Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: با اجرای طرح های پیشران با هدف ارزش سازی و متنوع سازی سبد محصولات پتروشیمی در حدود 3.5 میلیون تن محصول متنوع به ظرفیت تولید پتروشیمی افزوده می‌شود و این جریان محرک خوبی برای توسعه پارک های شیمیایی است.

به گزارش «انرژی امروز» از نپینا، بهزاد محمدی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسم آغاز به کار نمایشگاه و همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع نفت، گاز، پالایش، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه هم اکنون به طور متوسط سالانه حدود 47 میلیون تن معادل یک میلیون و 200 هزار بشکه نفت خام، خوراک به صنایع پتروشیمی عرضه می شود،گفت: ظرفیت فعلی تولید پتروشیمی کشور حدود 90 میلیون تن در قالب فعالیت 67 مجتمع پتروشیمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه مجموع تولید محصول قابل فروش صنعت پتروشیمی ایران در سال گذشته، حدود 34 میلیون تن بود که از این میزان 24 میلیون تن صادر شده و درآمد صنعت معادل 15 میلیارد دلار بوده است، تصریح کرد: برنامه سال 1400 تولید محصول قابل فروش 45 میلیون تن و درآمد ناشی از فروش و صادرات حدود 21.5 میلیارد دلار برآورد شده است.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با بیان اینکه تا سال 2040 میلادی رشد تقاضای سالانه برای محصولات پتروشیمی و پلیمری در بازار 4.5 درصداست،  درحالی است که رشد تقاضا برای  فرآورده های نفتی سالانه کمتر از یک درصد است  بیان کرد: هم اکنون ایران در تولید محصولات عمده، 25 درصد ظرفیت تولید صنایع پتروشیمی خاورمیانه و 2.5 درصد جهان را در اختیار دارد و پس از عربستان در جایگاه دومین تولیدکننده بزرگ محصولات عمده پتروشیمی در خاورمیانه است.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه با اجرای طرح های پیشران پتروشیمی تنوع سازی سبد محصولات، بی نیازی از واردات و تامین نیاز صنایع تکمیلی پتروشیمی محقق می‌شود، یادآور شد: هم اکنون ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی 90 میلیون تن است که این ظرفیت با تکمیل 65 طرح فعال تا سال 1406 به 135 میلیون تن افزایش می یابد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه در حوزه درآمدی هم تا سال 1404 درآمد صنعت پتروشیمی به 37 میلیارد دلار و سال 1406 به 53 میلیارد دلار افزایش می یابد که حاکی از تاثیر مهم این صنعت در اقتصاد کلان کشور می باشد، تبیین کرد: میزان برداشت خوراک توسط صنعت پتروشیمی در سال 1404 به معادل دو میلیون بشکه نفت خام در روز و تا سال 1406 به بیش از 2.3 میلیون بشکه معادل نفت خام در روز افزایش می یابد.

وی با یادآوری اینکه تاکنون حدود ۸۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی انجام شده است، خاطرنشان کرد: حجم سرمایه گذاری‌ها تا پایان سال جاری به 85 میلیارد دلار خواهد رسید.

گفتنی است، نمایشگاه و همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع نفت، گاز، پالایش، پتروشیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ۳ تا ۵ آبان برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت این گردهمایی تخصصی به نشانی Www.ifeex.ir مراجعه کنند

برچسب هابهزاد محمدی شرکت ملی صنایع پتروشیمی (NPC) طرح های پیشران صنعت پتروشیمی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بهزاد محمدی شرکت ملی صنایع پتروشیمی NPC طرح های پیشران صنعت پتروشیمی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شرکت ملی صنایع پتروشیمی معاون وزیر نفت صنعت پتروشیمی سرمایه گذاری میلیارد دلار 5 میلیون تن تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری را در دستور کار داریم

ایسنا/همدان استاندار همدان گفت: در راستای تحقق شعار سال توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و همینطور بحث گردشگری را با اجرای سه اصل محوری تسریع، تسهیل و تکریم در دستور کار خود قرار دادیم.

علیرضا قاسمی فرزاد در گفت‌وگو با ایسنا، در تبیین شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردمی» بیان کرد: شعار سال یک شعار و برنامه راهبردی برای دولت است و رئیس‌جمهور نیز سه عنصر اصلی تسریع، تسهیل و تکریم را در این زمینه تعیین کرد یعنی باید کارها به سرعت و سهولت انجام شود و افرادی که برای انجام کارهای خود مراجعه می‌کنند باید مورد تکریم قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه محور اصلی برنامه‌های سال‌جاری در حوزه تولید تعیین شده است، اظهار کرد: با معاونان هماهنگ شده تا به سرعت نخستین جلسه با واحدهای تولیدی و اقتصادی را برگزار کنند تا آنچه که برای اجرا و اقدام عملی شعار سال لازم است، صورت بگیرد. 

استاندار همدان مطرح کرد: طی سال‌های اخیر که مقام معظم رهبری شعار سال را توجه به تولید و رشد تولید قرار داده بودند، ما مباحثی در بخش‌های مختلف اقتصادی مورد توجه قرار دادیم به طوریکه در بخش صنعت، حوزه دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت‌های صنعتی، استفاده از ظرفیت‌های موجود، افزایش شهرک‌های مورد نیاز یا تکمیل و توسعه آنها، بخش کشاورزی، بخش معدن و ... اقدامات خوبی صورت گرفته است.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه امسال توجه ویژه و خاصی به موضوع تولید خواهیم داشت، اظهار کرد: توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و همین طور بحث گردشگری را با اجرای سه اصل محوری تسریع، تسهیل و تکریم در دستور کار خود قرار دادیم.

وی توجه ویژه به مبحث پروژه‌های مسکن ملی، تأمین شغل و رفع مشکلات واحدهای تولیدی در ستاد تسهیل را از دیگر برنامه‌های استان در اجرای شعار سال دانست.

استاندار همدان با اشاره به استفاده از ظرفیت نخبگان علمی در تحقق شعار سال بیان کرد: مدنظر داریم با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مجموعه دانشگاهی بتوانیم از ظرفیت حداکثری نخبگان کشور استفاده کنیم و همانطور که در رهنمودهای رئیس جمهور نیز تأکید شد، باید فرمانداران و مدیران از ظرفیت نخبگان در مجموعه ادارات‌کل و سازمان‌های سطح استان و شهرستان‌ها بهره‌مند شوند.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: در قالب طرح شهید زین‌الدین توانستیم ظرفیت ۸۰ نفره برای جذب نخبگان سهمیه کسب کنیم که از طریق آزمون در دستگاه‌های مختلف با کسب ضریب بالای علمی و پذیرفته شدن در مصاحبه مشغول به کار می‌شوند، به علاوه ۱۰ نفر که بنیاد علمی نخبگان به صورت ویژه گواهی نخبه بودن آنها را صادر کرده باشد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ضرورت یکپارچگی پتروشیمی‌ها دراجرای راهبرد جهش تولید بامشارکت مردم
  • ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • ۳ برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • شکوفه اندیشیدن در سرزمین خودروسازی
  • ۳۰ میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین افزوده می‌شود
  • رقابت نفس‌گیر در صدرنشینی؛ آیا آمریکا و ترکیه برای همیشه تاج پسته را از ایران می‌ربایند؟
  • تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید پتروشیمی بندر امام
  • توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری را در دستور کار داریم
  • صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در یک‌هزاروچهارصدودو
  • بخش بزرگی از تجهیزات صنایع نفت و گاز در ۱۴۰۲ بومی‌سازی شد