Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق یک گزارش جدید، حداکثر ۱۴۸۵ سرمایه‌گذار موسسه‌ای که ۳۹.۲ تریلیون دلار دارایی را تحت مدیریت دارند تاکنون به شکلی از سلب سرمایه از سوخت‌های فسیلی متعهد شده اند.

به گزارش ایسنا، "دایوست اینوست" که شبکه جهانی از اشخاص و سازمانهاست، در گزارشی اعلام کرد از زمانی که جنبش سلب سرمایه در اوایل دهه ۲۰۱۰ آغاز شد، رشد کرده و به یک عامل پرنفوذ جهانی بر سیاست انرژی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه گذاران در سال ۲۰۱۴ با دارایی‌های به ارزش ۵۲ میلیارد دلار که تحت مدیریت داشتند، تعهد مشابهی را برای سلب سرمایه‌گذاری از سوخت‌های فسیلی اعلام کردند.

طبق گزارش دایوست اینوست، در سالهای اخیر نرخ رشد تعهدات برای سلب سرمایه‌گذاری شتاب گرفته و در مقایسه با سه سال نخست این کارزار که ۱۸۱ تعهد عمومی وجود داشت، در سه سال اخیر ۴۸۵ تعهد جدید وجود داشته است. این آمار مربوط به تعهدات عمومی شناخته شده برای سلب سرمایه‌گذاری از سوخت‌های فسیلی است. اگر نخواهیم به سرمایه گذاران انفرادی اشاره کنیم، قطعا موسسات بیشتر به تعدادی فراتر از این آمار در حال سلب سرمایه‌گذاری از سوخت‌های فسیلی هستند و برتری این بخش در بازار سهام به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده است.

یکی از قابل توجه ترین تعهدات در این خصوص از سوی بنیاد راکفلر بوده است که در سال ۱۹۱۳ از سوی جان دی راکفلر تاسیس شد. بنیاد راکفلر در دسامبر سال ۲۰۲۰ تصمیم گرفت دیکر سرمایه‌گذاری جدیدی در صنعت سوخت‌های فسیلی نداشته باشد. وجوه مالی برای ایجاد بنیاد پنج میلیارد دلاری ابتدا از پول نفت راکفلر و شرکت استاندارد اویل آمد که وی در اواخر قرن نوزدهم تاسیس کرده بود.

بر اساس گزارش اویل پرایس، صندوق بازنشستگی ۲۲۶ میلیارد دلاری ایالت نیویورک هم در دسامبر سال ۲۰۲۰ به بازبینی همه شرکت‌های انرژی پرداخت که در آنها سرمایه‌گذاری کرده تا آمادگی آنها را برای گذار انرژی و کنار گذاشتن سرمایه‌گذاریهای خطیر از نظر اقلیمی بسنجد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سوخت های فسیلی سلب سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۵۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا امروز پس از ناکامی در بازپس‌گیری مقاومت حیاتی ۲ هزار و ۴۰۰ دلاری، به دلیل پایین آمدن تقاضا در نتیجه کاهش تنش‌ها سقوط کرد. امروز هر اونس طلا با افت قیمت بیش از ۴۸ دلاری به قیمت ۲ هزار و ۳۴۱ دلار رسید.

با کاهش تنش‌ها در منطقه تقاضا برای دارایی امن نیز کاهش پیدا کرده‌ست. از طرف دیگر کاهش انتظارات برای پایین آوردن نرخ بهره توسط فدرال رزرو نیز بر قیمت این فلز گران‌بها تاثیر گذاشته‌است. از طرف دیگر بازدهی ۱۰ ساله خزانه داری آمریکا به ۴.۶۶ درصد افزایش یافت. بازدهی دارایی‌های نزولی مانند اوراق قرضه ایالات متحده با این احتمال افزایش می‌یابد که فدرال رزرو در کاهش نرخ بهره در مقایسه با سایر بانک‌های مرکزی کشورهای توسعه‌یافته عقب مانده است. بازده اوراق قرضه بالاتر، به نوبه خود، بر دارایی‌های بدون بازده مانند طلا تأثیر می‌گذارد، چراکه طلا را به جایگزینی با حذابیت کمتر برای سرمایه‌گذاری تبدیل می‌کند.

در همین حال، شاخص دلار آمریکا (DXY)، که ارزش دلار آمریکا را در برابر شش ارز اصلی دنبال می‌کند، در محدوده‌ ۱۰۶.۰۰ تثبیت شد. طلا یک دارایی به دلار است، بنابراین نوسانات دلار بر قیمت آن تاثیر می‌گذارد.

در آینده، چشم سرمایه‌گذاران بر روی داده‌های اولیه تولید ناخالص داخلی (GDP) سه ماهه اول است، که در روز پنجشنبه منتشر خواهد شد. تخمین زده می‌شود که اقتصاد ایالات متحده ۲.۵٪ رشد کرده باشد. رشد قوی نشان‌دهنده هزینه‌های مصرف‌کننده قوی و تولید بالاتر است که منجر به فشار قیمت‌های بالاتر می‌شود. اعداد تولید ناخالص داخلی بالاتر به فدرال رزرو اجازه می‌دهد تا نرخ بهره را در سطوح بالای فعلی نگه دارد، که در نهایت تقاضای دلار آمریکا را بهبود می‌بخشد.

منبع: fxstreet

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898386

دیگر خبرها

  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • تسلیحات، واجب تر از نان شب / هزینه های تسلیحاتی جهان به 2.5 تریلیون دلار رسید / هزینه های تسلیحاتی در سطج جهانی رکورد زد
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • سوئیس ۳۱۸ میلیون دلار از دارایی‌های روسیه را آزاد کرد
  • تعیین دارایی‌هایی مشمول مالیات بر عایدی سرمایه
  • تعیین دارایی‌هایی که انتقال آن مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود
  • سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟