Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید روح اله حسینی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ضمن اعلام آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس از ابتدای شیوع تا امروز دوشنبه، سوم آبان ۱۴۰۰، نسبت به مراجعه دیرهنگام بیماران به مراکز درمانی پس از بروز علائم بیماری و همچنین پرهیز از دریافت واکسن را دو عامل خطر تشدید بیماری کووید۱۹ برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، از عموم مردم خواست تا در صورت بروز علائم ابتلا به کرونا، در سریع ترین زمان ممکن به مراکز درمانی مراجعه کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد: از ابتدای شیوع این بیماری در مجموع بیش از یک میلیون و ۶۲۶ هزار و ۸۸۰ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد یک میلیون و ۴۱۴ هزار و ۷۳۷ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده و با بررسی نمونه های انجام شده، ۴۲۲ هزار و ۳۸۳ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

حسینی ادامه داد: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی ۲۱۲ هزار و ۱۴۳ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۴۸ هزار و ۹۰۷ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع ۴۷۱ هزار و ۲۹۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

او با بیان اینکه ۲۲۳ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان های استان بستری شده اند، افزود: هم اکنون هزار و ۶۶۰ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان های فارس بستری هستند که از این تعداد، ۲۰۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه همچنین از جان باختن ۹ هم استانی دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و افزود: مجموع جانباختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری نیز به عدد شش هزار و ۹۰۴ نفر رسیده است.

او در ادامه از از بهبودی ۴۵۷ هزار و ۴۸۷ نفر از ابتدای شیوع بیماری خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه دو میلیون و ۹۲۵ هزار و ۹۶۹ دُز نوبت اول و یک میلیون و ۹۵۸ هزار و ۸۶۸ دُز نوبت دوم واکسن کروناویروس در مراکز واکسیناسیون استان فارس تزریق شده است، افزود: با ۲۶ هزار و ۶۴۹ دُز تزریق شده طی روز گذشته، مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا تا کنون در فارس به چهار میلیون و ۸۸۴ هزار و ۸۳۷ دُز رسید.

این مقام مسئول در دانشگاه با اشاره به روند افزایش آمار بستری بیماران با حال عمومی بد در بخش های بیمارستانی افزود: همان گونه که در آمارها اشاره شد، تعداد این بیماران از حدود ۱۰ درصد کل بیماران بستری به بیش از ۱۵ درصد افزایش یافته و این یک زنگ خطر است؛ همچنین خطر دیگری که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، این است که تعداد قابل توجهی از این بیماران هنوز دُز اول واکسن خود را دریافت نکرده اند.

او از مردم استان خواست برای حفظ سلامتی خود و خانواده و جلوگیری از ابتلا به نوع شدید بیماری، به مراکز واکسیناسیون مراجعه و هرچه سریع تر با دریافت واکسن، ایمنی خود را در برابر این اپیدمی افزایش دهند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی شیراز کرونا ویروس مدیر روابط عمومی دانشگاه ابتدای شیوع استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۲۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • انتقال بیمار ۶۸ ساله با بالگرد به شیراز
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • ۳۰ میلی‌متر به آب سد‌های فارس اضافه شد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • زالو درمانی؛ خوب یا بد؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد