Web Analytics Made Easy - Statcounter



رییس پیشین سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکید بر اینکه خزانه در پایان دولت دوازدهم خالی نبوده، یادآور شد: خزانه ورودی مستمر دارد و هر روز در آن مبالغی تجمیع می‌شود. این بدان معناست که خزانه هیچوقت خالی نمی‌شود.

صبح امروز نامه‌ای با امضای رییس دفتر و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در دولت دوازدهم منتشر شد که پاسخی بود به درخواست رییس پیشین سازمان برنامه و بودجه کشور جهت تخصیص بودجه به منظور تکمیل و بهره‌برداری از پروژه آبرسانی آبیک.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود واعظی در این نامه پی‌نوشتی از حجت‌الاسلام حسن روحانی را ضمیمه کرده مبنی بر اینکه «موجودی خزانه به درخواست جنابعالی تخلیه شده و موجودی وجود ندارند».

همین نامه مستمسکی شد برای رسانه‌های منتقد دولت قبل که بر طبل خالی خزانه بکوبند و آتش ادعای تحویل زمین سوخته به دولت مستقر را برافروزند.

اما واقعیت ماجرا چه بود؟

محمدباقر نوبخت معاون رییس جمهور پیشین و رییس وقت سازمان برنامه و بودجه در واکنش به این خبرها گفت: در دولت قبل تصمیم گرفته شد تا طرح‌های عمرانی اولویت‌دار که تا پایان عمر دولت دوازدهم قابل اتمام هستند را هرچه زودتر به سرانجام برسانیم تا طرح‌های نیمه تمام کمتری باقی بمانند. برای این منظور ردیفی مختص طرح‌های اولویت دار نزد خزانه در نظر گرفته شد.

به گفته وی، مقرر شده بود پس از تایید اولویت طرح‌ها از سوی دستگاه مربوطه و با توافق رییس جمهور، از محل این ردیف، بودجه لازم تخصیص یابد. در همین راستا در چهار ماهه اول امسال قریب به ۶۴ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی هزینه شد.

نوبخت با اشاره به اینکه موجودی این ردیف اوایل مرداد ماه به اتمام رسیده بود؛ ادامه داد: از همین روی آقای رییس جمهور در پاسخ به درخواست تخصیص بودجه برای تکمیل و بهره‌برداری از پروژه آبیک، مرقوم فرمودند که موجودی این ردیف به پایان رسیده است.

خزانه هیچوقت خالی نمی شود

رییس پیشین سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکید بر اینکه خزانه در پایان دولت دوازدهم خالی نبوده، یادآور شد: خزانه ورودی مستمر دارد و هر روز در آن مبالغی تجمیع می‌شود. این بدان معناست که خزانه هیچوقت خالی نمی‌شود. حتی اگر چنین ادعای محالی صحت داشت؛ پس چطور طی سه ماه گذشته حقوق‌ها از سوی دولت جدید پرداخت شده است؟؟

به این ترتیب هم ادعای خالی بودن خزانه تکذیب می‌شود و هم اینکه عیان می‌شود دولت دوازدهم تا آخرین روزهای عمر خود متعهد به انجام طرح‌های عمرانی بوده است.

اقتصادنیوز

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۰۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اعتباری اسرائیل بار دیگر کاهش یافت

موسسه اعتبارسنجی بین‌المللی «استاندارد اند پورز» در گزارشی رتبه اعتباری رژیم اسرائیل را از AA- به A+ کاهش داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، برای سومین بار از زمان آغاز جنگ غزه، مؤسسات اعتباری اقدام به کاهش رتبه اعتباری رژیم اسرائیل کردند.

فروش 3میلیارد دلار اوراق خزانه در اسرائیل در پی جنگ غزه

این بار موسسه اعتبارسنجی بین‌المللی «استاندارد اند پورز» در گزارشی رتبه اعتباری رژیم اسرائیل را از AA- به A+ کاهش داد.

در گزارش این مؤسسه آمریکایی دلیل این کاهش رتبه «خطرات فزاینده همراه با چشم‌انداز منفی» ذکر شده است. در این گزارش همچنین آمده است: انتظار می رود که کسری بودجه در اسرائیل به دلیل خطرات ژئوپلیتیکی به 8 درصد تولید ناخالص داخلی افزایش یابد.

«استاندارد اند پورز» همچنین اعلام کرد که تشدید رویارویی ایران، مخاطرات ژئوپلتیک فزاینده برای اسرائیل را تشدید می‌کند.

مؤسسات رتبه‌بندی اعتباری مودیز و فیچ نیز تاکنون از زمان آغاز جنگ غزه 2 مرتبه رتبه اعتباری اسرائیل را کاهش داده‌اند.

رتبه اعتباری معمولاً نشان‌دهنده توانایی کشورها برای دریافت وام و میزان اعتماد به توانایی آنها برای انجام بموقع تعهدات مالی است. هر چه رتبه‌بندی یک کشور بهتر باشد، خطرات مرتبط با استقراض آن کمتر می‌شود. در نتیجه آن کشور شرایط بهتر برای دریافت وام با هزینه‌های کمتر خواهد داشت.

طبق آخرین محاسبات برای برنامه سه ساله آینده رژیم صهیونیستی که توسط بخش بودجه در وزارت خزانه‌داری این رژیم تهیه شده است، انتظار می‌رود کسری بودجه در اقتصاد اسرائیل در سال‌های 2025-2027 به میزان 134 میلیارد شکل (36 میلیارد دلار) افزایش یابد. البته به تبع آن بدهی‌ها تحت تأثیر بهره بدهی و همچنین هزینه‌های جنگ بیشتر خواهد شد.

روز گذشته نیز رسانه‌های عبری‌زبان گزارش دادند که کابینه رژیم صهیونیستی از ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی تاکنون مجبور به فروش 3 میلیارد دلار اوراق خزانه شده است که یک رکورد محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رتبه اعتباری اسرائیل بار دیگر کاهش یافت
  • نطر عجیب معاون رییس جمهوری درباره افزایش حقوق‌ها/منظور چه گفت؟
  • منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند
  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳ !
  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳!
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟
  • کارمندان بخوانند؛ رییس سازمان برنامه درباره حقوق ۱۴۰۳ کارمندان چه گفت؟
  • واکنش نوبخت به پاسخ موشکی ایران به اسرائیل
  • منظور:‌ قانون برنامه هفتم توسعه به زودی به دولت ابلاغ می‌شود
  • نشست خبری سخنگوی اقتصادی دولت با حضور رییس سازمان بودجه