام آدم ربایی شکایت کردم و بعد از ۵ هفته او را آورد.

در حالی که این بانو گریه می کرد می گفت آمده ام کمکم کنند، چه کار کنم؟

براساس این گزارش، طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی «برای حضانت و نگهداری طفلی که والدین او جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است و  بعد از هفت سالگی در صورت به وجود

آمدن اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می‌باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تقدیر از مسئولیت‌پذیری فراجا/ برخی مسئولان متوجه اطرافیان کذاب و هتاک باشند
  • توصیه مهم رئیس جمهور به مدیران برای افزایش رضایت اجتماعی
  • اسراییل مصداق بارز یک رژیم دیوانه وبی‌رحم است/مسئولیت‌پذیری تهران
  • حق حضانت فرزند، اهرم فشار والدین
  • پیام شبانه سردار قاآنی به اسماعیل هنیه
  • کاهش مالیات در کنار مشوق های مالیاتی باعث رقابت‌پذیری تولید و افزایش سرمایه گذاری خواهد شد
  • برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس