اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی راهکاری موثر در کاهش مصرف آب
تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۹۴۰۰۲
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان گفت: اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی راهکاری موثر در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصولات کشاورزی است.
او در ستاد گلخانههای استان همدان افزود: توسعه کشت محصولات گلخانهای در شرایط بحرانی موجود برای مقابله با تنش آبی کشور و استان به عنوان جایگزین کشت سنتی، راهی برای برون رفت از این چالش جدی است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
استاندار همدان افزود: این موضوع میتواند در زمینه صادرات و درآمدهای ارزی برای کشور و فراهم کردن فرصتهای شغلی، بسیار موثر باشد.
سجادی پور، مدیر عامل شرکت شهرکهای کشاورزی کشور نیز با بیان اینکه ۲۹۸ شهرک گلخانه ای، دامپروری و شیلاتی در سطح ۳۸ هزار هکتار در کشور فعال است، تأکید کرد: ستاد گلخانههای استان همدان ظرفیتهای جدید را در این زمینه در مدت یک ماه آینده به ما معرفی کند.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس هم با اشاره به اینکه در شهرستان کبودراهنگ دو ناحیه صنعتی عملا راکد است، افزود: با وجود آنکه ۱۸ سال از صدور مجوز آنها میگذرد، اقدام موثری برای فعالیت آنها انجام نشده است.
توسلی در ادامه فعالیت دوباره این واحدهای صنعتی را خواستار شد.
انتهای پیام/د.ا
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: جهاد کشاورزی الگوی کشت
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۴۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
آمریکا، چین و هند بیشتر تولیدکنندگان گازهای گلخانهای هستند
دادههای جدید نشان میدهد که تولید نفت و گاز درآمریکا و تولید برق در چین و هند بیشترین افزایش در انتشار گازهای گلخانهای جهانی را از سال ۲۰۱۵، زمانی که توافقنامه آب و هوایی پاریس امضا شد، داشته است.
گاردین گزارش داد بر اساس دادههای منتشر شده در روز یکشنبه توسط پروژه Climate Trace، با وجود امضای بیش از ۱۰۰ کشور برای کاهش انتشار گاز متان، گاز گلخانهای ۸۰ برابر قویتر از دی اکسید کربن است، نیز افزایش یافته است. دادهها نشان میدهد که کشورها و شرکتها علیرغم تعهداتی که در توافق پاریس برای انجام این کار دارند، در گزارش دقیق انتشار گازهای گلخانهای خود کوتاهی میکنند.
بیش از ۱۹۰ کشور از روز پنجشنبه در دبی گرد هم آمدهاند تا جهان را در مسیر رسیدن به هدف پاریس برای محدود کردن افزایش دمای کره زمین به ۱.۵ درجه سانتیگراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن قرار دهند. در هسته اجلاس آب و هوای سازمان ملل متحد Cop۲۸ در دبی، فرآیندی به نام فضای ذخیره جهانی وجود دارد (ارزیابی پیشرفت در جهت کاهش انتشار گازهای گلخانهای مورد نیاز برای ماندن در محدوده ۱.۵ درجه سانتیگراد) با این حال، بسیاری از کشورها نتوانسته اند آن را به روز رسانی کنند.
دادههای جدید نشان میدهد که معادن زغال سنگ از چین مسئول بخش بزرگی از افزایش انتشار متان بین سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ بوده اند. چین تعهد جدیدی برای گنجاندن متان در برنامههای آب و هوایی ملی خود برای اولین بار امضا کرده است و در مورد راههای کاهش متان با آمریکا همکاری میکند.
دانشمندان میگویند کاهش شدید متان بهترین شانس برای جلوگیری از بدترین اثرات گرمایش جهانی در کوتاه مدت است. بر اساس برآوردها، کاهش متان و سایر آلایندههای کوتاهمدت میتواند افزایش دمای جهانی را تا ۰.۳ درجه سانتیگراد کاهش دهد.
پروژه Climate Trace نشان داد که شعله ور شدن متان از تولید نفت و گاز نیز منبع قابل توجه و گسترده انتشار گازهای گلخانه ای است. سرکوب شعله ور شدن یک راه سریع برای کاهش قابل توجه در متان است. بیش از ۵۰ شرکت نفت و گاز در Cop۲۸ با یک «شتابدهنده کربنزدایی» امضا کردند که به وسیله آن تأثیرات آب و هوایی فعالیتهای خود را کاهش میدهند، اگرچه متعهد به کاهش تولیدشان نشدهاند.
دیوید تانگ، مدیر کمپین صنعت جهانی در گروه فشار بینالمللی Oil Change، گفت: شتابدهنده کربنزدایی جهانی یک حواس پرتی خطرناک از Cop۲۸ است. ما به توافقات قانونی نیاز داریم نه تعهدات داوطلبانه. علم روشن است: ماندن در دمای ۱.۵ درجه سانتیگراد مستلزم حذف کامل، سریع، عادلانه و با بودجه سوختهای فسیلی است که از هم اکنون شروع میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان بینالملل بینالملل