Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا ابطحی گفت: برخی از افراد دور زدن سیستم مدیریت قرنطینه هوشمند را در نظر دارند و باید برای این گروه از افراد فکری صورت گیرد.

حمیدرضا ابطحی، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا گفت: موضوع مدیریت هوشمند در چندین شهر کشور به صورت پایلوت انجام شد و مسئول آن نیز تیم مخصوص هوشمندسازی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه طبق گزارشات اعلام شده در حوزه قرنطینه‌سازی هوشمند این موضوع مطرح شده که ممکن است در رفتار مردم خلاءهایی به وجود بیاید، به‌طور مثال افراد کد ملی خود را اشتباه بیان کنند و به مراکز بهداشت در زمان بیمار مراجعه نکند، افزود: برخی از افراد دور زدن سیستم را در نظر دارند و باید برای این گروه از افراد فکری صورت گیرد.

ابطحی ادامه داد:  ساختار مدیریت هوشمند به این صورت است که ما در عین حال که مراقبت می کنیم فرد بیمار و افراد پرخطر باعث توسعه بیماری نشوند، تا حد امکان از بسته شدن مراکز، اصناف و ادارات جلوگیری می کنیم.

عضو کمیته علمی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه هدف به این صورت است که تا حد امکان بتوانیم تأثیرات کرونا را بر زندگی افراد از جهت اقتصادی  و روانی کاهش دهیم و قرنطینه هوشمند راهی برای تحقق این هدف است، گفت: برای اجرای صحیح قرنطینه هوشمند همراهی مردم لازم است و باید توجه داشت که برای هر روش صحیح یک روش ناصحیح وجود دارد.

ابطحی افزود: طبق این مدیریت هوشمند به طور مثال اگر شیوع کرونا را در یک صنف بیشتر دیدیم می‌توانیم تنها آن صنف را تعطیل کنیم و از تعطیلی سایر اصناف جلوگیری کنیم و اگر خانواده فردی به کرونا مبتلاست او و خانواده را قرنطینه کنیم تا زندگی عادی برهم نخورد.

او با بیان اینکه شرط داشتن مدیریتی هوشمند، داشتن بانک‌های اطلاعاتی است که به یکدیگر وصل می‌شوند و در این زمینه کدهای ملی نقش های موثری دارند، گفت:  افراد جامعه باید سعی کنند با توجه به فضای کار، دیگران را کمک کنند.

عضو کمیته علمی ستاد کرونا گفت: هوشمندسازی که در حال حاضر محقق شده در سیستم به صورت پایلوت اجرا شده و در جامعه به اجرایی درنیامده و این امر به دلیل بهبود و ارزیابی سیستم به اجرا گذاشته شده است.

او درباره عدم استقبال مردم از واکسیناسیون گفت: واکسن های موجود در کشور به دلیل این تزریق می شود که بیماری در فرد ایجاد نشود و میزان بستری و مرگ و میر کاهش پیدا کند.

ابطحی ادامه داد: حتی ممکن است افراد واکسینه شده بیماری را بگیرند و به دیگران منتقل کنند. تزریق واکسن از جهت خود فرد می‌تواند موثر باشد چراکه در پیک‌های بیماری ما کمبود تخت‌های بیمارستانی داریم و باعث می‌شود افراد خدمات کمتری دریافت کنند چراکه همزمان بیماران زیادی برای درمان مراجعه می‌کنند.

او با اشاره به اینکه  واکسیناسیون باعث می‌شود بیماری کمتر به دیگران منتقل شود و این خود به نوعی یک وظیفه اجتماعی است، بیان کرد: با توجه به عدم تائید تزریق واکسن به افراد زیر 12 سال و عدم برنامه برای آن‌ها جمع کثیری از افراد واکسینه نمی‌شوند.

عضو کمیته علمی مقابله با کرونا با بیان اینکه در چنین شرایطی رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک مهم است، افزود: بله. افرادی که واکسن نمی‌زنند، هم خودشان و هم دیگران را در معرض بیماری قرار می‌دهند اما با رعایت برخی پروتکل‌ها می‌توان خطر ابتلا را پائین آورد.

ابطحی درباره اعمال سیاست‌های تشویقی برای تزریق واکسن گفت: باید هزینه‌های پرداخت مالی به افراد در راستای تزریق واکسن بررسی شود ولی فعلا موضوع این است افرادی که واکسن نزدند، نمی‌توانند همه خدمات اجتماعی را دریافت کنند.

عضو کمیته علمی ستاد کرونا ادامه داد:  من به شخصه برای تشویق افراد به واکسن پرداخت مبلغ را درست نمی‌دانم چراکه هزینه مالی زیادی دارد اما در مقابل می‌توان در صورت ابلاغ سیاست های تشویقی برخی از خدمات اجتماعی رایگان به افراد واکسینه شده، ارائه شود که آن هم باید بررسی شود که افراد چه انگیزه‌ای برای دریافت این خدمات دارند.

انتهای پیام/ 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا خانواده جامعه واکسیناسیون مرگ درمان ماسک واکسیناسیون قرنطینه ستاد کرونا مدیریت هوشمند قرنطینه هوشمند عضو کمیته علمی تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۳۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر گذاری موثر مسیر ریلی رشت - آستارا در ترانزیت کریدور شمال جنوب

خسرو سرایی  مدیرکل ترانزیت و لجستیک  سازمان بنادر در نشست خبری امروز خود گفت: برگزاری همایش‌های مانند اقتصاد دریا محور کریدور شمال- جنوب کمک می‌کند تا سیاست‌ها و خط‌مشی‌ها به اجرا نزدیک‌تر شود و برای چند سال آینده یک برنامه اقدام با کمک انجمن داشته باشیم. انجمن کشتیرانی در سال‌های گذشته نشان داده که در کنار سازمان بنادر در جهت سیاست‌های کلی نظام شرکت کرده و توانسته نقش موثری ایفا کند.

به گفته وی پیگیری دولت برای همکاری با کشورهای همسایه خصوصا کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نشان می‌دهد آنها خواهان این هستند که از قلمرو ایران به کشورهای شمالی دسترسی داشته باشند. همچنین مذاکراتی با روس‌هانجام شده و انتظار داریم بتوانیم در نقش پل ارتباطی بین کشورهای جنوبی و شمالی ایران ایفای نقش کنیم. هرچند کریدور شمال - جنوب محدود به این کشورها نمی‌شود.

سرایی در خصوص اثر گذاریی مسیر ریلی رشت - آستارا در راه اندازی کریدور شمال- جنوب مسیر ریلی رشت آستارا گفت: در یکی از بندهای سیاست‌های ابلاغی رهبری از توسعه دریامحور، افزایش سهم کشور از حمل‌ونقل دریایی ‌در ترانزیت اشاره شده است. در عین حال که همه مسیرهای موجود در جهت توسعه ترانزیت کشور هستند. از این رو در حال حاضر ترانزیت در کشورهای همسایه در بالاترین سطح پیگیری می‌شود تا اگر نیاز به هموارسازی مسیر به‌لحاظ دیپلماسی وجود داشته باشد، انجام شود.

مدیرکل ترانزیت و لجستیک  سازمان بنادر  اظهار کرد: موضوع ترانزیت بحث چندوجهی  و نیازمند هماهنگی‌های گسترده است و بخش غیردولتی می‌تواند نقش مهمی دراین زمینه ایفا کند. شاید ما به‌صورت غیرمستقیم ذی‌نفع ترانزیت باشیم، اما در بحث صادرات و واردات ما ذی‌نفع مستقیم هستیم و از این رو باید بحث‌های لجستیکی را دنبال کنیم. باید به‌سمت دیجیتالی کردن اسناد و داده‌ها برویم و اگر نگاه لجستیک درکشور راه بیفتد، ترانزیت یکی از بهره‌بردارها خواهد بود.

سرایی افزود: در بند یک سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، به سیاست‌گذاری یکپاچه و مدیریت چابک تاکید شده است، ما بیش از ۷۰ فعالیت اقتصادی داریم که با دریا متصل هستند. حمل‌ونقل فقط یکی از این بخش‌هاست. بسیاری از  کشورها از محدوده ۲۰۰ مایلی دریا فرا رفتند و در اقیانوس‌ها مشغول استخراج کانی هستند.

وی با بیان اینکه یک دلار سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های دریایی پنج دلار برگشت سرمایه دارد، گفت: ما سال‌ها از منابع دریایی غفلت کرده ایم در حالی‌که تا ۲۰۳۰ در جهان سه تریلیون دلار سرمایه‌گذاری جدید می‌شود. ماهی‌گیری آبزی‌پروری، گردشگری، انرژی‌های تجدیدپذیر و شیرین‌سازی آب دریا ازجمله اقداماتی است که می‌تواند برگشت سرمایه داشته باشد. البته سازمان بنادر در ماه‌های گذشته نقش عمده‌ای در تدوین سند سیاست‌های دریامحور ایفا کرد و ابلاغیه‌هایی صادر شده برای اینکه بتوانیم حرکتی را درجهت رسیدن به این هدف داشته باشیم.

مدیرکل ترانزیت و لجستیک سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: ما در سازمان بنادر، ۱۱ بندر حاکمیتی و دولتی تجاری عمده در شمال و جنوب داریم، بنادر دیگری هستند که مالکیت با سازمان بنادر نیست. بندر پشتیبان حمل و نقل است اما اکنون دیگر از این نگاه که بندر، پل اتصال دریا به خشکی است، عبور کردیم. در سازمان بنادر همیشه ۱۰ تا ۱۵ درصد از ظرفیت عملیاتی بنادر را به ترانزیت اختصاص دادیم و تخفیف‌های خوبی تا ۵۰ درصد برای ترانزیت خدمات دریایی و بندری قائل شدیم. کافی است مسیر ترانزیتی هموار شود، در آن ‌صورت کالا مسیر خود را پیدا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ابداع روشی برای تزریق واکسن از طریق امواج!
  • اثر گذاری موثر مسیر ریلی رشت - آستارا در ترانزیت کریدور شمال جنوب
  • واکسن‌های اختیاری در ایران | چرا و چه زمان کودکان نیاز به تزریق واکسن‌های اختیاری دارند؟ | واکسن‌ها عوارض دارند؟
  • واکسیناسیون و کرونا ایران؛ ۱۹ فوتی و ۲۹۲ ابتلای جدید
  • ببینید | واکسن‌های تزریق شده در مقابل کووید پیرولا مقاوم‌اند؟
  • استقبال بابلسری ها از نوسازی بافت های فرسوده شهری
  • شناسایی ۱۷۰ نوع ویروس HPV/ تزریق واکسن به چه کسانی توصیه می‌شود؟
  • واکسن‌های تزریق شده در مقابل کووید پیرولا مقاوم‌اند؟
  • ویدیو/ واکسن‌های تزریق شده در مقابل کووید پیرولا مقاوم‌اند؟
  • شناسایی ۱۷۰ نوع ویروس HPV / تزریق واکسن به چه کسانی توصیه می‌شود؟