Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در سال گذشته ۹۱۷۸ مورد و در سال جاری تاکنون ۴۹۱۸ مورد وام پرداخت شده است، گفت: این وامها به صورت خود اشتغالی بود که وام خود اشتغالی مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان با بهره ۴ درصد و با بازپرداخت ۷ ساله به فرد معتاد بهبودیافته ای که آماده سازی شغلی را طی کرده، پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فاطمه رضوان مدنی در نشست صمیمانه سفیران زندگی که امروز برگزار شد، با بیان اینکه سازمان بهزیستی از سال ۱۳۸۵ تسهیلات کم بهره را در اختیار معتادان بهبودیافته قرار داد، گفت: اما بعد از مدتی متوجه شدیم اینکه تسهیلات کم بهره بدهیم حتی اگر افراد آموزش‌های فنی و حرفه ای هم ببینند، کافی نیست و یک معتاد بدهکار می شود بنابراین از سال ۱۳۹۳ بحث آماده سازی شغلی مطرح شد.

وی ادامه داد: شیوه نامه آماده سازی شغلی تهیه و این شیوه نامه به ادارات کل در سایر استان‌ها ابلاغ شد بر این اساس تمام متقاضیان وام در ابتدا آماده سازی شغلی باید داشته باشند. بدین صورت که در ابتدا بیاموزند چگونه روی پای خودشان بایستند و آموزش‌هایی در کنار آموزش‌های شغلی دریافت کنند. بعد از پرداخت وام به آنان، با توجه به علاقه و تخصص به کارفرماها معرفی می شدند و وام را دریافت می کردند. این باعث شد این اقدامات بهتر انجام و مشکلات کمتر شود.

رضوان مدنی با بیان اینکه در سال گذشته ۹۱۷۸ مورد و در سال ۱۴۰۰ تاکنون ۴۹۱۸ مورد وام پرداخت شده است، گفت: این وام‌ها به صورت خود اشتغالی بود که وام خود اشتغالی مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان با بهره ۴ درصد و با بازپرداخت ۷ ساله به فرد معتاد بهبودیافته ای که آماده سازی شغلی را طی کرده پرداخت می شود.

وی همچنین افزود: افرادی که بخواهند معتادان بهبود یافته را به کار گیرند تا حداکثر ۴۰ نفر به آنها وام پرداخت می کنیم. در حال حاضر وام کارفرمایی ۵۰ میلیون تومان است که درصددیم به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان افزایش دهیم.

رضوان مدنی اظهار کرد: در حال حاضر مبلغ ۲ میلیارد تومان به ازای به کارگیری ۴۰ نفر از معتادان بهبود یافته که البته باید شرایط را داشته باشند، پرداخت می شود./ ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: وام 100 میلیونی معتادان بهبودیافته وام خود اشتغالی آماده سازی شغلی میلیون تومان خود اشتغالی ۱۰۰ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغل نان و آب‌دار چراغ‌روشن‌کنی را چه کسانی عهده‌دار بودند؟

همشهری آنلاین- بهاره خسروی : در میان همه مشاغل مسنوخ شهر تهران زیر چتر مدرنیته شدن حرفه چراغ روشن‌کنی است. یک شغل جالب اما نان و آب‌دار برای پادویی و پسربچه‌های بود که وارد بازار کار می‌شدند. در واقع اگر کسی قصد وارد شدن به صنعت چراغ‌سازی را داشت باید از مرحله پادویی و چراغ‌روشن‌کنی شروع می‌کرد. یا به قولی دود چراغ می خورد تا به مرحله استادی می رسید.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اما قصه این چراغ روشن کردن و پادویی آن که اغلب پسربچه‌های کوچک انجامش می‌دادند چه بود؟ معمولاً کاسبان برای جلب مشتری و حفظ امنیت محل کسب و کارشان در زمان تاریک شدن هوا چراغ‌های گازی بلندی را که میان مردم به زنبوری معروف بود، روشن می‌کردند.

وظیفه روشن کردن این چراغ‌ها در قبال دریافت انعام بر عهده پادوی مغازه چراغ‌سازی بود. ‌ این کار حتی باعث رقابت میان شاگردان قدیمی و جدید می‌شد، با این قاعده که هرکس چراغ بیشتر را روشن می‌کرد از کارفرما دستمزد چرب‌تری دریافت می‌کرد.

از طرفی، این ماجرا باعث می شد تا صاحب مغازه یا استادکار هم سفارش‌های بیشتری را از مردم بگیرد به نحوی امتیاز هم محسوب می شد. البته این روشن کردن چراغ‌های زنبوری فقط به چراغ زنبوری‌های کاسبان محدود نمی‌شد، چرا که مردم عادی هم در مراسم مختلف شادی، عزا، ایام محرم و صفر، اعیاد و... همین چراغ‌های زنبوری را کرایه می‌کردند برای چراغانی داخل حیاط و مقابل ورودی و باز همین شاگردها بودند که چراغ‌ها را روشن می‌کردند. همین ماجرا باعث افزایش سفارشات و ایجاد فضای رقابتی بیشتری هم میان کسبه چراغ‌سازی و شاگردان هم می‌شد.

البته تا پیش از اختراع چراغ گازی و مجهز شدن تیرهای چراغ‌برق به سیستم روشنایی، افرادی هم بودند که شب‌ها فانوس یا چراغ‌های دستی را با کمک چوبی بر شانه آویزان می‌کردند و جلوتر از بقیه برای نشان دادن مسیر و روشن نگه داشتن خیابان و کوچه در شب حرکت می‌کردند.

کد خبر 844605 برچسب‌ها مشاغل هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • فروش تریلی چینی پرقدرت با پیش پرداخت 2 میلیارد و 750 میلیونی و تحویل فوری
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه دارایی و کسانی می‌شود؟
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • مالیات بر عایدی سرمایه شامل چه کسانی می‌شود؟
  • این افراد امسال مشمول پرداخت مالیات می‌شوند/ جزئیات
  • جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • جریمه 100 میلیونی برای رایگان کردن بلیت‌فروشی!
  • شغل نان و آب‌دار چراغ‌روشن‌کنی را چه کسانی عهده‌دار بودند؟